Nákupy OnaDnes: dvakrát ročně týden plný slev

Tipy k nákupuNákupy Ona Dnes 10. 11. 2021

Milujete nakupování? Potom vám nesmějí uniknout Nákupy OnaDnes. Pravidelně přinášejí desítky slev po celé republice a také online. Víte, kdy se konají ty další?

Nákupy OnaDnes jsou pravidelná slevová a kuponová nákupní akce zaštítěná lifestylovým magazínem OnaDnes. Konají se dvakrát do roka, vždy na jaře a na podzim, a pokaždé přinášejí desítky slev na módu, kosmetiku, kulturní akce nebo také knihy a hračky. Nákupy OnaDnes jsou tak velmi podobné Dnům Marianne.

Jarní a podzimní termín není vybrán náhodně. Není snad výraznější období, kdy si chceme koupit něco na sebe, než začátek jara. Obnovit po zimně šatník, vdechnout mu trochu svěžesti a udělat si radost novým oblečením je téměř neodolatelné. Podzim je na tom podobně. Jde také o změnu sezóny která láká k nakupování. Navíc v říjnu zvolna blíží Vánoce a lidé přemýšlejí nad pořízením dárků. Nákupy OnaDnes v tomto vycházejí vstříc a ve spolupráci s desítkami kamenných obchodů a eshopů přinášejí atraktivní slevy, slevové kupony a další akce.

Obrázek

Historie Nákupů OnaDnes

Zdá se to jako včera, kdy se slevové kupony OnaDnes objevily poprvé. Přitom je to už více než deset let; tak snadno jsem si na slevy OnaDnes zvykli. Prvních kuponů bylo čtyřicet pět a objevily se v pondělní lifestylové příloze MF DNES 15. března 2010. Ohlas akce byl ohromný, proto se OnaDnes rozhodla zkusit akci zopakovat o půl roku později a to s ještě více kupony. Vzhledem k tomu, že se akce koná už deset let je jasné, že úspěch slavila i podzimní varianta.

Nákupy OnaDnes podzim 2021

Podzimní nákupy OnaDnes v roce 2021 jsou 24. opakováním této úspěšné nákupní akce. Proběhnou ve dnech 18. až 24. října a nabídnou více než 80 akčních nabídek v sedmi stech prodejnách a spoustě dalších eshopů. Slevy až 50 % tak bude možné využít osobně i online. Kde sehnat slevové kupony nebo které obchody jsou do akce zapojeny jsme pro vás shrnuli v článku Podzimní Nákupy OnaDnes 2021.

Nákupy OnaDnes jaro 2021

Na jaře 2021 se do Nákupů OnaDnes zapojilo více než 2500 kamenných prodejen a přes 80 dalších eshopů. Akce probíhala v termínu od 17. do 23. května. Kupon OnaDnes byly tradičně k dostání v periodicích Žena a Život, OnaDnes a v magazínu DNES+TV (20. 5.). Levně jste mohli nakupovat také v zahraničí, konkrétně na Slovensku. Nakladatelství Mafra Slovakia, které u našich sousedů vydává ženský časopis Evita, opět uspořádalo Nákupy s Evitou.

Nákupy OnaDnes podzim 2020

Týden podzimních slev OnaDnes trval v roce 2020 od 19. do 25. října. Využít jste mohli přes 120 slevových kuponů se slevami až 70 % na kosmetiku, oblečení, elektroniku, hračky apod. Akční nabídky se týkaly desítek obchodů a eshopů. Jejich seznam jsme pro vás připravili v článku Podzimní Nákupy OnaDnes 2020.

Nákupy OnaDnes jaro 2020

Ačkoliv jarní Nákupy OnaDnes probíhají pravidelně v květnu, ty v roce 2020 byly jiné. Kvůli opatřením proti šíření nemoci covid-19 byly přesunuty až do poloviny června, konkrétně na týden od 15. do 21. června I přesto se ale zapojilo spoustu obchodů, které nabídly slevy až 50 %.

Nákupy OnaDnes podzim 2019

Nákupy OnaDnes na podzim 2019 probíhaly ve dnes 14. až 20 října. Zákaznice a zákazníci se opět už dopředu těšili na slevové kupony, tentokrát ve výši až 60 %. Kupony OnaDnes navíc bylo možné získat rekordním množstvím způsobů: v přílohách k MF DNES OnaDnes a DNES+TV, v časopise Cosmopolitan, v časopise Žena a Život, v aplikaci Portmonka a v aplikaci My Air.

Nákupy OnaDnes jaro 2019

Tváří těchto, v pořadí už devatenáctých, Nákupů OnaDnes byla herečka a moderátorka Adéla Gondíková. Počet eshopů, v nichž bylo možné od 13. do 19. května uplatit kupony, vzrostl na celých 80. Hodně bylo tradičně také kamenných obchodů: opět přes dva a půl tisíce. Kuponová knížka, kterou jste mohli sehnat v časopisech OnaDnes, DNES+TV a v aplikaci Portmonka, obsahovala 154 kuponů. O tom, kde výhodně nakupovat, jsme informovali článkem Jarní Nákupy OnaDnes 2019.

Nákupy OnaDnes podzim 2018

Během podzimu 2018 jste mohli slevové kupony OnaDnes získat 4 způsoby: v pondělní příloze MF DNES OnaDnes, ve čtvrteční příloze DNES+TV, v aplikaci Portmonka a také zdarma stažením z webu akce. Akce samotná pak probíhala od 15. do 21. října a nabídla slevy až 50 %. Jestli si chcete připomenout, ve kterých e-shopech jste mohli ušetřit, prohlédněte si článek Podzimní Nákupy OnaDnes 2018, v němž najdete přehledný seznam.

Nákupy OnaDnes jaro 2018

Stejně jako na podzim 2017, i během jarních Nákupů OnaDnes 2018 se akce účastnilo pět desítek internetových obchodů, kamenných prodejen bylo ale ještě o pět set více, celkem tedy 2500. Hodnota slevových kuponů dosahovala oblíbených 70 %. Kdo je stihl ve dnes 14. až 20. května uplatnit, jistě se radoval. Seznam zapojených značek stále najdete v článku, který jsme k jarním Nákupům OnaDnes 2018 vydali.

Nákupy OnaDnes podzim 2017

Do 16. opakování oblíbené slevové akce se zapojilo přes 2000 obchodů a okolo 50 eshopů. Díky slevovým kuponům ceny tentokrát klesaly až o 70 %. Využít jste jich mohli od 16. do 22. října. Poprvé se do akce zapojily také obchody Baťa, Bandi Vamos nebo Pietro Fillipi. Tváří Nákupů OnaDnes na podzim 2017 byla herečka Jana Stryková.

Nákupy OnaDnes jaro 2017

Kromě 2000 klasických obchodů se jarních Nákupů OnaDnes v roce 2017 zúčastnilo také přes 50 eshopů. Kupony jste mohli získat online na webu MF DNES, 18. května v příloze těchto novin a také v aplikaci Portmonka. Možnost využít akci jste měli ve dnes 15. až 21. května. Pokud si chcete připomenout, které obchody nabídly atraktivní slevy, najdete to v článku o jarních Nákupech OnaDnes 2017.

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se