Kooperativa: Výhodné cestovní pojištění i povinné ručení

Tipy k nákupuFinance 10. 11. 2021

Hledáte pojišťovnu, která nabízí plný sortiment služeb a všechny standardní druhy pojištění pro občany? Možná právě Kooperativa bude vaše volba. Je druhou největší pojišťovnou na českém trhu, řeší problémy každodenního života. Přečtěte si o výhodách a produktech Kooperativy.

Být pojištěn je jednou ze základních starostí každého z nás. Jednou z nejlepších variant je být klientem univerzální pojišťovny. Kooperativa je dokonalým příkladem. Šíře produktů a výhod je velká, stačí si jen vybrat podle individuálních potřeb.

Kooperativa

Kooperativa, a.s. je česká firma, která byla založena roku 1991. Od té doby klientům poskytuje pojistné a finanční služby. Klienty Kooperativy jsou jak občané, drobné firmy, tak i velké podniky. Pojišťovna je také známá pod zkratkou Koop a má stabilní zázemí ve skupině Vienna Insurance Group. V Kooperativě si zakládají na kvalitě produktu, porozumění každodennímu životu zákazníka a na rychlém a osobním řešení.

Kooperativa produkty

Jako každá pojišťovna, i Koop má produkty, kvůli kterým je vyhledávána. Mezi nejvyhledávanější produkty bezesporu patří cestovní pojištění a povinné ručení. Jako další Koop nabízí pojištění majetku a životní pojištění. Ze široké nabídky si zákazník vždy vybere to, co potřebuje, bez komplikací. K povinnému ručení pojišťovna nabízí několik slev:

Koop slevy na povinné ručení
Koop slevy na povinné ručeníJízda bez nehod
až 50 %
Koop slevy na povinné ručeníJiné smlouvy u Koop
až 8 %
Koop slevy na povinné ručeníRoční frekvence placení
až 8 %

Povinné ručení u Kooperativy nabízí také možnosti jako flotilové pojištění – usnadnění administrativy a pomoc s individuálními požadavky, pojištění škod na věci nebo ušlém zisku, či pojištění újmy na zdraví nebo usmrcení.

Cestovní pojištění a povinné ručení

U Kooperativy máte možnost vybrat si cestovní pojištění jednorázové nebo celoroční. Jednorázové pojištění nabízí služby jako travel asistent, dítě zdarma nebo pojištění zapůjčeného vozu. Celoroční pojištění nese u Koop název KOLUMBUS a při sjednání online klient dostane slevu až 10 %.

Kooperativa pobočky

Kooperativa se svojí pozicí druhé největší pojišťovací společnosti nabízí na území České republiky rozsáhlou síť poboček. Ty jsou dostupné o všech pracovních dnech s otevírací dobou od 8:00 do 18:00. Společnost Kooperativa není omezena jen na své pobočky. Její produkty může zákazník uzavřít i u smluvních partnerů Koop. Má-li klient jakýkoliv dotaz, obrácí se na centrum zákaznické podpory.

Kooperativa recenze

K výhodám pojišťovny klienti často připisují velmi široké pole působnosti, dlouholeté zkušenosti v oboru s ustálenou pozicí na trhu, či dobrou komunikaci se zákazníky. K nevýhodám se řadí v některých případech nedostatečně osobní přístup nebo dlouhá odezva před platbou.

Kontakt

  • Zákaznická podpora – Tel.: 957 105 105, Po - Pá od 8 do 20 hod., So - Ne od 9 do 17 hod.
  • Generální ředitelství – Tel.: 956 421 111, 120, 121
  • E-mail – info@koop.cz
  • Podatelna – podatelna@koop.cz

Související obchody

Alianz Direct, mBank, ČSOB Pojišťovna, Allianz pojišťovna

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se