Odměny na Tipli 3x jinak

Tipy k nákupuCashback 10. 11. 2021

Máte za sebou už několik nákupů na Tipli a na vašem účtu cinká jedna odměna za druhou? A víte, jaký je rozdíl mezi registrovanými, potvrzenými a bonusovými odměnami? Že ne? No hlavu vám za to neutrhneme. Naopak. Odměnám na Tipli se podíváme na zoubek aneb odměny pod pokličkou.

Tu jste si vybrali krásné šaty na léto, támhle novou kabelku. Zboží máte dávno zaplacené a na cestě domů. Na Tipli účtu už vidíte připsanou odměnu, ale co to? Jen jako registrovanou odměnu a navíc nejde vyplatit? Co to má jako být?

Jen žádnou paniku – princip všech typů odměn na Tipli vám hned osvětlíme.

Registrované odměny

Registrované odměny jsou prvním krokem k získání peněz zpět z nákupu.

Kdy je dostanu?

Získáte je po nákupu v kterémkoli z našich více než 350 obchodů. Registrované odměny se vám připíší na Tipli účet ve chvíli, kdy náš systém pozná, že jste si přes nás něco pěkného objednali – což se zpravidla stane do 48 hodin od nákupu.

Co ještě musíte vědět?

Čekáte na připsání registrovaných odměn už 3 dny a pořád nic? Něco tady nehrajte, ozvěte se nám. Nepropadejte panice, situaci vyřešíme.

Bonusové odměny

Tyhle od nás máte k dobru.

Kdy je dostanu?

Bonusové odměny nezískáte za nákup, ale za doporučení kamaráda, instalaci Tipli tlačítka do svého prohlížeče, uplatnění garance spokojenosti nebo speciální akce.

Co ještě musíte vědět?

Můžete si je nechat vyplatit jakmile našetříte 100 Kč potvrzených odměn z nákupů. V tu chvíli se vám bonusové odměny odemknou a stávají se tak potvrzenými odměnami.

Potvrzené odměny

Potvrzené odměny jsou ze všech odměn na Tipli nejlepší - můžete si je totiž nechat poslat na bankovní účet.

Co ještě musíte vědět?

Potvrzení odměny z nákupu chvilku trvá. Obchod musí potvrdit, že zboží bylo řádně vyzvednuto a zaplaceno. Na toto potvrzení má až 70 dnů. Víme, zní to jako věčnost, ale na druhou stranu uznejte, že i obchodník se musí chránit. Do lhůty 70 dnů je započtena například 14denní zákonná lhůta na vrácení zboží. Dobu potvrzení také ovlivňuje možnost stornování objednávky nebo případná nezaplacená dobírka. Kéž bychom mohli dobu potvrzení ovlivnit.

Všechny své potvrzené odměny si můžete nechat vyplatit kdykoli se vám zachce - klidně už od 1 Kč. Nebo je nechte zrát a potom vám pošleme na účet pořádný balík!

Zapomněli jsme na něco?

To víte, mít tak křišťálovou kouli, abychom věděli, jaké otázky vám ještě vrtají hlavou... Neostýchejte se a kontaktujte nás na liveChatu v pravém dolním rohu stránky. Pokud zrovna nejsme online, obraťte se na diskuzi pod článkem nebo helpdesk. Pokud si raději vše zjistíte sami, tady se dozvíte, jak to funguje.

Související obchody

AliExpress, Baťa, Pilulka.cz, Kasa.cz, ZOOT, Tchibo, Bonprix, Mall.cz, Knihy Dobrovský, Notino

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se