Raiffeisenbank nabízí eKonto pro aktivní uživatele i studenty

Tipy k nákupuFinance 10. 11. 2021

Hledáte banku, která k zákazníkům přistupuje s respektem a jedná férově? Raiffeisenbank může být to pravé. Je pátou největší bankou na českém trhu a poskytuje finanční služby klientům již od roku 1993. Přečtěte si o produktech banky, eKonto nebo stavebním spoření Raiffeisenbank.

Vybrat si správnou banku není pro klienta jednoduché. Vždy záleží, jaké služby a produkty daná banka poskytuje. Přečtěte si, co Raiffeisenbank nabízí, jak jedná se zákazníky, a jestli se vyplatí ji mít jako svou banku.

Historie Raiffeisenbank

Na tuzemském trhu Raiffeisenbank působí od roku 1993, a patří do skupiny Raiffeisen, založenou německým filantropem Friedrich Wilhelm Raiffeisenem. Dle celkových aktiv se Raiffeisenbank řadí na páté místo největší banky na českém trhu. Cílem Raiffeisenbank je být nejrychleji rostoucí bankou na trhu a první seriózní alternativou pro náročné klienty tradičních bank.

Raiffeisenbank služby a produkty

Raiffeisenbank služby jsou dostupné jak fyzickým osobám, podnikatelům, tak i firmám. Banka poskytuje služby širokému spektru klientů. V Raiffeisenbank si zakládají na spokojenosti klientů, proto šíře produktů a služeb zahrnuje např. vedení osobních účtů, hypotéky, cestovní pojištění nebo poradenské služby. Kób banky Raiffeisenbank je 5500.

Raiffeisenbank internetové bankovnictví a eKonto

Nabídka bezpečného a moderního internetového bankovnictví pro Raiffeisenbank není vyjímkou. Pomocí eKonto internetového bankovnictví má klient přehled o historii plateb ve formátu PDF, informace o půjčkách a povoleném debetu, možnost sjednání povinného ručení a další. Vše přehledné a s maximálním zabezpečením. Účet eKonto je osobní účet, který odpovídá individuálním požadavkům zákazníka.

Raiffeisenbank

Raiffeisenbank stavební spoření

Raiffeisenbank nabízí stavební spoření, které vám pomůže při rekonstrukci nebo na cestě k vlastnímu bydlení. Klient si tak může vytvořit finanční rezervu na stáří, nebo umožnist svým dětem start do života. Raiffeisenbank nabízí pojištění vkladu až do 100 000 EUR. Dalšími plusy jsou např. garantovaná výše úrokové sazby v průběhu celé doby splácení úvěru nebo možnost využít překlenovací i řádný úvěr ze stavebního spoření.

Raiffeisenbank Pobočky

Raiffeisenbank nabízí na území České republiky rozsáhlou síť poboček a bankomatů. Ty obshaují i vkladové bankomaty, který umožňuje nejen výběr, ale i vklad hotovosti za použítí debetní karty vydané účtům typu eKonto. Většina poboček, které jsou umístěny mimo obchodní centra, má vkladomaty přístupné 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. Vkladomaty na pobočkách v obchodních centrech jsou přístupné podle otevírací doby obchodního centra.

Raiffeisenbank Kontakt

  • Osobní finance, firmy a blokace karet – tel.: 800 900 900
  • Pro podnikatele – tel.: 800 174 174
  • Ze zahraničí – tel.: 412 446 400
  • E-mail – info@kb.cz

Související obchody

Nej-ceny.cz, mBank, ČSOB Pojišťovna, SlevyNaMíru.cz

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se