Parfémy Notino a další tajemství Notino poboček

Tipy k nákupuKrása a zdraví 10. 11. 2021

Stejně jako zmrzlinu musíte ochutnat, k parfému musíte přivonět. Jen velmi těžko si vyberete ten správný parfém Notino, když vybíráte naslepo jen podle popisků na internetu. Proč tedy nezavítat přímo na pobočku Notino?

Parfémy Notino - jak vybrat ten správný parfém?

Vybrat si ten správný parfém je někdy pořádný oříšek. Není tento příliš těžký na každodenní nošení? Vynikne tamten dostatečně na večírku? Květinovou, nebo ovocnou vůni? Tolik rozmýšlení a tolik krásných parfémů.

TIP: Abyste s výběrem parfému nešlápli vedle, navštivte některou z poboček Notino a vyzkoušejte parfémy Notino na vlastní kůži (doslova). Jedině tak zjistíte, který parfém vám sedí a který nemůžete ani cítit.

Pro nový parfém zajděte do Notino Florentinum

Oáza v srdci nákupního domu Florentino. Jakmile vkročíte, ucítíte rajskou symfonii parfémů – stačí si jen vybrat z úžasného množství vůní a kosmetiky. Najdete tu hlavně ty nejprodávanější produkty – a dokonce za stejné ceny, jaké najdete na internetu. Všichni pracovníci vám ochotně pomohou s tím správným výběrem, ať už chcete udělat radost sobě nebo někomu blízkému.

Jaká tajemství skrývají pobočky Notino? 2

Do Notino Florentinum můžete kdykoli se vám zachce - otevřeno tu mají každý den od 8 do 20 hodin. Dostanete se sem ze stanic metra Florenc a Náměstí republiky. Nejbližší tramvajové zastávky jsou Bílá Labuť (tramvaj č. 8, 24, 29, 52) a Masarykovo nádraží (tramvaj č. 5, 26, 29, 55, 58).

TIP: Už jste slyšeli o obchodu Ageo? Nabízí nejen kosmetiku za lidové ceny!

Kde jsou další Notino pobočky?

Pochopitelně ne každý má pražské Florentinum po ruce cestou z práce. Pobočky Notino je naštěstí rozeseté po více místech v republice.

Všechny pobočky samozřejmě fungují i jako Notino odběrná místa, pokud si chcete balíček objednaný na internetu vyzvednout osobně. A při objednávání přes internet se nezapomeňte kouknout, jestli zrovna nenabízíme nějaký slevový kupón Notino.

Praha

  • OC EUROPARK: prodejna i výdejna místo

Brno

  • OC Campus square: prodejna i výdejní místo
  • OC Letmo: dermo prodejna i výdejní místo

Ostrava

  • Nová Karolina Park: prodejna i výdejní místo

Pořád moc daleko?

Máte všechny Notino pobočky z ruky? Nic jednoduššího, než si s nejlepší kamarádkou naplánovat celodenní výlet do pěkného města a pobočku Notino navštívit jako hezký bonus :-)

Pokud se vám ale za vůněmi nechce cestovat ani kousek, vyberte si na e-shopu. Najdete zde nejen zevrubný popis složení parfémů, ale také nespočet recenzí ostatních zákazníků - díky nim si uděláte lepší představu o vůni, která vás zaujala.

Související obchody

Vivantis, Krasa.cz, Douglas, Notino, Dr. Max

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se