NanoSIM karta: kde ji sehnat co nejlevněji?

Tipy k nákupu 10. 11. 2021

Nový telefon s otvorem na menší SIM, poškození, nebo ztráta dosavadní SIM karty. To všechno vede k tomu si tu stávající vyměnit. Kde ji sehnat nejlevněji? Dostanete u svého operátora novou SIM kartu zdarma?

Ať už je váš důvod k výměně SIM jakýkoliv, určitě ji chcete mít co nejlevněji. A od toho je tu Tipli. Poradíme, jak při koupi NanoSIM karty ušetřit.

Co je to NanoSIM karta?

NanoSIM je nejmenší typ SIM karty pro mobilní telefon. V průběhu let se požadavky na SIM měnily a karta se tak postupně zmenšovala. Nejoblíbenější je v poslední době ta nejmenší, NanoSIM karta.

Dnes se ještě setkáte se těmito typy karet:

  • MiniSIM - 15 mm x 25 mm
  • MicroSIM - 12 mm x 15 mm
  • NanoSIM - 8,8 mm x 12,3 mm

Nakupujte levněji díky cashbacku!

Ušetřit by chtěl každý. S Tipli je to možné. A to díky cashbacku z každého nákupu. Nechte si vrátit část peněz zpět na účet!

Jak funguje cashback

TIP: NanoSIM máte, ale rozbila se nabíječka? Doporučujeme omrknout tipy na AliExpress nabíječky na mobil, které seženete za pár sekund a ještě méně peněz.

Kde koupit NanoSIM?

Obchodů, kde koupíte NanoSIM kartu, je mnoho. Vybrali jsme takové, ve kterých neutratíte celou výplatu. Které to jsou?

1. NanoSIM Mironet

Univerzální sada adaptérů SIM karty se třemi možnostmi: z microSIM na SIM, z nanoSIM na SIM a z nanoSIM na microSIM. Umožňuje použití nano / microSIM ve starších zařízeních. Do redukce jednoduše vložíte nanoSIM kartu a následně tuto kartu můžete používat ve všech přístrojích s příslušným slotem pro SIM karty.

  • Cena: 169 Kč
  • Cashback od Tipli: až 1,3 %
nanosim z mironet
Koupit na Mironet

TIP: Víte, že existují online internetové brány, kde pošlete zprávu zcela bez placení? Pokud tedy chcete výrazně ušetřit, posílejte sms zdarma do všech sítí.

2. NanoSIM Electroworld

nanosim z mironet

Ztratili jste adaptér SIM karty a potřebujete dát zpět NanoSIM kartu do větší SIM karty? Electroworld nabízí koupi jednoho adaptéru za nízkou cenu. Do redukce vložíte nanoSIM kartu a následně tuto kartu použijete do mobilu pro SIM karty.

  • Cena: 49 Kč
Koupit na Electroworld

TIP: Chtěli byste posílat zprávy častěji, ale operátor si za to účtuje nesmyslné peníze? Podívejte se na 3 tipy, jak poslat sms zdarma.

3. NanoSIM Conrad electro

Pokud v nově pořízeném smartphonu nelze použít původní SIM kartu, tato sada adaptérů a jehla od Conrad electro je skvělou volbou. Nezáleží na tom, jestli máte mobil od Samsung nebo Apple - většina výrobců spoléhá na stejný mechanismus pro otevření slotu na kartu. S tímto adaptérem máte vždy náhradní jehlu na SIM kartu po ruce.

  • Cena: 92 Kč
  • Cashback od Tipli: až 6,5 %
nanosim z conrad electro
Koupit na Conrad electro

Dostanu NanoSIM u operátora zdarma?

Záleží na tom, kterého operátora máte. U některého ano, další si za to účtuje poplatek. Nemusíte to ale nikde složitě hledat, sepsali jsme 3 hlavní operátory a jejich (ne)poplatky za NanoSIM kartu.

NanoSIM Vodafone:

Pokud vlastníte SIM kartu u Vodafone, dostanete novou zcela zdarma. Stačí zajít na prodejnu, nebo objednat přes internet, či zavolat přímo operátorovi. Vodafone posílá automaticky Trio SIM, která obsahuje všechny 3 velikosti čipu (standardní, micro a nano), takže si sami vylomíte ten, který budete potřebovat.

TIP: Nevyhovuje vám stávající tarif u Vodafone a přemýšlíte o změně? Omrkněte výhodné Vodafone tarify.

NanoSIM T-mobile:

Na oficiálních stránkách T-mobile je napsáno, že na prodejnách SIM kartu vymění za 99 Kč. Osobní zkušenost naší redaktorky však říká, že ji vymění úplně zdarma.

TIP: Omrzel se starý tarif od růžového operátora? Podívejte se na nejvýhodnější T-mobile tarify.

NanoSIM O2:

SIM kartu standardní velikosti vám vymění na kterékoli O2 prodejně. S sebou si vezměte PUK kód karty nebo rovnou celou obálku s dopisem, na kterém byla původní SIM karta nalepená. I tam totiž PUK najdete. Cena za výměnu činí 99 Kč.

TIP: Chcete nový tarif od O2? Prohlédněte si výhodné O2 tarify.

Kde koupit levně nový telefon a mobilní příslušenství?

Ušetřete nejen na nákupu NanoSIM, ale i na koupi nového telefonu a příslušenství k němu! Kde nakoupit se slevou?

  • MALL.cz - Největší online obchodní centrum Mall.cz má široký výběr elektroniky, kde si každý najde to své. Cashback od Tipli je až 4 %.
  • Euronics - Až 3,5 % cashback získáte od Tipli při nákupu na Euronics. Nový mobil, sluchátka, nebo reprák? V Euronics si vyberete.
  • OKAY.cz - Zajímavé akční nabídky a slevy na elektroniku i v OKAY elektro! Navíc, když nakoupíte přes Tipli, nemine vás až 3% cashback.
Obchody s elektronikou

Související obchody

Okay.cz, Kasa.cz, Euronics, Mall.cz, Vemzu

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se