Futurama postavy, triko i hry - jedině na AliExpress

Tipy k nákupuNákupy z Aliexpress 10. 11. 2021

Všichni jistě známe slavný americký sci-fi seriál Futurama. Vtipný animovaný televizní seriál si získal srdce milionů diváků po celém světě. Potěšte sebe i rodinu a pořiďte si produkty s Futurama motivy. Nakoupíte je levně na AliExpress, a navíc s dopravou zdarma!

Jste fanoušky Simpsonovic rodinky? Futurama je seriál od stejných tvůrců a jistě si ho proto také zamilujete! Získejte Futurama kryty na mobil, pop figurky, plakáty, trička nebo třeba podložky pod myš. Zboží nakoupíte levně a s dopravou zdarma na AliExpress.com.

Pokud si nevíte rady s online nakupováním, poradíme, jak na to. S pomocí stručného návodu, jak nakupovat na AliExpress se rychle a pohodlně dozvíte vše podstatné.

Futurama postavy - odznak

Postavy

Futurama postavy z AliExpress.com.

  • Cena: 0.98 $ / 22 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Předpokládaná doba doručení: 22 – 41 dní

Mají vaše děti rády americký seriál Futurama? Udělejte jim radost a kupte odznak s postavami ze seriálu. Odznáček bude skvělým dárkem pro dětské i dospělé fanoušky. S pomocí cvočku na zadní straně jej připnete na jakékoli oblečení. Figurky Futurama jsou vyrobeny ze zinkové slitiny. Výrobce udává velikost odznaku zhruba od 1,88 x 2,5 cm.

Hodnocení produktu: 5 z 5. Postavy Futurama byly zatím ohodnoceny 405 zákazníky, z nichž celkem 48 nahrálo i reálné fotografie produktu. Nakupující si chválí kvalitu provedení i použitých materiálů. Obchodníka se šestiletými zkušenostmi na AliExpress, s 99% pozitivní zpětnou vazbou a s více než 17 tisíci sledujícími fanoušky jistě doporučujeme.

Zobrazit na AliExpress »

Futurama hry - podložka pod myš

  • Cena: 1.94 ‒ 3.52 $ / 43 ‒ 78 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Předpokládaná doba doručení: 22 – 41 dní

Futurama hry si na počítači vychutnáte lépe díky Futurama podložce pod myš. Podložka je vytvořena z gumy a plastových materiálů. Díky kvalitnímu potisku vydrží klasická mechanická opotřebení i působení UV záření. Vybírat můžete z velikostí 22 x 18 cm, 25 x 20 cm a 29 x 5 cm. K dispozici je až 11 barevných kombinacích s Futurama motivy.

Futurama podložka pod myš

Futurama podložka pod myš.

Hodnocení produktu: 4,4 z 5. Herní Futurama podložku prozatím ohodnotilo celkem 5 zákazníků, z nichž jediný připojil i reálné fotografie produktu. Nakupující si pochvalují kvalitu použitého materiálu, provedení i rychlé dodání. Obchodníka s více jak 98% pozitivní zpětnou vazbou a s 206 sledujícími fanoušky můžeme jedině doporučit.

Zobrazit na AliExpress »

TIP: Užijte si společné rodinné chvíle netradičně. Nejlepší hry na ps4 překvapí vás i děti!

Futurama tričko

Trička

Futurama tričko z AliExpress.

  • Cena: 4.97 ‒ 6.95 $ / 110 ‒ 153 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Doba doručení: 19 - 30 dní

Dětské tričko s motivy seriálu Futurama vykouzlí nejeden úsměv na tváři. Originální bavlněné tričko bude tím pravým dárkem pro fanoušky seriálu. Dostupné je v dětských velikostech od jednoho do dvanácti let věku. K dispozici je v šesti barevných kombinacích s nejrůznějšími motivy amerického seriálu.

Hodnocení produktu: 4,8 z 5. Trička s Futurama motivy ohodnotilo 5 nakupujících, z nichž zatím nikdo nepřipojil fotografie produktu. Zákazníci si pochvalují kvalitní materiály, celkově rychlé dodání i vtipný design. Obchodníka s 97,1% pozitivní zpětnou vazbou a se 146 sledujícími fanoušky můžeme určitě doporučit.

Zobrazit na AliExpress »

Mají vaše děti rády animovaný seriál Futurama? Pak si zcela jistě oblíbily i americkou rodinku Simpsonovi. Získejte například lego Simpsonovi levně na AliExpress!

Futurama plakáty

Plakáty

Futurama plakáty z AliExpress.

  • Cena: 1.74 ‒ 2.23 $ / 39 ‒ 49 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Předpokládaná doba doručení: 22 – 41 dní

Originální a hravé. To jsou plakátové dekorace s motivy Futurama. Plakát je vyroben z papíru. Kvalitní potisk odolává průběžnému mechanickému poškození, ale není voděodolný. Výrobce udává velikosti 42 x 30 cm a 30 x 21 cm a hmotnost do 180 gramů. Vybírat můžete z 23 barevných variací s Futurama motivy.

Hodnocení produktu: 5 z 5. Futurama plakáty byly prozatím ohodnoceny pouze 19 zákazníky, z nichž bohužel zatím nikdo nepřipojil reálné fotografie. Nakupující si pochvalují kvalitní provedení i materiál. Obchodníka s 97,4% pozitivní zpětnou vazbou a s 338 sledujícími fanoušky můžeme doporučit.

Zobrazit na AliExpress »

Futurama kryt na mobil

  • Cena: 1.39 ‒ 1.75 $ / 31 ‒ 39 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Předpokládaná doba doručení: 30 – 50 dní

Užíváte si sci-fi seriál Futurama? Dejte to najevo s hravým krytem na smartphone. Kryt je vyroben na mobily značky Apple, primárně iPhone 5, 5C, 5S, 6, 6 plus, 6S, 6S plus, 7, 7 plus, 8, 8 plus, X a SE. Velikost výrobce udává 6,5 x 12,5 cm. Kryt na mobil je vyroben ze silikonu, který mu propůjčuje pružnost a přitom telefon ochrání. K dispozici je až 10 různých modelů s motivy seriálu Futurama.

Futurama

Futurama kryt na mobil z AliExpress.com.

Hodnocení produktu: 4,7 z 5. Kryt na mobil s Futurama motivy prozatím ohodnotilo 12 nakupujících, z nichž 2 přidali i reálné fotografie produktu. Zákazníci si pochvalují kvalitní provedení, dobrý materiál a poměrně rychlé dodání. Obchodníka s roční zkušeností na AliExpress, s 97,4% pozitivním feedbackem a s 203 sledujícími fanoušky můžeme jedině doporučit.

Zobrazit na AliExpress »

TIP: Rozbila se vám myš? Potřebujete lepší ergonomickou klávesnici? Máme levné řešení. Veškeré počítačové vybavení koupíte levně i s dopravou zdarma na AliExpress.

Cashback na AliExpress

Na webovém portálu AliExpress.com nakoupíte téměř cokoliv. Přitom nenakupujete skrz žádného prostředníka. Internetový obchod AliExpress zaručuje nízké ceny a často i dopravu zdarma. Díky Tipli.cz ušetříte ještě víc!

Díky cashbacku dostanete až 10 % z původní ceny nazpět! Využijte výjimečné příležitosti a nakupujte na AliExpress ještě levněji.

Nakoupit levněji na AliExpress »

TIP: Internetový obchod AliExpress.com si pro zákazníky připravil ty největší slevy v jednom jediném dni! Tento AliExpress Day letos připadá na termín 11. listopadu. Využijte slev a zapište si datum do diáře.

Související obchody

AliExpress, Knihy Dobrovský, eBay.com, Imago.cz, Bambule

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se