Dovolená s inSPORTline výbavou

Tipy k nákupuDovolená a cestování 10. 11. 2021

Rozhodnuto, letos jedete k moři. Sluníčko, písek, slaná voda a další krásy vás čekají na vaší výpravě. Na Tipli se dozvíte o několika produktech, bez kterých to na dovolené není ono. Najděte pro ně místo v kufru a nebudete litovat, navíc si užijete bezstarostnou dovolenou, která k moři prostě patří.

Většina dovolenkářů se snaží sbalit jen to nejnutnější, aby s sebou nemuseli zbytečně tahat velká zavazadla. Plavky, osuška, krém na opalování, něco na sebe a může se vyrazit na cestu. Na dovolenou si jedete oddychnout od každodenního shonu, pořádně zrelaxovat a užít si řadu volnočasových aktivit, které k pobytu u moře neodmyslitelně patří. Třeba právě bez míče a dalších pomůcek to nebude ono.

Skvělá dovolená díky produktům z inSPORTline

Šnorchl, potápěcí brýle, nafukovací lehátko a další letní zboží nabízejí v inSPORTline prodejně. InSPORTline se kromě fitness výbavy a sportovního zboží věnuje i prodeji potřeb, které vám zpříjemní trávení volného času. Po dobře vykonané práci si každý zaslouží oddych na dovolené. S produkty z inSPORTline si ho vychutnáte přesne tak, jak se vám zlíbí!

Drobnosti, které vám na dovolené 2018 nesmí chybět

Bez čeho se na dovolené nikdy neobejdete? Kromě plavek je přece potřeba sbalit si také věci, které vám pomohou si dovolenou na 100 % užít!Máme pro vás tipy na tu správnou zábavu! Díky cashbacku nakoupíte navíc vše ještě levněji .

Velký hit léta - paddleboard

Paddleboard

S paddleboardem prozkoumáte i špatně přístupná místa.

Výborný cestovní board z pevného, dvouvrstvého PVC materiálu s protiskluzovým EVA nášlapem je ideální pro klidné vodní plochy, řeky, moře, fitness, průzkum okolía další objevování. S nosností až 140 kg zaručuje svým uživatelům skvělou stabilitu. Jednoduše ho nafouknete a ještě jednodušeji vyfouknete a sbalíte. Koupíte ho spolu s hliníkovým pádlem, pumpou s tlakoměrem. Připojte k němu kameru a všechny zážitky, které s Paddleboard Aqua Marina Fusion zažijete si zaznamenejte. Chybí vám skvělý parťák na cesty po vodě? Tady je!

Cena: 9 990 Kč

Koupit paddleboard

Nafukovací lehátko a křeslo 2v1 Bestway High Fashion

Na dovolenou jedete relaxovat. Jen tak si ležet a nechat se unášet vlnami. Umíte si představit příjemnější relaxaci? Lehátko dobře využijete jak na pláži, tak na vodě. Snadno ho přeměníte na pohodlné křeslo s opěrkou hlavy a rukou. Skládá se ze třech vzduchových komor a každá je zabezpečená pojistnými ventilky. Nafukovací lehátko a křeslo v jednom představuje velkou dávku pohodlí, které k dovolené a její atmosféře patří.

Cena: 390 Kč

Nafukovací lehátko

Nechte se unášet vlnami.

Plážový nafukovací míč Winx klub 51 cm

Nafukovací míč

Jeden míč - nekonečná zábava!

Míč u moře jednoduše musí být. Co je lepší, než skákat pro míč do mořských vln? Nafukovací míč nezabere tolik místa a zaručí spoustu smíchu a zábavy. Právem patří mezi najoblíbenější doplňky pro letní hry ve vodě, stejně tak dobře využijete míč i na souši. Skvěle se s ním zabaví děti i dospělí. Najděte ve svém kufru trochu místa i pro nafukovací míč z inSPORTline.cz.

Cena: 85 Kč

Sada na potápění Francis Zenit Set SR

Objevování podmořského světa je to, co vás láká na daleké dovolené? Šnorchlování a potápění si u moře užijete do sytosti. Sadu tvoří brýle s velkým zorným polem z tvrzeného skla, který umožňuje dobrý výhled při pozorování pod vodní hladinou. Ergonomicky tvarované silikonové těsnění skvěle přiléhá na tvář a zamezuje protečení vody do vnitřku brýlí. Nastavitelný pásek umožní přesné upevnění kolem hlavy. Šnorchl k nim upevníte pomocí spony. Vybrat si můžete z jedné ze třech barevných variant.

Cena: 429 Kč

Sada na potápění

Poodhalte krásu mořského světa.

Plavecké brýle Escubia Butterfly SR

Plavecké brýle

Ostrý obraz i pod vodou.

Svět pod vodou uvidíte lépe díky plaveckým brýlím. Plavecké brýle Escubia Butterfly SR mají nastavitelný silikonový pásek a vyměnitelný nosník, který dostanete v třech velikostech. Systém Antifog zabraňuje zamlžování, žádná rybka vám už pod vodou neunikne. Měkké těsnění je zárukou komfortu a jistoty, že vám brýle dobře padnou. Praktickým doplňkem těchto brýlí je i průhledné, pevné, uzavíratelné pouzdro. Plavecké brýle jsou vhodné pro všechny od 14 let, sportovce i volnočasové potápěče.

Cena: 229 Kč

Koupit na inSPORTline

Potápěčské ploutve Escubia Fly Pro

Toužíte se k bojce dostat dříve, než ostatní? S ploutvemi na bosou nohu se vám to určitě podaří. Svoje uplatnění najdou nejen při šnorchlování a potápění. Ploutve s pevnou patou vám zvětší plochu chodidel, a proto díky nim budete plavat mnohem rychleji. Jsou lehké, když se vám při plavání podaří se z nich vyzout, hned se objeví na hladině. Nemusíte se tedy bát, že je ztratíte. Vyberte si správnou velikost, aby se při plavání staly skutečně dobrým pomocníkem.

Cena: 449 Kč

Ploutve

S ploutvemi budete vždy první!

Dětská plovací vesta Jobe Youth Vest

Plovací vesta

Bezpečnost dětí je na prvním místě.

Při dovolené je potřeba myslet především na bezpečnost. Zábava je až na druhém místě. Dětská plovací vesta by proto měla být důležitou součástí výbavy každého malého vodního nadšence. Pěnová výplň spolehlivě nadnáší nad hladinu a vaše dítě má při plavání větší jistotu. Vyrobená je z příjemného neoprénového materiálu, nedráždí pokožku dítěte a rychle schne. Vestu díky pevnému a velkému zipu snadno zapne i dítě samotné. Stáhnete ji v pase dvěma pásky s přezkami a přizpůsobíte ji postavě vašeho dítěte. Díky pestré barvě budete mít svoje dítě stále na očích. Nezapomeňte také na cestovní pojištění. Využijte Tipli cashbacka získejte část peněz z nákupu zpět na váš účet.

Cena: 1 790 Kč

Outdoorová kamera inSPORTline ActionCam II

Všechny pěkné vzpomínky si z dovolené přivezete natočené na sportovní kameru inSPORTline ActionCam II. Kameru s 2" dotykovým TFT LCD displejem je možné využít i jako fotoaparát s kvalitou snímků 5 megapixelů. V batohu navíc nezabere skoro žádné místo a je velmi lehká, takže ji můžete nosit stále u sebe. Vodotěsné pouzdro umožňuje natáčet i svět pod vodou, toho u moře určitě rádi využijete. Svet okolo sebe zachytíte ve Full HD rozlišení 1920x1080 pixelů a snadno ji připojíte k televizi pomocí HDMI kabelu. Součástí balení je i USB kabel, CD s návodem a softwarem, vodotěsné pouzdro, lepící držáky a držáky na helmu, kolo, motorku nebo do auta.

Cena: 3 090 Kč

Kamera

Některé vzpomínky je hezké mít uložené i jinak.

Koupit na inSPORTline.cz

InSPORTline prodejny a eshop

Nakupujte v eshopu inSPORTline.cz z pohodlí domova nebo navštivte jednu z kamenných prodejen a nakupte všechno, co na dovolenou potřebujete.

  • InSPORTline Praha, Strakonická 1151/2C , PO-PÁ 10:00 – 18:00; SO: 09:00 – 13:00
  • inSPORTline Ostrava, Krmelínská 780/2, PO-PÁ 10:00 – 18:00; SO: 09:00 – 13:00
  • inSPORTline Brno, Bidláky 837/20, PO-PÁ 10:00 – 19:00; SO: 09:00 – 14:00

Ničím nerušená dovolená u moře může začít!

Nakupujte s Tipli ještě levněji

S Tipli koupíte výbavu na dovolenou ve vašem oblíbeném obchodě inSPORTline ješte levněji. Stačí využít cashback a InSPORTline slevy a dovolená plná zábavy a nezapomenutelných zážitků může začít.

Související obchody

Sportega, inSPORTline, SportsDirect.com, eFitness.cz, D-SPORT

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se