Ověřeno zákazníky! TOP prodejci na AliExpress

Tipy k nákupuNákupy z Aliexpress 10. 11. 2021

Na AliExpress najdete více než 60 miliónů produktů. Dokážete si asi představit ten obrovský výběr produktů a značek. A právě značky na AliExpress to je, oč v tomto článku běží. Seznamte se s TOP prodejci na AliExpress, které získaly ocenění kvality od těch nejpovolanějších (od zákazníků).

Co to je AliExpress Brands' Day?

Recenze zákazníků jsou v dnešní době alfou a omegou každého podnikání. A právě o pozitivních recenzích, chcete-li spokojenosti zákazníků je přesně AliExpress Brands' Day, který je výsledkem celosvětového hlasování o spokojenosti zákazníků s prodejci na AliExpress.

Jak probíhalo hlasování?

Uživatelé sdíleli na Facebooku příběh jejich oblíbené značky s hashtagem #AliExpressBrandsDay. Ti nejlepší z nejlepších byli vyhlášení 15.5.2017 a seznam TOP prodejců na AliExpress byl na světě.

TOP prodejci na AliExpress

Další TOP značky na AliExpress

TIPLI DOPORUČUJE: TOP 5 ověřených prodejců

Elektronika | Xiaomi Mi Store

Aliexpress Brand´s Day

Značka Xiaomi je u nás stále populárnější. Vděčí za to především nízkým cenám, ale také díky stále inovaci designu a funkcionality produktů. V Xiaomi Mi Store najdete: smartphony, notebooky a ostatní doplňky k Xiaomi. Hodnocení prodejce: 99 % .

Móda | Giordano Official Store

Aliexpress Brand´s Day

Stylové kousky za každému dostupné ceny - to představuje Giordano Official Store. Pořídíte v něm veškerou módu, na kterou si jen vzpomente. Ať už to jsou romantické šaty na večeři s přítelem nebo funkční tričko na trenink v posilovně. Hodnocení prodejce: 99,1 % .

TIPLI TIP: Nepatří angličtina k vaším silným stránkám? Nastavte si AliExpress v češtině.

Hodinky | BOBO BIRD Official Store

Aliexpress Brand´s Day

Také vás pobláznil trend dřevěných hodinek? Tak za ně nedávejte nesmyslně vysoké peníze v tuzemských obchodech, a pořiďte si je v BOBO BIRD za pár drobných. Na výběr máte různé kombinace, barvy a styly. Stačí si jen vybrat. Hodnocení prodejce: 98,9 % .

Kosmetika | modelones Official Store

Aliexpress Brand´s Day

Ať už jdete na rande nebo pracovní pohovor, nezapomínejte na své nehty. Upřednostňujete matné laky na nehty nebo si potrpíte na třpytky? Všechno pro bezchybnou manikúru najdete na modelones Official Store. Hodnocení prodejce: 97,4 % .

Doplňky | EMINI HOUSE Official store

Aliexpress Brand´s Day

Nejlepší přítelkyně ženy? No přeci kabelka! Každá žena ví, že bot a kabelek není nikdy dost. Omrkněte nabídku EMINI HOUSE a obohaťte svůj šatník o svěží závan z...Číny. Hodnocení prodejce: 99,4 % .

Související obchody

AliExpress

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se