Hry pro děti – levné dětské hry, které zaručeně zabaví

Tipy k nákupuHobby a zábava  |  Hračky  |  Hry  |  Děti  |  Rodiče a děti 9. 12. 2022

Říká se, že kdo si hraje, nezlobí. A my se s tímto výrokem rozhodně ztotožňujeme. Potřebujete zabavit dítko a zároveň si ukrást trochu času jen pro sebe? Pak určitě čtěte dál!

Přinášíme tipy na nejlepší hry pro děti, které vaše ratolesti zabaví na dlouhé hodiny. Pokud navíc podpoří rozvoj zručnosti, trpělivosti, kreativity a logického myšlení, povýší z obyčejné hračky na učební pomůcku. Navíc můžeme slíbit, že vás to rozhodně nezruinuje! Takže, jakou dětskou hrou svého potomka obdarujete tentokrát?

Tipy pro malé slečny

Chcete potěšit svou princeznu a zároveň také peněženku? Zde máte trochu inspirace!

Pohádkové puzzle

Puzzle je nesmrtelná klasika už po dlouhé generace. Věděli jste, že první puzzle vznikly již v roce 1760? Od té doby uplynulo mnoho let, ale benefity zůstavají stále stejné. Rozvíjí u dětí jemnou motoriku a učí trpělivosti. Vhodné již pro děti od 6 let. Pořiďte je výhodně v království hraček Bambule, kde díky cashbacku od Tipli nakoupíte levněji.

Puzzle Ledové království

LEGO Friends - Dům přátelství

LEGO Friends - Dům přátelství

Po stavebnici od LEGO Friends touží nejedna holčička. Udělejte radost té své a obdarujte ji úžasným Domem přátelství! Stavebnice obsahuje 722 dílků, takže se postará o její zábavu na opravdu dlouhou dobu a vy si budete moci klidně hodit nohy na stůl. Doporučený věk je 6–12 let. Najdete ji v obchodě Alza, kde můžete s Tipli uplatnit spoustu lákavých slev!

Nebo stavebnici LEGO Friends pořiďte v eshopu 4Kids, kde díky našemu cashbacku dostanete z nákupu část peněz zpět. Stačí mít na Tipli bezplatný profil a nákup začít proklikem právě od nás.

Tipy pro malé rošťáky

Hledáte ideální hru pro svého chlapce, který je zrovna doma s pátou dětskou nemocí, a zároveň chcete sázku na jistotu? Zde zaručeně nešlápnete vedle!

Autodráha Carrera s auty z filmu CARS 3

Auta jsou srdcovou zaležitostí téměř všech mužů, ať už malých či velkých. V tomto případě ale nikdo řidičák potřebovat nebude. Právě pro ty menší je zde tato jedinečná autodráha o délce 2,4 m. Jedná se o první dráhu svého druhu, která je vhodná již pro děti od 3 let. Navíc si váš rošťák může vychutnat až 6 hodin bezpečné jízdy! Koupíte na Alze.

Autodráha Carrera s auty z filmu CARS 3

LEGO Duplo Town - Policejní stanice

LEGO Duplo Town – Policejní stanice

Dopřejte svému synkovi nálož dobrodružství s touto moderní skládačkou! Zažije opravdu divokou policejní honičku a vy mu tak můžete snadno pomoci pochopit, jak policie pomáhá lidem v reálném světě. Jedná se o snadno sestavitelnou sadu ideální především pro hravé předškoláky, která napomáhá osvojit si stavitelské dovednosti. Navíc lze vymýšlet opravdu napínavé příběhy, což rozvíjí fantazii! Skládačku najdete na Feedo, kde s Tipli cashbackem získáte několik procent z utracené částky zpět!

Tipy pro celou rodinu

Hry nemusí být nutně jen pro děti! Zábavné rodinné hry vám pomohou vyčistit si hlavu po náročném dni a představují ideální způsob, jak trávit čas se svými blízkými. Třeba když se u vás objevila pátá dětská nemoc.

ADC Blackfire Dobble

Chcete si procvičit svůj postřeh, rychlost a reflexy? Pak se najdete v této jednoduché, a přitom zábavné hře! Líbit by se vám mohla také její velmi snadná pravidla, která během chvíle pochopí opravdu každý. Hra je určena pro 2 až 8 hráčů a vhodná pro děti od 6 let. Pořídíte ji v Albi, stejně jako mraky jiných hraček a společenských her. Pro rodinu s většími dětmi doporučujeme legendární Osadníky z Catanu nebo třeba vědomostní hru Česko.

ADC Blackfire Dobble

Soubor 25 her

Soubor 25 her

Pokud dáváte přednost klasice, zde jistě neprohloupíte. V Souboru 25 her naleznete hry logické i oddechové. Těšit se můžete například na všem známé Člověče, nezlob se, Dámu nebo Domino. Užívejte si své oblíbené hry téměř kdykoliv a kdekoliv jen chcete! Udělají radost už dětem od 4 let. Seženete například v Alze.

Nebo si takovou domácí sadu společenských her sestavte sami. Vždycky tak budete mít po ruce způsob, jak zabavit libovolnou skupinu lidí. S nákupem her vám opět pomůže odměna za nákup ve formě cashbacku. K dispozici je třeba pro obchod Cashrani.cz.

TIP: Pořiďte svým dětem do pokojíčku stylový dětský psací stůl na hry i úkoly do školy.

Související obchody

Feedo, 4kids, Albi, Alza, Bambule

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se