Metalshop: Vše pro milovníky drsné muziky

Tipy k nákupuMóda 10. 11. 2021

Chcete se oháknout na festival či koncert své oblíbené kapely, ale nevíte, kam zavítat? Vyzkoušejte Metalshop! E-shop s největší nabídkou kapelního merche u nás. Metal, punk, rock, gothic, přátelský přístup a tisíce produktů, to je Metalshop.cz!

Příběh Metalshopu začal roku 1998 – malý undergroundový obchod v Třinci nabízel tenkrát ještě nekomerční značky oblečení a módní doplňky. Postupem času se plocha obchodu zvětšila na 200 metrů čtverečních, kterou s láskou navštěvovali zákazníci z celé České republiky, ale i z Polska a Slovenska.

E-shop mladá parta nadšenců do tvrdé hudby spustila v roce 2004, což k Metalshopu přivedlo další fanoušky. Dnes je to obchod s 15 letou tradicí, stovkami produktů, profi zázemím a produkty, které jsou okamžitě k odběru.

Ušetřete při nákupu metal módy díky cashbacku!

Pokud se ptáte, jak ušetřit peníze, přinášíme vám řešení! Ušetřete až 33 % z každého nákupu díky cashbacku od Tipli! Stačí nakoupit přes Tipli v jednom z více než 450 partnerských obchodů, a my vám po nákupu připíšeme část peněz zpět. Žádné kredity, rovnou na účet! Ušetřete ještě víc a zkombinujte slevy s cashbackem!

Slevy a kupóny

Metalshop Praha, Brno, Bystřice

Kamenné prodejny jedou dál – jen se přestěhovaly. Metalshop Praha najdete kousek od Václavského náměstí ve Štěpánské ulici a Metalshop Brno se nachází v nákupní Galerii Orlí. Hlavní sídlo a showroom Metalshopu se však ukrývá v Bystřici – tady můžete poznat celý tvůrčí tým a užít si nenapodobitelnou atmosféru živoucího undergroundu.

Metalshop

Metalshop Praha

Co na Metalshopu najdete?

Posloucháte metal, rock, punk a další tvrdší hudební žánry? Pak zde zcela určitě najdete zboží se svou oblíbenou kapelou. Prošmejděte pánskou, dámskou i dětskou sekci, nebo hledejte přímo podle konkrétních kapel a značek. Ať už vaše srdce bije v rytmu AC/DC, Iron Maiden, Sex Pistols nebo Nirvany, na Metalshop.cz si jistě vyberete!

Metalshop křivák

KOŽENÝ KŘIVÁK

Chcete kvalitní bundu, kterou budete moct nosit po celý rok? Kousek, který zkrátka nikdy nevyjde z módy? Pořiďte si kožený křivák! Tato pánská bunda má 3 vnější kapsy na zip a jednu důmyslnou malou kapsičku na peníze či zapalovač. Uvnitř najdete také 2 kapsy, z nichž 1 je na zip. Nezapomeňte využít Metalshop slevy!

Tento kožený křivák pořídíte za 5 390 Kč!

PÁNSKÁ TAŠKA SLIPKNOT

Taška přes rameno není jen pro dámy... Tato pánská taška nejen že potěší fanoušky SLIPKNOTu, ale bude se také perfektně hodit na každém fesťáku! Věci můžete zapnout do jednoho hlavního úložného prostoru - v přední části pak naleznete dvě menší kapsy na drobnosti. Udělejte si radost a pořiďte si stylovou metalovou tašku!

Pánskou tašku SLIPKNOT koupíte za 590 Kč!

Metalshop pánská taška

TIP: Festival či koncert metalové kapely není zrovna nejlevnější záležitostí, proto můžete využít Metalshop výprodej a obléknout se levně od hlavy až k patě!

Metalshop peněženka

PÁNSKÁ PENĚŽENKA

Jednou za čas je nutné obměnit peněženku. Co říkáte na to, vybrat si pánské peněženky s rock, punk, methal či gothic motivem v Metalshopu? Vybrali jsme pro vás tuto SPIRAL - BAT CURSE peněženku. Tady najde fanoušek každé kapely svůj must have kousek!

Tato pánská peněženka je k mání za 699 Kč!

Mimo módu a hudební svět zde ale najdete i sběratelské figurky z filmů a seriálů, žánrové knihy nebo dokonce barevné kontaktní čočky a kosmetiku.

Miss Metalshop

Metalshop od roku 2014 každý rok vybírá tu nejhezčí metalistku v širém okolí. Vítězka získá nejen titul Miss Metalshop, ale i hodnotné ceny a finanční odměnu. Na celý následující rok se také stane tváří Metalshopu. Staň se jí i ty!

Metalshop

Nakupujte levně díky cashbacku!

Rádi vás odměňujeme za vaše nákupy přes Tipli. Víte, co je to cashback? Česky “peníze zpět” - díky cashbacku dostanete zpět až 33 % z vašeho nákupu. Stačí se zaregistrovat, nakoupit přes Tipli v jednom z více než 450 partnerských obchodů, a část peněz z nákupu máte na účtě! Ušetřete ještě víc díky slevám, které pro vás hledáme napříč celým internetem!

Nakoupit s cashbackem

Související obchody

Metalshop

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se