Nejkrásnější svatební šaty z AliExpress

Tipy k nákupuNákupy z Aliexpress 10. 11. 2021

Jste z blížící se svatby víc nervózní než natěšení? Pokud ve vašich obavách hrají roli finance, ukážeme vám, jak díky svatebním šatům z AliExpress ušetřit klidně desetitisíce. Kromě šatů na svatbu (nejen pro nevěsty) přinášíme tip na svatební boty a kouzelné dětské šaty pro družičky.

Patříte mezi nevěsty, které rozhodně nehodlají kráčet s davem? A chcete svoji svatbu učinit tak zábavnější a vyzývavější. Podívejte se pro inspiraci na nejzajímavější oddělené svatební šaty.

Za cenu, kterou v půjčovně zaplatíte za jedny svatební šaty, si na AliExpress.com můžete koupit rovnou troje. Nahlédněte do virtuálních regálů největšího čínského online tržiště spolu s námi a vyberte si z pestré palety svatebních šatů ty nejlepší pro váš velký den.

Doprava je u všech 5 kousků, které jsme pro vás vytipovali, zdarma a ceny jsou tak nízké, že si můžete svatbu užít skutečně se vším všudy a nestresovat se představou játrového knedlíčku ve vašem klíně a podobných "katastrof". A pokud jste nesví z nákupů v Číně a celého průběhu objednávky, využijte náš návod na AliExpress.

Svatební šaty

Svatební šaty

Svatební šaty pořídíte levně na AliExpress.com.

  • Cena: 62.69 $ / 1 284 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Předpokládaná doba doručení: 35-43 dnů

Jednoduché svatební šaty se špagetovými ramínky a dlouhou sukní, která je krásně nadýchaná díky 4 vrstvám tylu. Pod produktovými fotkami najdete přesné instrukce, které všechny části těla si přeměřit, abyste při výběru vhodné velikosti nešlápli vedle. Kromě bílé je v nabídce dalších 13 barev - pro nevěsty s rebelskou duší nebo jejich svědkyně, družičky či další účastnice svatby.

Hodnocení produktu: 4,9 z 5. Komentující nevěsty, které si už šaty koupily, doslova srší nadšením. Můžete tu omrknout i fotky šatů v reálu po rozbalení zásilky. U komentářů obsahujících nějakou výtku či nespokojenost (je jich však minimum) najdete milé a profesionální vyjádření prodejce.

Zobrazit na AliExpress »

Krajkové svatební šaty

Krajkové svatební šaty

Krajkové svatební šaty mnoha různých střihů i barev najdete na AliExpress.com.

  • Cena: 53.20 $ / 1 090 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Předpokládaná doba doručení: 25-33 dní

Krajkové svatební šaty ve vintage stylu ocení nevěsty s romantickou duší. Na výběr je bílá nebo ivory barva (krémově bílá) a varianta s odhalenými nebo zahalenými rameny. I u těchto šatů najdete podrobné a přehledné tabulky velikostí včetně obrázkového návodu, jak se správně přeměřit, aby vám šaty sedly jako druhá kůže.

Hodnocení produktu: 4,8 z 5. Kupující si pochvalují materiál, kvalitu, celkově krásný vzhled šatů odpovídající fotografiím i rychlé doručení zásilky.

Zobrazit na AliExpress »

Šaty na svatbu

Šaty na svatbu

Šaty na svatbu nejen pro nevěsty vybírejte na AliExpress.com.

  • Cena: 52.13 $ / 1 068 Kč (za kus)
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Předpokládaná doba doručení: 27-38 dní

Dlouhé romantické šaty na svatbu s něžným květinovým vzorem se hodí jak pro nevěsty, které nepreferují tradiční bílou, tak pro ostatní svatební hosty. Stejně jako u předchozích svatebních šatů se řiďte detailní tabulkou velikostí a rozměrů jednotlivých dámských partií, případně mrkněte na náš navod, jak na AliExpress vybrat správnou velikost.

Hodnocení produktu: 4,9 z 5. Dle některých komentářů jsou šaty ve skutečnosti dokonce ještě krásnější než na fotce. Wow! Produkt zatím od žádné zákaznice nezískal méně než 4 hvězdičky. Najdete tu i fotky šatů na těle normálních holek, nejen na modelkách s dokonalými křivkami.

Zobrazit na AliExpress »

Svatební boty

Svatební boty

Svatební boty z AliExpress.com jsou živoucím důkazem, že v jednoduchosti je krása.

  • Cena: 6.29 $ / 130 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Předpokládaná doba doručení: 19-31 dní

Elegantní a jednoduché svatební boty s krajkovým motivem jsou díky nízkému podpatku (cca 3 cm) ideální na svatbu v přírodě nebo svatební afterparty. Na výběr je bílá nebo ivory barva. Boty využijete nejen na svatbu, ale na další řadu společenských událostí.

Hodnocení produktu: 4,9 z 5. Komentáře kupujících jsou superpozitivní. Nadšené reakce a reálné fotky. Boty prý skvěle sedí a jsou pohodlné.

Zobrazit na AliExpress »

Dětské šaty pro družičky

Dětské šaty pro družičky

Dětské šaty pro družičky koupíte levně na AliExpress.com.

  • Cena: od 6.98 $ / 143 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Předpokládaná doba doručení: 19-30 dní

Kouzelné dětské šaty pro družičky nebo další malé svatebčanky jsou na výběr v 5 barvách a velikostech od 2 do 10 let (bohužel ne všechny velikosti jsou dostupné u všech barevných variant). Milé nevěsty, den S sice patří hlavně vám, ale pokud své malé družičky obléknete do těchto šatů, budete se o obdivné a rozněžnělé pohledy hostů muset podělit.

Hodnocení produktu: 4,9 z 5. Zpětná vazba je plná nadšených komentářů a pětihvězdičkových hodnocení. Prohlédněte si také fotky, jak šaty dětem sedí. Tu a tam si někdo z kupujících posteskne, že jsou holčičce šaty příliš široké, nicméně ani u těchto šatů nechybí v rámci popisu produktu detailní přehled velikostí se všemi rozměry.

Zobrazit na AliExpress »

Hledáte další rady jak uspořádat svatbu? Hledáte ideální místo na svatbu? Navštivte Svatební atlas, kde naleznete nejen rady jak vše zvládnout, ale i vaše vysněné svatební místo.

Související obchody

AliExpress, DealExtreme, GearBest, eBay.com

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se