Hit letošní sezóny? Volánky!

Tipy k nákupuMóda 10. 11. 2021

Čím tak oživit svůj outfit, abyste působila hravě a romanticky? Vsaďte na volánky! Jarní kolekce se jimi jen hemží a váš šatník s nimi získá novou jiskru!

Volánky zdaleka nepatří jen do šatníku malých holčiček – krásně se jimi dají doplnit i plavky nebo spodní prádlo, ale i oblečení do práce a každodenní nošení. A pokud potřebujete upozornit na konkrétní část svého těla nebo zakrýt nějaké nedostatky, fungují jako zaklínadlo!

Halenky

Hit letošní sezóny? Volánky! 2

Rozveselte svou kancelář! Halenka s volánky vám dodá romantický a něžný vzhled. K jaru potom samozřejmě patří světlé i zářivé barvy a vzor květin.

Koupit halenku na Orsay

Sukně

Hit letošní sezóny? Volánky! 5

Jen se zatočíte a poddajná sukně s volánky ladně opíše každý váš pohyb. A navíc vypadají skvěle jako mini i maxi sukně!

Koupit sukni na Modino.cz

Šaty

Hit letošní sezóny? Volánky! 3

Můžete s nimi do práce i na zmrzlinu s kamarádkou! Šaty s volánky mohou být jak pohodlné a ležérní, tak elegantní a vhodné do kanceláře. Vyberte si takové, které vám perfektně sednou, a určitě je unosíte!

Koupit šaty na ZOOT

Plavky

Hit letošní sezóny? Volánky! 1

Plavky s volánky jsou perfektní, pokud potřebujete nějak upravit tvar své postavy – opticky vám totiž dodají objem, ať už potřebujete přidat v poprsí nebo na bocích. Prohlédněte si sama sebe v zrcadle a přečtěte si, jaké plavky podle typu postavy vám nejlépe sednou!

Koupit plavky na AliExpress

Spodní prádlo

Hit letošní sezóny? Volánky! 4

Volánky patří i ke spodnímu prádlu. Zvlášť, pokud se chcete nastrojit pro svou lásku, jsou tou správnou volbou. Kalhotky s volánky nebo erotické prádlo je nejen romantické, ale i přitažlivé - tak popusťte uzdu své fantazii a oblečte se neotřele.

Koupit kalhotky na ZOOT

Přemýšlíte o obměně svého šatníků? Nechte se inspirovat našimi módními tipy - pomůžeme vám vybrat každý kousek!

Související obchody

AliExpress, modino.cz, ZOOT, Orsay

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se