Planeo elektro - aktuální leták na tento týden

Tipy k nákupuLetáková hlídka 10. 11. 2021

Kvalitu, akční Planeo letáky, nízké ceny a přátelský přístup k zákazníkovi naleznete ve všech 250 prodejnách Planea elektra v celé České republice! Jaké zlevněné elektro zboží najdete v aktuálním Planeo letáku?

Planeo elektro je na trhu s elektronikou díky společnosti FAST ČR, a. s., která se již od roku 1992 zabývá prodejem značkových produktů v oblasti elektra. Po celé České republice naleznete Planeo na více než 250 místech.

Planeo elektro leták - tento týden

Akční letáky Planeo se obměňují každý týden a platí vždy od středy do úterý. Naleznete v nich slevy na televize, mobilní telefony, či tablety, ale také na velké a malé domácí spotřebiče.

Nejnovější Planeo letáky najdete na Tipli. Prolistujte si Planeo leták aktuální týden nebo se podívejte na nabídku Planeo letáku od příštího týdne.

Planeo elektro leták - příští týden

Planeo letáky vycházejí s přesností a jsou platné pro všechny prodejny Planeo elektro v celé České republice. Planeo letáky na příští týden, stejně jako Planeo leták na aktuální týden naleznete na našem portálu Tipli.

Planeo elektro e-shop - nakupujte online

Nakoupit bez starostí můžete z pohodlí vašeho gauče. Zboží se dá vyzvednout zdarma na prodejně Planeo elektra.

Nakoupíte-li zboží do 50 kg nad 5 000 Kč, máte dopravu zdarma (jinak platíte poplatek od 99 Kč). Zboží, které váží přes 50 kg a jeho cena je nad 10 000 Kč, máte s dopravou zdarma (jinak vás vyjde přeprava od 199 Kč).

Jaké výhody vám přinese nákup na Planeo.cz?

  • Nákup na splátky - odešel vám nějaký spotřebič bez kterého to ve vaší domácnosti nezvládnete, ale nemáte na něj celou hotovost? U obchodu Planeo se tím nemusíte trápit, protože nabízí službu nákup na splátky. Podrobnosti najdete na Planeo.cz.
  • Obraz - na všech 250 prodejnách Planea v celé ČR vám zprostředkují připojení k satelitní nebo internetové televizi, včetně potřebného vybavení.
  • Záruka okamžité výměny - V případě vady výrobku, dostává zákazník při uplatnění služby nový výrobek. Platnost služby je 24 měsíců od data zakoupení výrobku a lze využít opakovaně. Pokud není možná výměna za stejný model, vyřeší se výměnou za jiný model, nebo vrácení kupní ceny vč. ceny služby.

Související obchody

Smarty CZ, Okay.cz, Kasa.cz, Euronics, Mall.cz

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se