Seznamte se s pepa.cz - pobyty pro dva nebo wellness

Tipy k nákupuDovolená a cestování  |  Wellness pobyty  |  Zážitky 10. 11. 2021

Chcete vyrazit letos na dovolenou po Čechách? Užít si víkendový pobyt v lázních nebo se zrelaxovat ve wellness centru? Pepa.cz nabízí bezkonkurenční slevy na pobyty a zájezdy, z kterých si vybere každý! Chcete vyrazit na výlet s drahou polovičkou? Vyberte si na Pepa.cz pobyty pro dva..

Pepa.cz je váš pomocník při hledání levných zájezdů a pobytů. Slevový portál nabízí nepřeberné množství akčních nabídek a slevy na atraktivní pobyty. Nemáte dostatek času na dovolenou, ale zároveň chcete udělat radost sobě či blízkým? Pepa.cz nabízí řadu víkendových pobytů a zážitkových výletů!

Na pepa.cz najdete aktuální a lákavé pobyty jak v Čechách, tak zahraničí. Můžete se vydat na odpočinkový výlet do lázní nebo za exotikou rovnou k moři!

Jak na nákup: Nákup na pepa.cz je velmi snadný. Poté, co si vyberete zájezd, stačí zvolit možnost koupit a poté si vybrat variantu, která vám vyhovuje. Následně zadáte svoji emailovou adresu a zvolíte způsob platby. Poté, co provedete platbu, na email vám přijde voucher s vaším pobytem. Pak už jen vyrazit na cestu!

★TIP:

Věděli jste, že v případě rezervování pobytu přes Tipli dostanete za každý nákup peníze zpět? Podívejte se, jak cashback funguje a ušetřete peníze při nakupování.

Stovky pobytů pod jednou střechou

Na pepa.cz jsou vám vždy k dispozici stovky aktuálních zájezdů a pobytů. Každý zájezd má určitou dobu trvání, tedy do kdy je možné slevy zakoupit. Nabídka se tak neustále mění a stále je co objevovat!

Slevy pobyty

Slevy na pobyty se pohybují v desítkách procent a vy tak můžete koupit zážitek či zájezd za zlomek ceny. Nenechte si ujít nabídku, po které toužíte! My vám představíme ty nejžádanější pobyty pro dva.

Wellness pobyty na pepa.cz

Chcete si dopřát trochu oddychu? Vyberte si mezi slevami jeden z víkendů plný relaxování, masáží a wellness procedur.

Wellness pobyty

V nabídce jsou pobyty pro dva a vy můžete potěšit svojí drahou polovičku nebo udělat radost známým. Vyrazte na romantický víkend do českých nebo slovenských lázní, projděte se po lázeňské kolonádě a zrelaxujte svoje tělo i mysl.

TIP: Dárkový poukaz pepa.cz pro blízké

Udělejte radost svým blízkým formou dárkového voucheru a nechte je, ať si na pepa.cz vyberou podle svého. Poukaz platí 12 měsíců od zakoupení. Dárkový poukaz je dostupný v hodnotě 500 - 10 000 Kč a je možné ho uplatit na všechny aktuální nabídky na pepa.cz.

Zájezdy - vyrazte za poznáním do zahraničí

Máte letos v plánu trávit dovolenou v zahraničí? Chystáte se s rodinou k moři? Na pepa.cz najdete širokou škálu exotických destinací a dovolená 2018 vás vyjde se slevou jen na pár korun.

Zájezdy jsou k dispozici po celé Evropě a vy se tak můžete podívat na turistická místa a dobýt nějaký z velmi navštěvovaných cílů. S pepa.cz nemusíte nic zařizovat. Po obdržení voucheru už si stačí jen sbalit kufry!

Zájezdy

Objevte zákoutí evropských měst, vezměte děti do Legolandu, nebo se vydejte poznávat krásy Středozemního moře.

Zážitky s pepa.cz pro dobrodruhy

Slevový portál pepa.cz nenabízí pouze pobyty a zájezdy. Nabízí také slevy na zážitky všeho druhu. Zážitkové výlety jsou ideální jako dárek pro blízké nebo pro někoho, kdo má zálibu v adrenalinu!

Zážitky

Zážitky jsou zaměřené na jízdu závodním autem, střelbu, lekce vodních sportů a další adrenalinové aktivity. Pokud si nejste jistí, jaký druh zážitku zvolit, věnujte svým milovaným dárkový poukaz.

Naplánujte si letošní dovolenou s pepa.cz, ušetřete a užijte si spoustu zábavy. Slevový portál je spolehlivý a nabídky pobytů jsou lákavé. Pobyty pro dva jsou velmi populární a za bezkonkurenční pepa slevy.

★ Rezervujte si s námi pobyt ještě dnes

Vyberte si z aktuální nabídky pobytů, zájezdů a zážitků a vyrazte za poznáním. Na Tipli navíc dostanete cashback a nakoupíte za super ceny!

Zarezervovat pobyt

Související obchody

Booking, Kiwi.com, pepa.cz, Hotels.com, Pelikán.cz

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se