Kvalitní oblečení levně? TOP 5 trendy kousků ASOS

Tipy k nákupuMóda 10. 11. 2021

Máte rádi kvalitu za nízké ceny? Cítíte se dobře v unisex oblečení? Představujeme ASOS - britský eshop s kvalitní módou. Oblékněte se podle tipů naší redakce a ušetřete za svůj outfit stovky korun. S cashbackem budete trendy, a ještě získáte peníze z nákupu zpět.

Britský eshop s oblečením ASOS nabízí oblečení a kosmetiku zaměřenou především na nejnovější trendy a orientovanou na mladé lidi. Právě proto zde naleznete stovky unisex kousků, které jsou mezi mladými lidmi čím dál tím oblíbenější. Chcete se i vy obléci se stylem, vybrat si jednu z 800 značek a navíc ušetřit? Ohákněte se podle Tipli redakce a ušetřete stovky korun.

ASOS: Stovky značek, desítka kategorií

Obchod ASOS nabízí všechno zboží přehledně seřazeno v kategoriích. Přes 800 značek oblečení najdete v kategorii ženy a muži s dalšími podkategoriemi podle typu oblečení. Nechybí ani oblíbená kategorie unisex oblečení. Kromě oblečení, bot nebo doplňků se proklikněte také do kategorie novinky nebo inspirace a prohlédněte si nejnovější zboží. My jsme vybrali to nejzajímavější unisex oblečení se slevou. Mrkněte na tipy redakce Tipli.

Až 6 % zpět z nákupu? ASOS oblečení s cashbackem!

Nakupujte chytře. Zaregistrujte se na Tipli a získejte až 6 % z každého nákupu na ASOS. Registrace nezabere déle než pár minut a je navíc zcela zdarma. Díky cashbacku bude každý kousek oblečení o něco levnější!

Nakoupit s cashbackem »

Oblečte se podle Tipli redakce! 5 TOP ASOS produktů s cashbackem

Zajímá vás, jak nejlépe sladit outfit a ušetřit co nejvíce peněz? Vybrali jsme 5 TOP kousků, na kterých ušetříte a budete vypadat dobře, ať už vyrazíte do města, na párty, nebo na podvečerní romantickou procházku parkem.

ASOS unisex tričko Grow up

ASOS unisex tričko Grow up

Originální tričko Grow up rozhodně na první pohled zaujme. Užijte si zraky všech, kteří si budou číst váš životní příběh vepsaný na oblečení. Díky cashbacku si tenhle kvalitní kousek můžete dovolit i vy!

Původní cena
Cena s cashbackem
Původní cena2 325 Kč
Cena s cashbackem2 185 Kč

TIP: Rádi vyjadřujete svým oblečením názor? Vyzkoušejte originální trička s potiskem a řekněte světu, co si myslíte.

ASOS unisex tepláky Ivy Park

Že tepláky jsou oblečení na doma, je dávno vyvrácené tvrzení. Buďte styloví, ať už jste muž, či žena. V pohodlném oblečení vyrazte klidně i do města. Objednejte si značkové černé tepláky Ivy Park z ASOS.com a ušetřete 6 %.

Původní cena
Cena s cashbackem
Původní cena1 990 Kč
Cena s cashbackem1 910 Kč
ASOS unisex tepláky Ivy Park

ASOS unisex mikina COLLUSION

ASOS unisex mikina COLLUSION

Máte dojem, že růžová sluší jenom ženám? Přesvědčíme vás o opaku. S pohodlnou a moderní mikinou COLLUSION budete cool, ať už jste muž, nebo žena. Díky Tipli ji koupíte o něco levněji.

Původní cena
Cena s cashbackem
Původní cena905 Kč
Cena s cashbackem868 Kč
Nakoupit oblečení ASOS levněji »

TIP: Máte rádi akční nabídky? Pohlídejte si naše letáky. Tipli každý týden aktualizuje nabídku letáků, žádná výhodná cena vám tak neunikne.

ASOS unisex boty

Na podvečerní procházky i ranní běh pro udržení kondice skvěle poslouží boty Adidas. Unisex boty ve světle modré barvě jsou zárukou kvality a spokojenosti, a navíc se hodí téměř ke všemu. Ušetřete s Tipli 6 % za pohodlí pro své nohy.

Původní cena
Cena s cashbackem
Původní cena2 015 Kč
Cena s cashbackem1 934 Kč
ASOS unisex boty

ASOS unisex čepice Fisherman Rib Beanie

ASOS unisex čepice Fisherman Rib Beanie

Nemáte rádi zmrzlé uši? My také ne. Proto se začátkem podzimu doporučujeme skvělou čepici Fisherman Rib Beanie. Ze skvělé ceny 155 Kč navíc dostanete 6 % zpět. Užijte si podzim ve zdraví. Čepici seženete až v osmi barvách.

Původní cena
Cena s cashbackem
Původní cena155 Kč
Cena s cashbackem148 Kč
Využít ASOS s cashbackem »

Chcete ušetřit a na ASOS jste si nevybrali? Mrkněte i na další letáky s oblečením a nenechte si ujít žádnou výhodnou nabídku.

Až 10 % z nákupu zpět? Cashback v obchodech s oblečením!Pro zobrazení této části článku se prosím zaregistrujte.Zaregistrovat seRegistrovat se přes Facebook

Související obchody

Astratex.cz, Vivantis, ZOOT, ASOS, Bonprix

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se