Jak nakupovat přes AliExpress mobilní aplikaci a získat cashback?

Tipy k nákupuNávod na AliExpress.com  |  Návody 10. 11. 2021

Čínský obchod AliExpress nabízí vše, na co si vzpomenete. Výrobky z celého světa můžete mít jednoduše pomocí jednoho kliknutí. Chcete si užít ještě jednodušší nakupování? AliExpress mobilní aplikace je dostupná zcela zdarma a my vám poskytneme kompletní návod na nákup, díky kterému navíc získáte pomocí cashbacku část peněz z nákupu zpět.

AliExpress na rozdíl od konkurence nefunguje pouze jako prostředník. Spojuje své zákazníky přímo s konkrétními výrobci a to je právě důvod, proč nabízí bezkonkurenční ceny. Díky mobilnímu telefonu můžete mít AliExpress mobilní aplikaci neustále po ruce.

AliExpress mobilní aplikace

Pokud chcete mít možnost využít nákupu kdykoli se vám zachce, AliExpress pro vás tento problém vyřešil. I s mobilní aplikací AliExpress můžete získat spoustu výhod. A to v několika snadných krocích:

Jak využít AliExpress mobilní aplikaci?

  1. Stáhněte si na svém telefonu AliExpress mobilní aplikaci
  2. Spusťte si v internetovém prohlížeči portál Tipli.cz
  3. Vyhledejte obchod AliExpress
  4. Zvolte možnost otevřít v aplikaci AliExpress
  5. Vyhledávejte vaše oblíbené produkty a využívejte cashbacku

Stažení AliExpress mobilní aplikace

AliExpress mobilní aplikace

Abyste mohly AliExpress mobilní aplikaci kdykoli využít, je zapotřebí ji stáhnout a nainstalovat. To uděláte jednoduše přes Google play. Vyhledejte a nainstalujte Aliexpress mobilní aplikaci a mějte ji neustále po ruce. Ať už sháníte společenské šaty, doplňky, nebo třeba plyšové dárky svým dětem, v obchodě AliExpress si vždy vyberete.

Otevření AliExpress mobilní aplikace

Na svém mobilním telefonu vyhledejte v prohlížeči Tipli.cz. Následně si najděte AliExpress a klikněte na přejít do obchodu. Z nabízených možností vyberte otevřít pomocí aplikace AliExpress Tak se dostanete do aplikace a zároveň budete moci využívat slevových nabídek, které vám Tipli.cz poskytuje.

AliExpress mobilní aplikace

Máte strach, že přijdete o cashback?

Díky Tipli.cz mnoho spokojených zákazníků nakupuje v obchodech s cashbackem. Bojíte se, že při nákupu přes mobilní aplikaci o cashback přijdete? Nemusíte mít strach, protože AliExpress aplikace vám zajistí pohodlný nákup pomocí mobilního telefonu a navíc včetně cashbacku. O žádné výhody tak nepřijdete, naopak si levné nakupování budete moci užít kdykoli a kdekoli.

Nefunguje vám AliExpress mobilní aplikace?

Pokud se z nějakého důvodu stane, že vám váš mobilní telefon nenabídne možnost otevření obchodu AliExpress pomocí mobilní aplikace překontrolujte, zda jste postupovali podle daného návodu. Pokud ano, jedná se pravděpodobně o problém s výchozím nastavením vašich aplikací. Problém jednoduše opravíte, stačí si na internetu vyhledat Jak nastavit aplikace jako výchozí.

Sledování zásilek

Máte-li aplikaci nainstalovanou, stačí už jen vybírat a objednávat. Udělejte radost sobě i svým blízkým. Využijte možnosti levného nákupu snadno a rychle kdykoli a kdekoli budete chtít pomocí svého mobilního telefonu. Potom už stačí jen sledování zásilek a vyčkávání na doručení zboží. AliExpress mobilní aplikace vám díky Tipli.cz navíc přinese výhodu v podobě cashbacku.

Ušetřete s cashbackem

Díky Tipli.cz budou vaše nákupy na AliExpress.com tak výhodné, jak jen mohou být. Cashback vám totiž zaručí část peněz z nákupu zpět.

Věděli jste, že cashback pro obchod AliExpress je na Tipli.cz až 10% z původní ceny? Proto neváhejte a využijte AliExpress mobilní aplikaci a získejte peníze z nákupu zpět!

Nakoupit s cashbackem

Související obchody

AliExpress, Vemzu, eBay.com, eBay.de, eBay.co.uk

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se