Mistrovství světa v basketbalu 2019 hostí Čína. Sledujte!

Tipy k nákupuSportovní oblečení  |  Sport  |  Nákupy z Aliexpress 20. 8. 2021

MS 2019 v basketbalu probíhá v těchto dnech v Číně. Čeká nás 16 dní nabitých programem. Co si rozhodně z mistrovství světa v basketbalu nenechat ujít? A jak si povede česká reprezentace, která se na MS dostala poprvé? To a mnohem více se dozvíte v našem článku.

novinky:
"Česká reprezentace úspěšně porazila v MS Japonsko, Turecko i Brazílii. Všechna hraná utkání sice neproměnila, ale i tak dosáhla úžasných výsledků, které se zapsaly do historie a pojede tedy na Olympiádu.
 V posledním souboji mistrovství se utkalo 15. září v Pekingu Španělsko s Argentinou a porazilo ji 95:75. Nové mistry světa tedy známe a už dnes se můžeme těšit na Olympiádu, která bude letos velmi napínavá.
Gratulujeme!"

16 dnech se na Mistrovství světa v basketbalu 2019, v exotické Číně, vystřídá 32 týmů v úžasných 92 zápasech! Není na co čekat, protože nezapomenutelné sportovní chvilky ubíhají právě v těchto momentech a nás zajímá zejména česká reprezentace! Ta se umístila poprvé v naší novodobé historii a získává první úspěšné zářezy. Než zadáte do vyhledávače chvatně " Ct sport ", podívejte se s námi, co si na ČT sport, ale i jinde, rozhodně nenechat ujít! 

Tohle bude vážně nápor na nervy sportovního fanouška. Ale i pokud nejste zrovna vyznáním sportovní fanda, najděte si chvilku rozšířit si rozhled. Tenhle sport je totiž opravdu záživný.

 Tip: Na sport se nejlépe dívá ve sportovním. Pořiďte si levně z Číny sportovní oblečení z obchodu AliExpress i s cashbackem.

Favoritem jsou jednoznačně Spojené státy. Jenže USA na tomto mistrovství nemá mnoho svých stěžejních hráčů z NBA a tak šance porazit basketbalovou velmoc sílí. Vždyť letos chybí v jejich týmu slavná jména jako Steph Curry, LeBron James, James Harden, ale i Kawhi Leonard. A s touto obří šancí se šponují i nervy příznivců basketbalu! Kouč San Antonia Spurs Gregg Popovich však nenechal nic náhodě a přestože se mu z účasti omluvili někteří význační hráči, i tak ještě sestavil silný tým, v němž zazáří Jayson Tatum, Derrick White, Brook Lopez či Kemba Walker. Je na co se těšit!

MS Čína basketbal 2019

ilustrativní foto

Drtivou porážku Států by rádo vidělo například velesilné Řecko s mistrem Janisem Adetokunbo, jedním z nejlepších hráčů minulé sezony v NBA. Také třeba hráč Thanasis a z Euroligy přijel Řeky podpořit i Georgios Printezis. 

Nejen Řecko by si rádo ale sáhlo "na zlato". O dobré umístění se pere i Srbsko, Francie, Litva, Austrálie, Kanada a Itálie, kteří patří mezi další favority. Nás mělo v Hamburku na svědomí Německo a tak jsme napnutí, jak to si povede. I tak jsme se ale na šampionát prostříleli a teď se nám daří. Kdo tedy bude novým Mistrem světa? 

MS Čína

Tip: Máte raději sporty, u kterých tuhne krev v žilách? Podívejte se na Sporty, které vám vyplaví adrenalin.

Letos poprvé si šampionát užívá i Česká republika. Kvůli zranění kolene se sice hry nemůže zúčastnit nejužitečnější hráč Euroligy z minulé sezony, Jan Veselý. Vy ale zatněte všechny pěsti, protože hraje spousta věhlasných jmen. Například Tomáš Satoranský. Napětí je na místě. Podívejte se na stránky České basketbalové federace, kde najdete spoustu zajímavostí k našemu týmu. Nejsilnější Státy jsme sice nezdolali, ale porazili jsme další silné soupeře. Redakce Tipli gratuluje! Česká reprezentace se právě zapisuje do historie. Šanghaj pro nás září. 

Tip: Tohle musíte zažít. Objednejte si s cashbackem jídlo například ze sushitime a užijte si sportovní chvilky u obrazovky naplno!

Pohodlně se usaďte a na ovladačích stiskněte ON! Basketbal MS 2019 probíhá a Česká republika v těchto dnech žije právě sportem! Pokud nemáte možnost sledovat průběžně výsledky, nezoufejte, budeme se dívat dál a to nejhlavnější pro vás zaznamenáme. Článek budeme postupně doplňovat.

basketbal

Že jste dostali chuť na basket taky? Venku je ještě krásně, tak si mezi zápasy skočte a hřiště! S cashbackem Tipli si basketbalový míč pořídíte za drobné. Vždyť vám část útraty za sportovní vybavení vrátíme!

Související obchody

AliExpress, SushiTime.cz, altisport.cz, A3 Sport, Bezvasport

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se