Kasa.cz: Nakupujte levně, chytře a pohodlně

Tipy k nákupuKosmetika  |  Cashback 10. 11. 2021

Kasa.cz je jedním z největších českých internetových obchodů. Najdete tu rozsáhlý sortiment zboží od elektroniky až po kosmetiku. A to vše za výhodné ceny! Sháníte vánoční dárky? Na Kasa.cz je pořídíte během chvilky a z pohodlí domova.

Obchod Kasa.cz je jedním z českých internetových gigantů. A proč je tak oblíbený? Eshop má širokou nabídku zboží, takže tu najdete značkovou elektroniku, hračky pro děti, sportovní potřeby i vybavení do domácnosti. Tento eshop dokáže zaujmout příznivými cenami, ale také pravidelnými slevovými akcemi a výprodeji. Výjimkou není ani tradiční Black Friday, který na Kasa.cz znamená slevy až 80 %!

Ušetřete na Kasa.cz s cashbackem až 4 %

V obchodě Kasa najdete nepřeberné množství kvalitních produktů, a to za rozumnou cenu. Jak ale při nákupu ještě více ušetřit? Jde to díky nákupům s cashbackem. Stačí se pouze zdarma registrovat na Tipli.cz. Registrace zabere jen několik vteřin a za nákup v obchodě Kasa.cz díky cashbacku dostanete až 4 % z ceny zpět na účet.

Nakupte s cashbackem »

Hledáte novou pračku, televizi, lednici? Za pakatel!

Eshop Kasa.cz je populární zejména díky své široké nabídce nejrůznější značkové elektroniky. V sortimentu najdete například výběr z oblíbených smartphonů, notebooků, herních konzolí, domácích kin a fotoaparátů.

Nesmíme ovšem zapomenout ani na nabídku malých i velkých spotřebičů. Na eshopu Kasa nakoupíte kuchyňské roboty, kávovary, ledničky i pračky.

Například chladnička s mrazničkou ETA 337590010 nabízí skvělé možnosti v uchovávání potravin a navíc si ji můžete koupit na splátky a s dopravou zdarma. S cashbackem od Tipli při její koupi ušetříte až 420 Kč.

Běžná cena
Cena s cashbackem
Běžná cena11 990 Kč
Cena s cashbackem11 570 Kč
Chladnička na Kasa.cz

TIP: Podívejte se také na další akční letáky s elektronikou a nenechte si ujít ty nejvýhodnější nabídky.

Milovníci sportu si přijdou na své

Pokud máte v oblibě sport nebo chcete udělat svým blízkým radost dárkem, který prospěje jejich zdraví i fyzické kondici, na Kasa.cz jistě najdete to pravé.

Svým ratolestem dopřejte nejrůznější hračky nebo například dětské kolo Olpran Lizard 16", které se pyšní nápaditým designem a různým barevným provedením pro dívky i chlapce. Pokud navíc využijete cashbacku, získáte z nákupu 4 % zpátky.

Běžná cena
Cena s cashbackem
Běžná cena2 590 Kč
Cena s cashbackem2 486 Kč
Dětské kolo na Kasa.cz

Parfémy, krása a relaxace na Kasa.cz

V obchodě Kasa.cz s klidem nakoupíte i kosmetiku nebo parfémy. Kromě běžné drogerie a příslušenství tu objevíte také vítané přístroje pro uvolnění a relaxaci po náročném dni.

Například v podobě masážního přístroje Hyundai FM 605 B, který spolehlivě poskytne vašim nohám úlevu a regeneraci. V kombinaci s cashbackem od Tipli se vám podaří ještě více ušetřit.

Běžná cena
Cena s cashbackem
Běžná cena699 Kč
Cena s cashbackem674 Kč
Masážní přístroj na Kasa.cz

Kde najdete pobočky Kasa.cz?

Zboží objednané v obchodě Kasa.cz si zdarma vyzvednete už hodinu po objednání na kterémkoli z více než 120 výdejních míst KasaPOINT. Produkty tu pro vás rezervují po dobu 5 dnů. Platit lze hotově i platební kartou a na stejných místech řešit také případné reklamace.

Adresa pobočky KasaPOINT
Otevírací doba
Adresa pobočky KasaPOINTDatart, Praha, Anděl, Plzeňská, 15000
Otevírací dobaPo - Pá: 9:00 - 21:00
Adresa pobočky KasaPOINTDatart, Brno, OC Globus, Hradecká, 62100
Otevírací dobaPo - Pá: 9:00 - 21:00
Adresa pobočky KasaPOINTDatart, Olomouc, City, Pražská, 77900
Otevírací dobaPo - Pá: 9:00 - 21:00
Adresa pobočky KasaPOINTDatart, České Budějovice, Igy, 37004
Otevírací dobaPo - Pá: 9:00 - 21:00
Adresa pobočky KasaPOINTDatart Karlovy Vary, Varyáda, Kpt. Jaroše, 36006
Otevírací dobaPo - Pá: 9:00 - 21:00
Adresa pobočky KasaPOINTDatart, Liberec, Nisa, 46003
Otevírací dobaPo - Pá: 9:00 - 21:00
Chcete nakupovat výhodně také v dalších obchodech?Pro zobrazení této části článku se prosím zaregistrujte.Zaregistrovat seRegistrovat se přes Facebook

Související obchody

AliExpress, Euronics, Mall.cz, Notino, eBay.com

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se