MrOferto –⁠ letáky a magazín plný informací

Tipy k nákupuNakupování 7. 9. 2022

Většina lidí se ráda podívá na akční letáky ještě předtím, než vyrazí do obchodu. Občas ale bývá problém, že nemají leták k dispozici. Díky MrOferto si můžete pravidelně prohlížet letáky z vašich oblíbených obchodů, a navíc si přečíst zajímavé články, ve kterých se dozvíte spoustu rad, triků a tipů, které se vám mohou hodit do života.

Web MrOferto.cz

Čas od času se potřebuje každý člověk před nákupem podívat do letáku, aby zjistil, jaké výhodné nabídky jednotlivé obchody nabízí. Na webu MrOferto.cz si lze prohlížet online letáky obchodů a vypsat si všechny akce, které vás zaujaly. Díky tomu při nákupu ušetříte a příště se opět stačí podívat na MrOferto.cz, kde nenaleznete pouze letáky, ale také magazín plný užitečných rad, triků a informací.

Cílem tohoto webu je propojení zajímavého obsahu magazínu s výhodnými nabídkami z převážně kamenných obchodů. Pokud vás příliš neláká online nakupování a neoblíbili jste si jej, můžete i tak nakoupit výhodně.

Magazín plný zajímavých informací

Každý člověk by se měl v životě neustále vzdělávat a poznávat nové věci. Pokud začnete číst pravidelně magazín na webu MrOferto, můžete se dozvědět mnoho zajímavých informací, rad, triků a tipů, o nichž jste doposud nevěděli. Na MrOferto se tedy dozvíte o výhodných nabídkách v obchodech a také spoustu zajímavých informací, které se vám budou hodit do života.  

V magazínu naleznete například články, které jsou zaměřené na triky pro rychlý a efektivní úklid domácnosti, recepty, zajímavosti ze světa, rady pro zdravý životní styl, informace pro zahrádkáře, tipy pro krásu a mnoho dalších článků, které na webu MrOferto přibývají pravidelně. 

Obrázek

Letáky na MrOferto

Až se příště budete chystat na nákupy, nezapomeňte se podívat také na akční letáky, jež naleznete na webu MrOferto. Díky těmto online letákům si můžete zjistit, do kterého obchodu se vyplatí jet nakupovat, jelikož mají nejvýhodnější akční nabídky.

Již nyní si lze prohlížet letáky z těchto obchodů: Lidl, Kaufland, Albert, Tesco, Billa, Globus, Penny Market, Makro, Coop, JIP, Pepco, DM drogerie, JYSK, Hornbach a TETA Drogerie.

MrOferto je tu pro všechny

V následujících měsících se MrOferto rozroste i do dalších zemí, a to i mimo evropský kontinent. Díky tomu si lidé z mnoha zemí budou moci prohlížet online letáky z jejich oblíbených obchodů a číst magazín. V současné době existuje i slovenská verze MrOferto.sk a v budoucnosti se můžete těšit na další růst tohoto webu.

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se