Obujte si funkční a pohodlné Crocs boty

Tipy k nákupuObuv 10. 11. 2021

Sháníte boty, které jsou měkké, vzdušné, pohodlné a snadno omyvatelné? Vsaďte na Crocs boty! Jsou ideální do práce, na zahradu, k vodě a v případě jiných Crocs modelů i na běžné nošení. Tyto boty vás zkrátka budou bavit!

Crocs = celosvětový fenomén

Všichni určitě znají Crocs boty - pravděpodobně nejpadělanější typ bot vůbec. Celý svět se dělí na dvě kategorie - ty, kteří tyto boty nesnáší a na ty, kteří je milují. Co jim však nemůžeme upřít jsou jejich vlastnosti, které oceníme například na dovolené. Pokud se bojíte, že je letos už nevyužijete, vyzkoušejte lnvia last minute dovolené.

Každý z nás zná klasický typ těchto bot - "plastové dřeváky", které vídáme všude po světě. Pokud se ptáte na výhody a nevýhody Crocs bot, jistě se vám bude hodit tento přehled.

VÝHODY

  • Přizpůsobí se tvaru chodidla .
  • Akupresurní vzorek - správné prokrvení chodidel.
  • Velmi lehké.
  • Neklouzavé a nepromokavé.
  • Dobře větrané
  • Technologie Crocslite - schopnost tlumit otřesy a dopady.
  • Antibakteriální materiál - eliminuje zápach a tvorbu plísní.
Koupit Crocs boty

NEVÝHODY

  • Nejsou ideální na dlouhodobé nošení (letní túry apod.). Mohou způsobovat puchýře a otlačeniny. Navíc v nich snadno uklouzne noha.
  • Padělky - ušetříte, ale koupíte si nekvalitní materiál s tenkou podrážkou, kterou lehce propíchne kamínek nebo střep.
  • Nevhodné pro děti do 3 let - riziko pádu. Z hlediska správného vývoje nohy by děti do 3 let měly nosit boty zpevněné přes kotníky.

Pořiďte si boty v Crocs výprodeji

Pokud se vám nelíbí klasický styl modelů Crocs bot alá "plastové nazouváky", nezoufejte! Kromě klasických typů nabízí firma Crocs jedinečné balerínky, žabky, sandálky, boty na podpatku a v případě zimní kolekce boty s hřejivým kožíškem. Vyberte si z e-shopů, se kterými Tipli spolupracuje, a získejte boty levně díky Crocs výprodeji. Nakupte přes Tipli, získejte několik procent z nákupu zpět a ušetřete ještě víc!

Sandály Crocs

Vyjímka potrzuje pravidlo. Tyto sandály budou pěkným doplňkem a budou se hodit k šatům nebo k sukni.

TIP: Pokud chcete ušetřit, kupte přes Tipli tyto sandlály na eObuv a získejte 3,3 % z nákupu zpět!

Crocs eObuv

Tento model pořídíte za 961 Kč na eObuv.cz.

crocs

Oblíbené Crocs Crockband koupíte za 1 099 Kč na Mall.cz.

Crocs Crockband

Klasický a oblíbený model Crocs bot. Ventilační systém, prodyšnost a protiskluzovou podrážku oceníte zejména v jarních a letních měsících. Tento model koupíte na Mall.cz. Nezapomeňte využít slevy, které jsme pro vás v Tipli připravili!

Crocs pantofle

Pantofle zdaleka nejsou jen na doma. To dokazuje i tento zlatý model Crocs bot, který se skvěle hodí velkému množství outfitů. Vyberte si místo levných žabek s rovnou podrážkou tyto ergonomicky tvarované pantofle, ve kterých vydržíte dlouhou dobu na nohou. Tato investice se vyplatí, protože tyto boty vám místo jednoho léta vydrží několik let. I vaše dovolená v ČR bude ideální s botami Crocs.

Crocs Different.cz

Stylové Crocs pantofle můžete mít už za 839 Kč na Different.cz.

Nakupte boty levněji díky Tipli!

Víte, jak funguje cashback? Nakupte přes Tipli v jednom z více než 400 partnerských obchodů a získejte až 33 % z nákupu zpět rovnou na účet! Pokud chcete nové boty, můžete zkombinovat slevy, které jsme pro vás připravili s cashbackem, který u daných obchodů nabízíme. Ušetříte tak ještě víc! A jaké obchody s obuví doporučujeme?

  • eObuv.cz - nabízí širokou nabídku kvalitních bot. Z nákupu každých bot dostanete 3,3 % z ceny objednávky zpět rovnou na účet!
  • Deichmann - je skvělý obchod, pokud nechcete za nové boty utratit majlant. S Tipli získáte až 4 % z nákupu zpět!
  • Baťa je česká obuvnická firma s dlouholetou tradicí, která vás rozhodně nezklame. Na nákup bot u Bati nabízíme 4 % zpět z nákupu.

Související obchody

Baťa, BIBLOO, Časnaboty.cz, DEICHMANN, Eobuv.cz

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se