Pilulka.cz: 5 produktů, se kterými přežijete podzim ve zdraví

Tipy k nákupuKrása a zdraví  |  Cashback  |  Akční nabídky a výprodeje  |  Rodiče a děti 10. 11. 2021

Podzimní počasí přímo přeje chřipkám a nachlazení. Vyhněte se jim jednoduše a levně! Jak? S eshopem Pilulka! Posilněte imunitu a užijte si podzim bez starostí o své zdraví. Poradíme, které produkty vybrat a jak na nich ušetřit díky cashbacku!

Pokud trpíte na podzimní nachlazení, eshop Pilulka bude tím pravým pomocníkem. Od vitamínů přes léky na imunitu, na eshopu Pilulka seženete vše! Objednávání z eshopu je velmi snadné a můžete si vybrat ze 1 422 výdejních míst.

TIP: Pokud vás trápí akutní nachlazení, Pilulka Auto dojede po Praze s objednávkou do 60 minut. Nad 999 Kč je doprava zdarma. Nákupem online na Pilulka si ušetříte čas i peníze!

Poperte se s nemocí a ušetřete až 5 % s cashbackem!

Nákupy online jsou hračka a s cashbackem navíc ušetříte na Pilulka.cz až 5 % z nákupu! Stačí pár kliknutí a nakupujete levněji. Objednejte léky na Pilulka přes Tipli, odpočívejte a ušetřete!

Nakoupit s cashbackem »

Už jste tisíckrát slyšeli, že na imunitu zabírá vitamín C, na horečku brufen a vyležet? Co takhle zkusit něco nového, přírodního a se skvělými recenzemi? Vybrali jsme 5 produktů z eshopu Pilulka, které se vyplatí mít v lékárničce. S Tipli je navíc pořídíte levněji než kdy dřív! Nečekejte, až vás chřipka překvapí, buďte na ni připravení.

1. Collalloc: Ubraňte se nemoci!

Hledáte vzpruhu pro svoji imunitu? Chcete si zlepšit pleť, posílit vlasy a nehty, ulevit kloubům? Collalloc to všechno zvládne! Jedná se o 100% přírodní kolagen. Tenhle poklad z moře je navíc bioaktivní, takže se skvěle vstřebává. A má parádní recenze.

Běžná cena
Cena s cashbackem
Běžná cena 545 Kč
Cena s cashbackem518 Kč
collaloc

2. Hlíva: Přírodní zdraví

hlíva pilulka

Jestli vitamíny nepomáhají, vyzkoušejte nejsilnější přípravek z řady IMUNIT. Přírodní kombinace hlívy, rakytníkového oleje a echinacey ochrání před jakoukoli nemocí. Navíc ve výhodném balení 100 + 100 tablet zdarma. Nakopněte svoji obranyschopnost s pomocí přírody!

Běžná cena
Cena s cashbackem
Běžná cena 549 Kč
Cena s cashbackem522 Kč

TIP: Víte, že momentálně probíhá slevová akce 45 % na léky na podporu imunity? Mrkněte na akční Pilulka leták, co všechno je v akci!

3. ACC Long: Kašel vyšumí raz dva

Kašel už dávno nemusíte řešit jen přeslazenými sirupy nebo hořkými kapkami. Šumivé tablety ACC Long jsou účinné, levné a navíc skvěle chutnají. Pořiďte si je na eshopu Pilulka.cz se slevou a vykašlete se na zdravotní problémy!

Běžná cena
Cena s cashbackem
Běžná cena 179 Kč
Cena s cashbackem170 Kč
acc long

4. StopBacil: 10 bylinek, 1 sirup

stopbacil

StopBacil sirup Dr. Weiss obsahuje kombinaci 10 účinných bylinek, které působí příznivě na celý organismus. Má blahodárné účinky na imunitu, povzbuzuje organismus při únavě a podporuje léčbu kašle. Všechno, co na podzim potřebujete, v jednom! Mrkněte i na další léky a zdravotní potřeby z pohodlí domova.

Běžná cena
Cena s cashbackem
Běžná cena 159 Kč
Cena s cashbackem151 Kč

5. Centrum: Kompletní multivitamin

Podzimní únava nebude mít proti multivitaminu Centrum šanci. Už nepotřebujete mít ve skříni hromadu různých krabiček, multivitamin Centrum totiž obsahuje všechny potřebné vitamíny, stejně jako minerály a důležité stopové prvky. Mrkněte i na další vitamíny a doplňky stravy.

Běžná cena
Cena s cashbackem
Běžná cena 549 Kč
Cena s cashbackem522 Kč
multivitamin

Pilulka klub: Šetřete ještě víc

Staňte se členem Pilulka klubu a získávejte další odměny za nákupy! Slevy, speciální nabídky a 1 % z každého nákupu v kreditech vás neminou. A hned na začátek získáte bonus 50 Kč za registraci.

TIP: Mrkněte i na další letáky se zdravotními potřebami, ať vám neunikne už žádná akce. Užijte si podzim ve zdraví!

Uzdravte se a získejte až 7,5 % zpět na účet!Pro zobrazení této části článku se prosím zaregistrujte.Zaregistrovat seRegistrovat se přes Facebook

Související obchody

Pilulka.cz, Lékárna.cz, BENU Lékárna, Dr. Max

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se