Freshlabels: Od hlavy až k patě za nízké ceny

Tipy k nákupuMóda  |  Pánská móda  |  Dámská móda  |  Cashback 7. 4. 2022

Buďte styloví za skvělé ceny! Originální kousky z Freshlabels nemá jen tak někdo. Je libo teploučký svetr? Minimalistické hodinky? Šikovný batoh? Na Freshlabels vyberete kompletní outfit. Zazáříte a ušetříte!

Jestli milujete módu a zajímáte se o původ toho, co nosíte, obchod Freshlabels je ta správná volba. U všech jeho značek je prioritou originalita, udržitelná výroba a kvalita. Ta se ale může mnohdy prodražit. S Tipli ne! Poradíme, kde je jaká Freshlabels sleva a jak nakoupit designové kousky na Freshlabels levně!

Šaty dělají člověka, cashback plnou peněženku!

Díky cashbacku ušetříte na Freshlabels až 2 % z nákupu! Zaregistrujte se zdarma na Tipli a dostávejte za nákup finanční odměny. Eshop navíc nabízí dopravu zdarma při objednávce nad 1 000 Kč.

Nakoupit s cashbackem »

Vybrali jsme kousky, které stojí za to. Zahřejí, pomohou přečkat podzimní nepohody a ochrání před deštěm. I krásné oblečení a designové batohy mohou být funkční a za výhodnou cenu!

Freshlabels batohy: Stylovější než kabelka

Ať už jste student s hromadou skript, nebo si denně nosíte do kanceláře notebook, Freshlabels batohy zvládnou všechno. Klišé, že k elegantnímu outfitu se hodí jedině kabelka, už je dávno přežité. Minimalistický batoh je univerzální doplněk a neškodí zádům jako přetížená kabelka. Buďte zdraví a styloví za nízké ceny!

Roll-top batoh Hajo od značky Ucon Acrobatics je nepromokavý a má praktickou vyjímatelnou přihrádku na notebook.

Běžná cena
Cena s cashbackem
Běžná cena 2 550 Kč
Cena s cashbackem2 499 Kč
Ucon batoh

Freshlabels hodinky: Vkusně, levně, přesně!

komono hodinky

V dnešní době se většina lidí místo hodinek dívá na displej telefonu. Objevte znovu kouzlo hodinek a zbavte se tiku neustále vytahovat smartphone. Výběr je neskutečný - masivními kovové s nádechem industriálu, něžné pastelové tóny i strohé hranaté ciferníky. Hodinky z Freshlabels.cz si zamilujete a už nikdy nikam nepřijdete pozdě!

Hodinky Komono Lexi Royale se pyšní kontrastním designem černého koženého pásku s luxusním vzorem mramoru a kvalitním japonským Quartz strojkem.

Běžná cena
Cena s cashbackem
Běžná cena 2 090 Kč
Cena s cashbackem2 048 Kč

Freshlabels sustainable: Oblečení, co má smysl

V dnešní době je důležité myslet na životní prostředí. Freshlabels to dělají za vás. Pokud nastavíte ve vyhledávání štítek sustainable, eshop zobrazí pouze oblečení a doplňky, které jsou vyrobené udržitelně a šetrně k přírodě. Můžete se tak pyšnit nejen originálním kouskem, ale i dobrým pocitem.

Prošívaná bunda Patagonia Down je vyrobená z recyklovaného materiálu a je nepromokavá. I když je tenká, hřeje jako huňatá mikina.

Běžná cena
Cena s cashbackem
Běžná cena 5 990 Kč
Cena s cashbackem5 870 Kč
freshlabels bunda

Freshlabels: Rozdávejte radost!

Jako každý rok, Vánoce se pomalu, ale jistě blíží. Zkuste se letos nestresovat a nakoupit dárky s předstihem. Na Freshlabels seženete unikátní dárky pro ženy i muže. Vyberte své drahé polovičce něco na sebe, nebo jí obdarujte dárkovým poukazem. Díky Tipli můžete potěšit své blízké chytře a levně.

freshlabels boty

Zářivé Converse boty, 1 990 Kč

freshlabels beanie

Žlutá Nike beanie, 540 Kč

freshlabels šaty

Šaty House of Sunny, 2 090 Kč

Užijte si podzim plný módy i plnou peněženku

Chladná rána a pochmurné počasí jsou tu. Pořiďte si hřejivé kousky za pohodové ceny a prožijte podzim naplno bez starostí o peníze!

  • UrbanStore.cz - pořiďte si kompletní outfit nejen do města se slevou až 6,5 %.
  • Vivantis - nechte se okouzlit krásnými podzimními šaty a získejte až 10 % zpět.
  • ZOOT - pohodlné boty do nepohody s osobitým designem koupíte se slevou až 1 %.
  • BonPrix - rozmazlete se měkkými ležérními svetříky a dostanete až 5,3 % z nákupu zpět.

Související obchody

Vivantis, Freshlabels, ZOOT, UrbanStore.cz

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se