Dormeo - vše pro kvalitní spánek

Tipy k nákupuDomácnost a zahrada  |  Krása a zdraví 10. 11. 2021

Spánek je velmi důležitou součástí našeho života. Je také jedním z hlavních faktorů ovlivňující naši psychickou i fyzickou pohodu. A co tedy můžeme udělat pro zdravý spánek? Spěte 8 hodin, dodržujte spánkovou hygienu a pořiďte si matraci Dormeo.

Jak na zdravý spánek s Dormeo?

Je obecně známým faktem, že kvalita našeho spánku má přímou souvislost s našim zdravím. Tělo se ve spánku regeneruje, uzdravuje a sbírá síly, proto je důležité spánku věnovat pozornost, spát dostatečně dlouho a dodržovat určitý rytmus. Díky Dormeo bude váš spánek klidný a dodá vám energii tak, jako nikdy předtím.

Dormeo vám nabízí produkty z několika materiálů, žádný alergik tak nebude mít s výběrem problém. Na vybrané produkty navíc dostanete záruku až 15 let. Přikrývky, polštáře a matrace si navíc můžete na 100 dní zdarma vyzkoušet a rozhodnout se co vašim zádům udělá dobře.

Dormeo matrace do každé postele

Trápí vás špatný spánek? Míváte špatné sny a ráno potom bolavá záda. Věřte, že vaše pohodlí během noci má velký vliv na vaše fungování ve dne. Proč riskovat životní neúspěchy kvůli špatné matraci? Dormeo matrace vás zbaví všech problémů. Vyzkoušejte si spaní na nejpohodlnějších matracích na českém trhu! Využijte navíc ještě Dormeo slevy a nakupujte co nejvýhodněji.

Dormeo matrace

Matrace Dormeo Siena je dlouhá 2 metry a na šířku měří přesně 80 centimetrů. Pro váš spánek proto budete mít vždy dostatek místa. Matrace má zpevněný střed a odvětrání díky kterému zůstane materiál stále vzdušný a vyhnete se nepříjemnému zápachu. Dokonce ani při horečkách matraci nepropotíte. Potah lze jednoduše vyprat v jakékoli pračce. Matraci zakoupíte na Dormeo za 4 290 Kč.

Dormeo přistýlka pro vaše pohodlí

Spíte doma na staré a nepohodlné pohovce? Nebo máte dům plný hostů a nechcete je nechat spát na zemi? Ani při kempování nemusíte spát na tvrdé a nepohodlné louce. Máme pro vás řešení a tím je Dormeo přistýlka!

Přistýlka Dormeo Renew Eucalyptus měří necelé 2 metry a na šířku má 80 centimetrů. I pod stanem se tedy můžete pohodlně vyspat, nebo nabídnout svým hostům v domě místo spaní na nepohodlné podlaze spánek snů. Přistýlka také zvýší pohodlní vaší stávající matrace a její potah se dá snadno prát. Dostupná je ve třech možných tvrdostech. Přistýlku seženete na Dormeo.cz za 3 190 Kč.

Dormeo přistýlka

4 pravidla pro zdravý spánek

  • Umístění ložnice - vyvarujte se rušivých elementů. Předem si promyslete, jaké pokoje budou s vaší ložnicí sousedit a kam vedou vaše okna - podle toho ji umístěte.
  • Výběr matrace - je druhým bodem, kterému byste měli věnovat velkou pozornost. Ideální není ani příliš měkká, ani příliš tvrdá matrace. Hlavní je, aby vaše páteř zůstala přirozeně zakřivená při poloze na zádech a rovná při spánku na boku. Víte, že z výše zmíněných důvodů jsou pro vás matrace Dormeo ideálními kandidáty?
  • Výběr lůžkovin - přikrývky a polštáře z peří mohou způsobovat alergické reakce. Můžeme doporučit bavlnu, která v zimě hřeje a v létě chladí. Při špatném usínaní je dobrým tipem vložit sáček s levandulí pod polštář.
  • Spánková hygiena - dodržujte základní pravidla spánkové hygieny: Nespěte přes den, stanovte si pravidelný režim uléhání ke spánku a vstávání, naplánujte si přes den pohybovou aktivitu a spěte ve vyvětrané místnosti, která je klidná a dostatečně zatemněná. Před spaním nekuřte, nepřejídejte se, nepijte alkohol a nápoje obsahující kofein. Během dne obujte své nové Adidas boty a jděte si zaběhat. Po zdravém pohybu se vám bude lépe usínat.

Související obchody

BIBLOO, SCONTO Nábytek, Bonprix, Bonami

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se