Najděte si svůj vzor! 3 tipy na pestrý letní outfit

Tipy k nákupuMóda  |  Dámská móda 10. 11. 2021

Zase celá v černém? Zpestřete svůj jednobarevný outfit něčím, v čem vás nikdo nepřehlédne, a získejte až 50% slevu. Vzorované kousky jsou pro léto jako stvořené a my víme, jak je kombinovat, abyste se v nich cítila dobře.

Černá a bílá se hodí ke všemu, byla by tedy škola toho nevyužít. Pojměte letos léto opravdu stylově a vesele! Inspirujte se našimi 3 barevnými tipy.

popis obrázku

1. I doplňky se počítají!

Ráda byste si zpestřila letní šatník, ale na barevné maxišaty to ještě nevidíte? Nevadí. Pro začátek můžete sáhnout po něčem menším. I potištěné tenisky, kabelka a výrazné doplňky dají černočernému, bílému nebo béžovému outfitu jiskru. Jestli necháte na svém kousku vyniknout květiny, geometrické tvary nebo znovuobjevený šátkový vzor, už je na vás. Odvážnějších skvostů od Desigual, Guess nebo Replay najdete u nás v BIBLOO celou řadu, ozdobte se jimi ještě dnes!

2. Jeden kousek stačí

Vzorované kalhoty, sukně, cardigan nebo halenka jsou zase skvělé řešení pro ty z vás, které se do pestrých experimentů nechtějí pouštět úplně po hlavě, ale mají chuť vyzkoušet něco nového. Vyberte si jeden výrazný kousek, který snadno zkombinujete s černobílým základem nebo džínami. Svůj oblíbený styl nemusíte měnit nijak zásadně. Celé kouzlo spočívá v tom, že vám ve skříni přibude jedna novinka. – Třeba od Tommyho Hilfigera nebo French Connection.

3. Od hlavy až k patě

Zatímco u předchozích outfitů vzory fungovaly jen jako doplněk nebo oživení, tady hrají prim. V dlouhých šatech s potiskem budete zaručeně středem pozornosti po celé léto. Zvlášť, pokud sáhnete po červených. Ale ať už zvolíte jakoukoliv barvu a vzor, mějte na paměti, že boty, pásek, klobouk a kabelka (nebo Coccinelle.

Tip: Zpestřit si kromě outfitu můžete i nakupování. V rámci MID SEASON SALE teď můžete na BIBLOO ušetřit až 50 %. Pozor, kousky ze skladu doslova mizí pod rukama!

Související obchody

BIBLOO, Vivantis, ZOOT, Bonprix, About You

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se