Lehce jako pírko – obujte krásné žabky!

Tipy k nákupuMóda  |  Obuv 23. 5. 2023

V horkých letních dnech platí, že čím méně materiálu na sobě máte, tím je vám příjemněji. A to samozřejmě platí i pro boty! Nač se potit v keckách nebo těžkých sandálech, když vám stačí podrážka a dva proužky? Poradíme vám, kde koupit nejlepší žabky!

Dají se nosit ke sportovnímu i elegantnímu oblečení a přitom jsou pohodlné. Žabky dobyly svět! A to ani nemluvíme o tom, že pro dovolenou u moře 2018 jsou neprostou nezbytností. Jaké by ve vašem botníku neměly chybět?

TIP: Žabky často v obchodech nenajdete ve vlastní kategorii. Zkuste navštívit kategorie „Sandály“ nebo „Pantofle“ a vyhledávat přímo v roletce.

Pohodlné pánské žabky

Když jste na nohou celý den, pohodlí je na prvním místě. Ať už vybíráte dámské nebo pánské žabky, dbejte na to, aby byly na došlap měkké. Také dejte pozor na materiál pásku mezi palcem a ukazováčkem – některé jsou hrubé a po celodenním nošení vám nohu odřou. Takové boty byste asi nenosili moc rádi. Dejte tedy přednost jemným materiálům nebo gumě.

pánské žabky

Tento kousek najdete na eObuv. Mrkněte se na eObuv.cz slevy.

dámské žabky

Tento kousek najdete na Deichmann.

Elegantní dámské žabky

Ne snad, že by dámám na pohodlí nezáleželo, ale přiznejme si, že dámské žabky, vybírají spíš tak, aby se jim hodily k šatníku – což s těmito kousky není vůbec žádný problém. Žabky se dělají i v elegantních provedeních, můžete si je tedy vzít k hezkým šatům i do práce. A právě proto, že nemají vysoký podpatek, vás v nich noha bolet nezačne. Hravě je sladíte s každým oblečením.

Povzneste se na platformě

Žabky se sice na vysokých podpatcích nedělají, ale pokud chcete chodit s hlavou v oblacích, stačí obout platformy. Jsou stejně pohodlné jako ploché žabky, ale skýtají oproti nim jednu velkou výhodu – ani v prudkém lijáků si nepromáčíte nohy. I do písku na pláži se budete hned nořit méně. Sice nejsou na nošení tak lehoučké jaké jiné žabky, ale to neznamená že se vám budou špatně nosit. Naopak!

žabky na platformě

Tento kousek najdete na Baťa.

žabky adidas

Tento kousek najdete na Adidas.

Sportovní žabky Adidas

Kam vyrazit na lov pohodlných sportovních žabek? Přeci na Adidas! Sportovní značka vám zaručí nejen pohodlí obuvi, ale i jejich dlouhou životnost. Tyhle žabky můžete nosit celé léto a i na konci srpna budou vypadat jako nové. Budou vám perfektně sedět, aniž by vás začaly dřít nebo aby vás v nich začaly bolet nohy. A jejich nadčasový design se hodí téměř ke všemu.

Zkuste nápadité žabky

Nudí vás stálé stejné návrhy bot a máte chuť zkusit něco odvážnějšího a zajímavějšího? Třeba tyto nápadité žabky budou na vašich nohou připomínat peříčka. Extravagantnější kousky se možné nehodí úplně ke všemu, zato vám však udělají radost, jakmile je obujete – a určitě nepotkáte nikoho, kdo bude mít ty samé. A co si budeme povídat, kdy jindy než v létě nosit neokoukané barevné modely?

nápadité žabky

Tento kousek najdete na Čas na boty.

Užijte si nakupování obuvi se slevou!

Žabky samozřejmě najdete téměř v každém obchodu s obuví. Nevybrali jste si z našeho doporučení? Poohlédněte si ve svém oblíbeném obchodu – a nezapomeňte využít naše slevové kupony a vrátit se k nám pro cashback.

Související obchody

Baťa, ZOOT, Časnaboty.cz, DEICHMANN, Eobuv.cz

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se