Odhalíme 5 tipů na školní batohy z AliExpress!

Tipy k nákupuNákupy z Aliexpress 10. 11. 2021

Sluníčko, koupačky, sportování a relaxace. Letní prázdniny jsou zcela jistě v plném proudu, ale nesmíme zapomenout, že příchod nového školního roku se pomalinku také blíží! Vybavte své velké školáky studentskými batohy z AliExpress.

Batoh bývá důležitou součástí výbavy každého školáka. Při výběru dobrého školního batohu není významný pouze design, ale hlavně kvalitní výroba, materiály a pohodlný tvar. Proto jsem si pro vás připravili 5 tipů na školní batohy z AliExpress s dopravou zdarma! Zdá se vám to brzo? Je nejvyšší čas, jelikož do začátku září stihnou tak akorát dorazit.

Nevíte, jak nakupovat přes internet? Nebojte, poradíme vám. Připravili jsme stručný návod jak nakupovat na AliExpress, který vám bude kdykoli k dispozici. A s online nakupováním už nikdy nebudete zápasit!

Batoh z AliExpress

BATOH

Batoh z AliExpress.

  • Cena: 12.90 ‒ 16.90 $ / 287 ‒ 375 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Doba doručení: 19 - 30 dní

Dámský batoh se super designem, co se v dnešním světě neztratí, ocení mladší i starší školačky. Batoh je vyroben z plachtoviny. Výrobce udává hmotnost 0,6 kg a velikost batohu 28 cm x 42 cm x 12 cm. Můžete si vybrat z osmi barevných kombinací. K dispozici je v černé, světle a tmavě modré, tyrkysové, šedé, zelené, fialové a růžové barvě.

Zobrazit na AliExpress

Hodnocení produktu: 4,8 z 5. Produkt prozatím ohodnotilo celkem 44 zákazníků, z nichž pouze dva přidali ke komentáři i reálné fotografie produktu. Nakupující si pochvalují hlavně rychlost dodání, kvalitu a skvělý design. Obchodníka se čtyřletými zkušenostmi na AliExpress a s takřka 18 000 sledujícími fanoušky můžeme jedině doporučit.

Školní batoh

  • Cena: 13.90 ‒ 14.77 $ / 309 ‒ 328 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Předpokládaná doba doručení: 15 – 60 dní

Pohodlný galaktický batoh pro školáky s šikovnými kapsami. Ať už jde o holky nebo kluky, tento batůžek si zamiluje naprosto každý. Vyrábí se ve velikosti 31 x 47 x 18 cm a prázdný váží 450 gramů. Materiál je prodyšný nylon se zipem. Nabízí se spousty barevných kombinací. K dispozici je ve světle a tmavě červené či modré, černé, zelené a dalších hvězdných variacích.

ŠKOLNÍ BATOH

Školní batoh z AliExpress.com.

Zobrazit na AliExpress

Hodnocení produktu: 4,8 z 5. Tento batoh zatím získal celkem 123 hodnocení, z nichž 15 i s reálnou fotografií. Nakupující si chválí hlavně kvalitní produkt za dobré peníze a rychlost dodání. Obchodníka se čtyřletými zkušenostmi na AliExpress a s téměř 5 000 sledujícími můžeme určitě doporučit.

Batoh do školy

BATOH DO ŠKOLY

Batoh do školy z AliExpress.com.

  • Cena: 26.96 $ / 576 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Předpokládaná doba doručení: 19 – 30 dní

Školní batoh v designu spidermana se určitě bude líbit všem malým bojovníkům za spravedlnost. Výrobce udává velikost 32 x 26 x 12 cm a hmotnost batohu kolem 400 gramů. Batoh do školy je vyroben z polyesteru a má ergonomický tvar. Můžete si vybrat ze tří barevných variací: červená a modrá, červená a černá, a nebo pouze červená.

Zobrazit na AliExpress

Hodnocení produktu: 4,9 z 5. Batoh do školy je prozatím ohodnocen 286 zákazníky, z nichž 51 přidalo ke komentáři reálné fotografie. Nakupující si pochvalují velice dobrou kvalitu produktu, design a také poměrně rychlé dodání. Obchodníka s téměř ročními zkušenostmi na AliExpress můžeme doporučit.

TIP: Objednáváte z AliExpress často? Vyplatila by se vám registrace. Pokud v tom tápete, připravili jsme si pro vás přehledný návod jak se na AliExpress registrovat.

Studentský batoh

  • Cena: 19.44 ‒ 22.69 $ / 432 ‒ 504 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Předpokládaná doba doručení: 19 – 30 dní

Luminiscenční studentský batoh se stane nedílnou součástí každé pořádně nadupané školní výbavy. Batoh je vyroben z oxfordské tkaniny a kromě předního vaku, postranní kapsy na pití a vnitřních organizérů je vybaven nabíjecím káblem, heslovým zámkem a pouzdrem. Výrobce udává hmotnost 500 gramů a vyrábí jej ve velikostech M 26 x 43 x 12 cm a L 29 x 48 x 17 cm. Můžete si vybrat ze tří barevných variací. K dispozici je v růžovo-bílé, černo-bílé a šedo-bílé.

STUDENTSKÝ BATOH

Studentský batoh z AliExpress.

Pokud jste si už batoh vybrali, zaplatili a objednali. Mějte přehled, kde se váš balíček zrovna nachází. Poradíme vám, jak použít sledování zásilek z AliExpress v přehledném návodu.

Zobrazit na AliExpress

Hodnocení produktu: 4,8 z 5. Studentský batoh byl zatím ohodnocen celkem 219 zákazníky, z nichž 24 připojilo i reálné fotografie. Nakupující si chválí rychlé dodání, kvalitu a stylový design produktu. Obchodníka s roční zkušeností a s více než 130 sledujícími fanoušky doporučujeme.

Trendy batoh

TRENDY BATOH

Trendy batoh z AliExpress.com.

  • Cena: 16.09 $ / 357 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Předpokládaná doba doručení: 19 – 30 dní

Galaktické trendy školní batohy pro holky i kluky nebude pouze užitečnou pomůckou během školních let. Jeho výjimečný design vás přímo uhrane. Je vyroben z polyesteru a má přední kapsu i boční otvor na pití. Výrobce udává velikost 30 x 40 x 16 cm a prázdný batoh váží 380 gramů. Vyrábí se ve 24 barevných kombinací. K dispozici je například Měsíc, Země či galaxie.

Zobrazit na AliExpress

Hodnocení produktu: 4,8 z 5. Trendy batoh prozatím získal celkem 60 hodnocení, z nichž k 7 jsou připojeny i reálné fotografie. Zákazníci si chválí rychlost dodání a kvalitní výrobu i design. Obchodníka s dvouletými zkušenostmi na AliExpress a s více jak 75 000 sledujícími fanoušky můžeme jistě doporučit.

AliExpress cashback

Díky Tipli.cz můžete na AliExpress.com ušetřit daleko více! S pomocí cashbacku dostanete až 10 % z původní ceny nazpět! Využijte příležitost a nakupte na AliExpress levněji.

Nakoupit levněji na AliExpress

TIP: AliExpress chystá pro své věrné zákazníky v jednom dni obří slevy! Tento AliExpress day, letos připadá na termín 11.11. kdy se v tržbách trhají rekordy v průběhu několika hodin. Nezapomeňte si ho zaznačit do diáře a skvělých slev využít.

Související obchody

AliExpress, Euronics, Knihy Dobrovský, DEICHMANN, eBay.com

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se