Jak s Tipli najít to pravé zboží?

Tipy k nákupuCashback 10. 11. 2021

Na Tipli najdete přes 450 obchodů. No jo, ale jak se v nich co nejrychleji zorientovat? Jak se během pár kliků dostat přesně k tomu správnému produktu, který zrovna hledáte? Čtěte a dozvíte se víc.

V přidávání nových obchodů neleníme! Nabídku obchodů tvoří aktuálně přes 450 obchodů a tím rozhodně nekončíme! Co týden se můžete těšit na nové obchody, kde s Tipli ušetříte peníze. Sledujte každou neděli Novinky z Tipli a žádný nováček mezi obchody vám už neunikne.

Obchodů na Tipli je opravdu hodně. Chcete ušetřit na nákupu elektroniky, módy, domácích spotřebičů nebo snad za letenky na vysněnou dovolenou? Pokud víte, po čem vaše srdce touží, najdete to v cuku letu! Jen vědět, jak hledat.

Jak vyhledat zboží na Tipli?

Na začátek si musíme říci, že vyhledávání podle názvu produktu není prozatím možné.

Pokud do vyhledávací lištičky napíšete konkrétní název produktu například "celaskon 250 mg", žádný výsledek od Tipli nedostanete. Pokud naopak do vyhledávací lištičky napíšete méně konkrétně "vitamíny", Tipli vám nabídne obchody, kde je možné vitamíny sehnat.

Tipli doporučuje

Nejlepší postup vyhledávání zboží je přes konkrétní obchody. Jak na to?

  1. Pokud sháníte vitamíny a váš oblíbený obchod je Lékárna.cz, jednodušete do vyhledávací lištičky napíšete "Lékárna.cz" a vejděte do obchodu.
  2. Pokud vám při koupi produktu záleží více na cashback odměně nebo ceně produktu, použijte kategorie, které vám rychle zobrazí nabídku obchodů pro koupi konkrétního produktu.
Jak s Tipli najít to pravé zboží? 6

Jaké kategorie obchodů najdete na Tipli?

Oblíbené kategorie na Tipli

Cestování

Ať už jste zarytí dobrodruzi, kteří cestují zásadně na vlastní pěst s krosnou na zádech, nebo si necháte raději vše zařídit cestovní kanceláří. Zde vám představíme obchody umožňující obojí. Vyberte si ze škály celosvětových portálů, přes které můžete zabookovat hotely i letenky. Není času nazbyt – sbalte kufry a vyrazte do světa.

Oblíbené obchody z kategorie:

Jak s Tipli najít to pravé zboží? 1 Zobrazit obchody z kategorie >>

Elektro a PC

Žijeme online. Nejen, že jsme rádi v kontaktu (neustále) s lidmi ve svém okolí, zároveň se to od nás i očekává. Tak ať máme aspoň takovou techniku, na kterou se můžeme za každých okolností spolehnout. V této kategorii najdete zkrátka vše, co běží na elektřinu – od počítačů přes telefony až po elektrospotřebiče.

Oblíbené obchody z kategorie:

Jak s Tipli najít to pravé zboží? 2 Zobrazit obchody z kategorie >>

Krása a Zdraví

Ve zdravém těle zdravý duch – a krása s tím jde ruku v ruce. Známe praktické internetové lékárny, které vám pilulky a sirupy dovezou až domů. A když už se o sebe člověk stará, proč si to náležitě neužít? Víme i o spoustě obchodů, jejichž výrobky vás budou hýčkat během celého dne. Uvolněte se a obklopte se půvabnými vůněmi a jemnými krémy. Kdo řekl, že pro krásu se musí trpět, totiž neznal naše obchody!

Oblíbené obchody z kategorie:

Jak s Tipli najít to pravé zboží? 3

Móda

Do školy, do práce, na večírek, na ples i na rande – víme, jak se obout a obléci na každou příležitost a do každého ročního období. Vybavíme vám skříň tak, že budete pokaždé nadčasově šik. Ale především se v tom budete cítit pohodlně a sebevědomě – a s takovým pocitem se z domu odchází hned lépe.

Oblíbené obchody z kategorie:

Jak s Tipli najít to pravé zboží? 4

Domácnost a Zahrada

Doma je pořád práce jak na kostele! Ale když k tomu máte ty správné pomocníky, půjde vám to skvěle od ruky. Cokoli potřebujete ke zvelebování svého domova i pěstění zahrady najdete právě zde. Od prostředků k úpravě i opravě až po nejrůznější dekorace a doplňky, které ze čtyř bílých stěn dělají to pravé doma. Tak hurá do práce a ať je z ní radost!

Oblíbené obchody z kategorie:

Jak s Tipli najít to pravé zboží? 5 Zobrazit obchody z kategorie >>

Související obchody

AliExpress, Booking, Baťa, Expert.cz, Answear, Astratex.cz, Čedok, Zbožomat.cz, Tescoma, Smarty CZ, Pilulka.cz, Kasa.cz, Krasa.cz, 4Home, ZOOT, Rentalcars.com, Euronics, Kiwi.com, Zoohit, Tchibo, Douglas, SCONTO Nábytek, Hotels.com, Bonprix, Mall.cz, Super zoo, Notino, InterContinental Hotels Group, Expedia, BENU Lékárna, Dr.Max

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se