Siko koupelny: koupelnové doplňky, které si zamilujete

Tipy k nákupuDomácnost a zahrada  |  Nábytek a doplňky 10. 11. 2021

Pokud sháníte nové koupelnové doplňky, které pomohou navodit relaxační a útulnou atmosféru, Siko koupelny jsou tím pravým místem pro inspiraci. Nabídka oslňuje tisíci produkty koupelnových doplňků mnoha stylů i materiálů. Které si vyberete vy?

Široký výběr a profesionální přístup v oblasti koupelen. Přesně tím se vyznačuje Siko! Z malé rodinné firmy se dokázalo vyhoupnout na největšího prodejce koupelnového vybavení. Garantují nejlepší cenu i kvalitu a navíc nabízí opravdu požehnaný výběr! Je libo spíše retro nebo moderní koupelna? V Siko si vybere jednoduše každý.

Koupelna snů navíc s cashbackem až 2,5 %!

Komu by se nelíbilo si pořídit něco pěkného, a ještě na tom vydělat? S cashbackem můžete na svém nákupu u Siko ušetřit až 2,5 %! Stačí nakoupit přes Tipli a těšit se na korunky zpět.

Nakoupit s cashbackem »

Série koupelnových doplňků

Bez čeho se neobejde žádná koupelna? Dávkovač mýdla nebo mýdlenka jsou základem. Nejspíš se bude hodit také držák na kartáčky nebo WC štětka. Siko koupelny nabízí tyto doplňky i dle jednotlivých sériových řad. Stačí si vybrat tu, která vám padne do oka. Bude to jedna z těchto?

Koupelnové doplňky Latia

koupelnové doplňky latia

Elegantní vzhled, přírodní materiál a skvělá cena. Takhle jednoduše by se dala popsat série koupelových doplňků Latia. Dřevo je prostě klasika!

Koupelnové doplňky Suza

koupelnové doplňky suza

Moderní koupelny vyžadují moderní koupelnové doplňky. A přesně to splňuje série Suza. Oslní designem i příjemnou cenou.

Koupelnové doplňky Salea

koupelnové doplňky salea

Pokud hledáte něco neotřelého a neokoukatelného, zamilujete si sérii Salea. Černá barva bude tvořit skvělý kontrast s bílou sanitou.

Další série koupelnových doplňků »

Tip: Krásný a harmonický domov tvoří především sladěný nábytek. Zásadním prvkem jsou však i dekorace. Nezapomeňte vyzdobit i další místnosti vašeho obydlí.

Držáky na toaletní papír

Dalším důležitým pomocníkem do koupelny je rozhodně držák na toaletní papír. Většinou se vyrábí s praktického nerezu, takže při výběru se stačí zaměřit jen na design. Jestliže máte koupelnu laděnou do kulatých hran, volte spíše oblé držáky. Naopak, v případě hranatých detailů je třeba vybírat všechny doplňky hranaté.

Držák toaletního papíru Hukk

Držák toaletního papíru Hukk

V jednoduchosti je krása. Pokud chcete koupelně zachovat jednoduchý, elegantní vzhled, tento držák se možná stave vaší volbou. Kromě toho potěší i příznivou cenou.

Držák toaletního papíru Glass

Držák toaletního papíru Glass

Moderní design, funkčnost a navíc lákavá cena. Právě tím by vás mohl okouzlit tento držák. Navíc nemusíte řešit uskladňování náhradního papíru, součástí je i zásobník.

Držák toaletního papíru Grandera

Držák toaletního papíru Grandera

I držák na toaletní papír může být šperkem místnosti. Tento to rozhodně zvládne. Jednoduchý a zároveň luxusní design od značky Grohe bude dělat parádu v každé koupelně.

Další držáky toaletních papírů »

Tip: V žádné koupelně by neměla chybět ani kvalitní kosmetika a parfémy. Až budete mít pořízené všechny potřebné koupelnové doplňky, inspirujte se článkem jak vybrat správnou vůni.

Držáky na ručníky

Koupelna je místnost, kde proteče opravdu hodně vody. Vždyť mytí rukou je základem veškeré hygieny. S tím souvisí další základní potřeby do koupelny - ručníky. Na co je ale pověsit? Možností je hned několik. Některé držáky se nemusí vůbec vrtat a jiné jsou zase otočené, takže si je můžete navolit dle potřeby.

Držák ručníků Hukk

Držák ručníků Hukk

Jednoduchý, přesto unikátní design. Je vaše koupelna laděna do kulatých hran? Tento držák na ručníky rozhodně zapadne. Navíc ho lze připevnit bez nutnosti vrtání.

Držák ručníků Simple

Držák ručníků Simple

Tato série koupelnových doplňku je jednoduchá a sluší jí to. Kromě příjemného designu zaujme i lákavou cenou. Hledáte šikovného pomocníka do koupelny? Našli jste ho!

Držák ručníků Divo

Držák ručníků Divo

Jaký je moderní trend dnešních koupelen? Ostré hrany! Tento hranatý držák na ručníky oslní čistými liniemi a praktickým otočným mechanismem. V této sérii seženete i další doplňky.

Další držáky na ručníky »

Tip: Nerezové doplňky do koupelny toho snesou opravdu hodně. Přesto pro jejich údržbu doporučujeme používat speciální prostředky na nerez, které seženete v každé drogérii.

Koupelnové doplňky bez vrtání

Nevěříte si co se týče vrtání do dlažby? A nechce se vám platit za odborníky? Pak pro vás máme jednoduché řešení ve formě koupelnových doplňků, které jednoduše umístíte buď za pomocí lepidla nebo přísavky. Další výhodou je, že když vám doplněk nebude na daném místě vyhovovat, snadno ho sundáte a umístíte jinam.

Koupelnové 2patrové poličky Ecoloc

Koupelnová polička Ecoloc

Tyto nástěnné poličky nezaberou moc místa a umístit je lze kamkoliv za pomocí dvou přísavek. Jsou vyrobeny z pochromované oceli, která je velmi snadná na údržbu.

Držák toaletního papíru Ecoloc

Držák toaletního papíru Ecoloc

Ani u držáku na toaletní papír nemusíte mít při ruce vrtačku. Již žádné zničené povrchy a pokud vám umístění nebude vyhovovat, držák snadno sundáte beze stopy poškození.

Samolepící háčky Powerbutton

Samolepící háčky Powerbutton

Při vrtání do dlaždiček se může stát, že jedna z nich praskne. Tomu se však vyvarujete, když použijete tyto samolepící háčky. Lepidlo drží pevně a po sundání stačí dlažbu jen omýt.

Další koupelnové doplňky bez vrtání »

Další doplňky (nejen) do koupelny s cashbackem

Proměňte každý svůj obyčejný nákup ve výhodnou koupi! Prozradíme vám, v jakých dalších obchodech můžete ušetřit díky Tipli cashbacku.

Související obchody

Nábytek FORLIVING, 4Home, SCONTO Nábytek, ASKO NÁBYTEK, Siko.cz

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se