Milujete džíny? Tady jsou denimové variace letošní sezóny

Tipy k nákupu 10. 11. 2021

Nevíte si rady s výběrem nových džín? Nahlédněte s námi pod pokličku nejnovějších denimových trendů a zjistěte, v jakých budete letos in.

Kvalitní džíny patří mezi must have kousky už celá desetiletí. Letos se na výsluní vrací pohodlné střihy z 90. let. Nechybí ale řada novinek, které vnesou do vašeho šatníku svěží změnu. Potřebujete opticky prodloužit nohy a zvýraznit pas? Láká vás netradiční délka nohavic? Nebo máte dost modré a troufnete si třeba na bílou? Z letošní denimové úrody si vybere opravdu každý.

Až do pasu

Džíny s vysokým pasem hlásí návrat. Tahle klasika je nejen lichotivá, ale i praktická. Pamatujete, jak nám maminky a babičky kladly na srdce: „Hlavně ať nemáš holá záda...”? To se střihem mom jeans opravdu nehrozí. Zvlášť když si podle současného trendu zastrkáte pásek a pohodový outfit je na světě.

mom jeans
mom jeans

Džíny G-Star RAW – vysoký pas pro opticky delší nohy a komfortní nošení.

O kousek kratší nohavice

Trend 7/8 délky nohavic se nevyhýbá ani botami, které budou mnohem více na očích. „Ustřižené“ džíny můžete mít ve stylu, který je vám nejbližší. Jste tak trochu rebel a libujete si v roztřepených detailech? Pak vám ve skříni nesmí chybět kousky od značky Diesel. Uhlazené ⅞ nohavice z dílny Calvina Kleina zase ocení všichni zastánci neformální elegance.

Džíny Diesel

Džíny Diesel – střapaté do města.

Džíny Calvin Klein

Džíny Calvin Klein – decentní do práce.

White is the new blue

Modrých, černých nebo šedých džín vídáme na ulici spousty. Co takhle sáhnout po denimu v neobvyklé bílé barvě?! Trochu odvážný trend je milou změnou, kterou uvítají milovnice romantického stylu nebo kombinací black & white. Možností, jak bílé džíny unosit, je nespočet. Jen vyžadují větší opatrnost – na sněhobílých kalhotách totiž neschováte ani sebemenší skvrnu od zmrzliny nebo otisk tlapky vašeho čtyřnohého miláčka.

Džíny Pepe Jeans
Džíny Pepe Jeans

Džíny Pepe Jeans – ukažte křivky v netradiční barvě, kterou můžete kombinovat s různými styly.

V nabídce BIBLOO najdete spoustu inspirací pro váš džínový outfit. Využijte také dubnové slevy nebo výhody VIP klubu, se kterými bude nakupování ještě komfortnější.

» Přejít do obchodu

Související obchody

BIBLOO, Vivantis, ZOOT, Bonprix, About You

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se