Přivoňte si k vůni od parfumerie Marionnaud

Tipy k nákupuKrása a zdraví 10. 11. 2021

Hledáte ten správný parfém? Tak se nezapomeňte podívat na nabídku parfumerie Marionnaud. Ponořte se s námi do světa vůní a přivoňte si k jednomu z Marionnaud parfému.

První parfumerii koupil Marcel Frydman v roce 1984. Zákazníky přilákal na prodej kosmetických výrobků s výhodnými cenami a také díky odpovídající obsluze zákazníka. No a dnes je to parfumerie Marionnaud, která určuje trendy ve světě vůní.

Marionnaud eshop - nakupujte v online parfumerii

Marionnaud eshop i prodejny Marionnaud nabízí široký sortiment dámské, pánské i unisex parfémy, líčení, kosmetiku a další přípravky na péči o pleť.

V parfumerii naleznete značky jako Hugo Boss, Lancôme, Versace, Calvin Klein, ale i parfémy, které nabízí pouze Marionnaud - Gabriella Salvette, Boucheron, Cacharel, Chapter.

Jaké výhody vám nabízí parfumerie Marionnaud?

Marionnaud slevy a akce

Probíhá právě Marionnaud akce? Nemusíte si je pracně hledat, všechny Marionnaud slevy najdete na Tipli.

Marionnaud věrnostní program

Založte si v parfumerii Marionnaud věrnostní kartičku a využívejte všechny výhody, které nabízí. O kterých výhodách mluvíme?

  • Věrnostní Marionnaud karta - Na věrnostní kartu sbíráte v prodejnách a na e-shopu Marionnaud body. Za každých utracených 50 Kč z nákupu obdržíte 1 bod. Za 100 bodů dostanete od Marionnaud věrnostní šek v hodnotě 250 Kč na další nákupy. Jako dárek na uvítanou dostanete od parfumerie Marionnaud 50 bodů.
  • Sleva 20 % na vaše narozeniny - Marionnaud vám při nákupu v den vašich narozenin, či dva dny po nich dá jako dárek dvojnásobný počet bodů a slevu 20 % na celý nákup. Marionnaud sleva není možná uplatnit v Marionnaud eshopu.
  • Dozvíte se vše jako první - s věrnostní kartou vám Marionnaud prostřednictvím SMS nebo e-mailu bude zasílat nejčerstvější informace o slevách.
Další tipy, jak ušetřit

TOP 3 parfémy v Marionnaud, které patří mezi nejoblíbenější

1. Chloe parfém

Probuďte v sobě ženskost, přirozenost a nadčasovou eleganci s parfémem Chloé Eau de Parfum. V parfému se mísí vůně frézie, liči, pivoňky, magnólie, růže a cedrového dřeva.

chloe parfem

Chcete za parfém ušetřit? Nakupte ho na Vivantis s cashbackem od Tipli.

versace parfem

2. Versace parfém

Parfém Versace EROS Pour Femme vystihují zejména 3 slova. Přitažlivost, touha a vášeň. Všechny tyto smysly jsou ve vůni zabudovány a dotváří tak mistrovské dílo Donatelly Versace.

Parfém koupíte i na NOTINO, kde má Tipli cashback.

3. Calvin Klein

Po 27 letech originálního Calvin Klein Eternity přichází inovace ikonického parfému. Mužská verze má svůdnou orientální vůni. Ve verzi pro ženy je vůně šumivě květinová.

calvin klein parfem

Využít cashback od Tipli můžete i na EL NINO.cz, kde tento parfém seženete.

Nakupujte parfémy levněji!

Chcete znát tajemství, jak nakoupit parfémy levněji? Je to jednoduché! Využijte cashback od portálu Tipli, který vám část peněz z online nákupu vrátí. Stačí jen nakoupit přes Tipli u jednoho z 450 partnerských obchodů a cashback se vám připíše na účet.

Slyšíte o cashbacku poprvé? Přečtěte si, jak cashback funguje.

Související obchody

Vivantis, Parfemy.cz, Elnino, Douglas, Notino

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se