Jak získat nejlevnější Leo Express jízdenku?

Tipy k nákupuDovolená a cestování 10. 11. 2021

Cestujete s Leo Express? Vyberte si ty nejlevnější jízdenky! Vychytejte slevy této luxusní dopravní společnosti a užijete si pohodlnou jízdu za skvělou cenu – víme, jak na to!

Co je Leo Express?

Vedle Českých drah nebo RegioJetu je Leo Express dalším velkým hráčem na poli dálkové dopravy. Jejich autobusy a vlaky vás dovezou kamkoli po republice a dokonce i za hranice!

Ohromnou výhodou Leo Express je nejen úžasný komfort a rychlé wifi připojení, ale i spousta příležitostí k získání levnějšího jízdného. Jak?

4 tipy, jak získat výhodnější Leo Express jízdenku

Než začnete horlivě počítat cestovní výdaje, podívejte se, jak můžete s nákupem na Leo Express ušetřit - existuje totiž hned několik způsobů!

1. Sleva 20 % se zpáteční jízdenku

Jedete tam a zase zpátky? Pořiďte si zároveň i zpáteční Leo Express jízdenku a získejte 20% slevu! Akce platí až do 31. 12. 2018 pro vlaky i autobusy. Bohužel vám na cestování s Leo Express zatím nenabízíme cashback, ale i tahle sleva vás určitě potěší. :-)

2. Staňte se členy Leo Express Smile klubu

Úsměv! Když se stanete členy Smile klubu, Leo Express vám za každou cestu vrátí až 10 % z ceny jízdenky zpět na vaše Leo Express konto – příště tedy pojedete levněji. Také si můžete nabít kredit a rezervovat si jízdenky mnohem rychleji. ☛ Zjistit více o Leo Express Smile klub

3. Rezervujte jízdenky s předstihem

Máte cestu naplánovanou už měsíc dopředu? S koupí jízdenky neotálejte! Čím dřív ji koupíte, tím lepší cenu získáte. Cenu jízdného takto jednoduše můžete srazit až o několik set korun.

TIP: Pro nejlepší cenu jízdenek sledujte aktuální nabídku slevových kuponů Leo Express.

4. Leo Express slevy pro studenty nebo skupiny

Pamatujte, že různá slevová zvýhodnění se na vás vztahují i v případě, že jste student, důchodce, menší skupinka nebo třeba cestujete s dětmi. Stačí mít správnou průkazku a jezdíte levněji jedna dvě. Stačí si před rezervací jízdenky zkontrolovat svůj tarif.

Vše, co potřebujete vědět o společnosti Leo Express

Dopravních společností je u nás celá řada - Leo Express nad nimi ale vyniká hned v několika ohledech. Které to jsou?

Leo Express vlaky aneb Komfort na kolejích

S Leo Express z Prahy až na druhý konec Slovenska! Leo Express vlaky vyráží oběma směry na trase Praha-Košice. Na vybranou máte ze tří tříd – Economy, Business a Premium. I na několikahodinové trase si tak můžete jízdu maximálně užít, vychutnat si lahodné občerstvení nebo si zapůjčit společenskou hru.

  • V třídě Economy si můžete objednat občerstvení, připojit se k wifi nebo si zahrát společenskou hru. Každé sedadlo u sebe má zásuvku a stolek. Najdete zde ale i oddíl pro děti.
  • Třída Business vám navíc nabízí přednostní obsluhu, spací sadu pro noční jízdy a pohodlnější kožené sedačky. Některé nápoje a občerstvení navíc máte v ceně jízdenky.
  • Premium je vrchol luxusu. K dispozici máte polohovatelná kožená sedadla, tichý oddíl, ztlumená světla a k zapůjčení i deku.
Leo Express jízdenky

Kam s Leo Express busy?

Ať už se vám zachtělo do Mnichova, do Varšavy nebo Budapešti, Leo Express busy vás tam dovezou. Jejich síť se rychle rozrůstá a elegantně se doplňuje s trasou vlaku. I v autobusech si můžete vychutnat dostatek prostoru kolem sebe, na výběr však máte jen ze tříd Economy a Business.

  • V autobusové třídě Economy máte k dispozici wifi a stolek u každého sedadla.
  • Třída Business vám navíc nabízí více místa na nohy, deku k zapůjčení, přednostní obsluhu a spací sadu v nočních autobusech.

Na vlnách Leo Express wifi

Potřebujete během dlouhé cesty studovat, pracovat, nebo jen nedáte dopustit na dobré internetové připojení? Na Leo Express wifi se můžete spolehnout, a to ve vlacích i v autobusech. U každého sedadla najdete navíc i zásuvku, takže pohodlné práci ani relaxu nic nebrání.

Jaký je Leo Express jízdní řád?

Vlaky, autobusy, minibusy. Pokud víte, kam chcete jet, je nejjednodušší si hned najít spojení na konkrétní den na hlavní stránce Leo Express. Zajímá vás celá jejich síť? Povídejte se, v kolik vám to jede - kam se vydáte?

Nastal nejvyšší čas naplánovat si jarní prodloužené víkendy a letní výlety po Evropě. Nezapomeňte, že čím dříve si Leo Express jízdenku koupíte, tím více ušetříte - tak s chutí do toho!

Související obchody

Booking, Rentalcars.com, Hotels.com, FlixBus, Huránahory

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se