Největší eshop světa Amazon konečně v češtině

Tipy k nákupu 10. 11. 2021

Po dlouhých letech se i český zákazník dočkal. Od minulého týdne můžeme nakoupit na největšímu eshopu světa Amazon v češtině. Přečtěte si, co se změnilo a proč by nás tato změna měla zajímat.

Amazon.com je největším eshopem na světě. Založen byl v roce 1994 jako online knihkupectví Cadabra.com. Dnes je obří nákupní galerií, ve které naleznete skutečně všechno. Díky velkému výběru a bezkonkurenčním cenám jde o fenomén, který se rozšířil do mnoha zemí na světě. V Evropě funguje v Německu, Velké Británii, Itálii a Francii. Podobně funguje například Ebay, který má německý klon na adrese Ebay.de a britský na Ebay.co.uk.

Amazon česky, snadno a hezky

Právě německý Amazon si počátkem listopadu připravil pro české zákazníky příjemné překvapení. Na Amazon.de lze nyní nakupovat v češtině. Ale tím to nekončí. V češtině můžete také komunikovat se zákaznickou podporou a servisem.

Jak nastavit Amazon v češtině?

Pro přepnutí Amazon.de do češtiny klikněte na tlačítko zeměkoule v horním navigačním panelu, kde si vyberete český jazyk. Vše tedy zvládnete za pár vteřin.

Eshop Amazon v češtině

Amazon.de v češtině je logickým krokem. Už nyní má Amazon na českém území sklad v Dobrovízi u Prahy a zboží doručuje na české území s dopravou zdarma při objednávce přes 39 eur (zhruba 996 Kč). Teď si ale konečně můžete přečíst v češtině všechny informace o produktech a pohodlně zaplatit.

Proč nakoupit na Amazonu?

Amazon je globální fenomén, který zná téměř každý. Jaký je ale skutečný důvod jeho obliby?

Obří výběr zboží všech kategorií od elektroniky po oblečení. A za skvělou cenu. Zboží je zákazníkovi zasíláno rovnou ze skladů společnosti, takže se nemusíte obávat žádných problémových zásilek od nepoctivých prodejců. Amazon je také znám svými inovacemi a pomalu se blíží doba, kdy budou zásilky doručovat pomocí dronů.

Náš tip

Skvělým výběrem, a dokonce ještě nižšími cenami se může pochlubit také čínský gigant AliExpress.

Práce v Amazonu? Víme, jak na to

Láká vás práce v největším internetovém obchodě na světě? Sklad Amazonu v Dobrovízi u Prahy stále hledá nové zaměstnance. Přečtěte si více o tom, jaká je práce v Amazonu na kariérním portálu VímVíc.

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se