Dobrá miska nabízí to nejlepší pro domácí mazlíčky!

Tipy k nákupuZvířata 10. 11. 2021

Máte doma mazlíčky a pořád pro ně něco sháníte? Chováte se k nim, jako ke členům rodiny a zavítáte občas společně i do přírody?! Víme, že pro ně chcete jen to nejlepší. Dobrá miska nabízí kvalitní krmivo, pamlsky, hračky a spousty dalších chovatelských potřeb. Pro zvířátka tak seženete téměř cokoliv.

Pokud chcete vašemu mazlíčkovi dopřát chutné dobrůtky, kvalitní krmivo a nebo mu koupit nějakou tu hračku, je pro vás Dobrá miska tím pravým ořechovým.

Ať už potřebujete nějaké krmení pro pejsky, potřeby pro kočky, klece pro hlodavce nebo akvária pro rybičky, z tohoto širokého sortimentu si zcela jistě vyberete.

TIP: Zajímá vás, jak ušetřit pořádných pár kaček? Poradíme a ušetříte. S Tipli na internetovém obchodě Dobrá miska ušetříte více. Díky cashbacku se vám může vrátit až 1,6 % z původního nákupu, což se jistě vyplatí!

Dobrá miska – potřeby nejen pro psy

Dobrá miska

Eshop Dobrá miska je obchod, který může nabídnout chutná a kvalitní krmiva různých značek, široký výběr pamlsků, hraček, škrabadel, vodítek, pelíšků, ale také antiparazitik a dalších důležitých chovatelských potřeb. Zkrátka vše pro zdravé a šťastné mazlíčky. S nákupem na Dobrá miska.cz vykouzlíte opravdové úsměvy.

"Nejkrásnější pohled na svět je ten z koňského hřbetu."

S Dobrou miskou začne být péče o němé tváře daleko jednodušší i zábavnější. Nevěříte? Přesvědčte se sami!

Jak nakoupit na Dobrá miska ještě levněji?

Chcete dopřát svým nejvěrnějším, ale přitom byste velice neradi vyždímali celou peněženku? Využijte s pomocí Tipli cashback a exkluzivní slevy na zboží v akci. Pokud byste rádi neplatili za dopravu, nabízíme Dobrá miska doprava zdarma. S těmito nabídkami ušetříte až -20 % na zboží ze sekce "Akce", získáte cashback a ještě dopravu zdarma!

Nakoupit levněji na Dobrá miska

Dobrá miska Brno

Pokud dáváte přednost osobnímu odběru před zasláním, doporučujeme výdejní místo Dobrá miska – vinotéka, které sídlí na adrese Tererova 2, Brno-Královo Pole.

Otevírací doba prodejny je pondělí až sobota od 15:00 do 21:00.

Objednávky, jež jsou přijaty do 12:30 v pracovní dny (způsob platby na dobírku) si dokonce můžete vyzvednout v ten stejný den od 16:00. Hlavní výhodou tohoto výdejního místa ale zůstává víno ZDARMA ke každé objednávce. Za doručení na výdejnu je účtován poplatek 25 Kč za 20 kg (dobírka za 20 Kč). Zboží bývá uloženo po dobu sedmi dnů. Na výdejním místě Dobrá miska – vinotéka není možné platit kartou.

TIP: Chcete nakupovat pro své zvířecí miláčky opravdu levně? Nakombinujte si ty nejvýhodnější slevy díky Tipli.cz. Pohlídejte si seznam obchodů zapojených do Black Friday a ušetřete skutečně vysoké částky!

Co by váš mazlíček nejraději kupoval?

Jistě by si váš domácí mazlíček pořídil v Dobrá miska spousty dobrůtek, ale pánem jste tu vy. Proto mu udělejte radost a využijte exkluzivních slev k nákupu.

kocka

Psi

Pes je nejlepší přítel člověka. Být pánem tohoto úžasného tvora znamená cítit nekonečnou oddanost. Je to zkrátka radost, ať už máte doma aktivní štěně nebo klidnějšího psa. Buďte pro něj také nejlepším přítelem a odměňte ho porcí krmiva nebo novou hračkou!

Krmivo

Country Dog Maintenance 15kg - Prémiové krmivo s vysokým podílem masa vhodné pro dospělé psy při běžné zátěži, 449 Kč.

pomoc

Aptus Apto-Flex VET sirup 500ml -Kloubní výživa pro psy zajišťující výživu a regeneraci chrupavek i vazů, 678 Kč.

Kočky

Kočky si užívají projevu úcty a respektu. Dopřejte jim tedy ten pravý luxus!

Cat

Brit Premium Cat kapsa Family Plate 1200g - Krmení obsahuje 3 x kuře a krůta, 3 x hovězí s hráškem, 3 x treska, 3 x losos a pstruh, 123 Kč.

prevence

Frontline Combo Spot-on Cats sol 1x0,5ml - Léčba a prevence napadení blechami a klíšťaty. Léčba a kontrola alergie na bleší kousnutí. Zabránění pomnožení blech, 133 Kč.

Papoušci, koně a další zvířata

Ať už máte doma jakéhokoliv mazlíčka, jistě se všichni shodneme, že užívat života a být šťastný by měl být každý z nich. Vytvořte jim úsměv na tváři a nakupte pro ně něco výjimečného na Dobrá miska s.r.o..

kost

Kost sépiová volná 1ks - Pravá kvalitní sépiová kost pro ptáky je zdroj minerálních látek, hlavně vápníku a jódu, 16 Kč.

hobliny

Hobliny hrubá podestýlka LIMARA 460l - Hrubá hoblinová podestýlka (cca 20kg), 381 Kč

Cashback Dobrá miska

Eshop Dobrá miska nabízí nepřeberné množství krmiva, pamlsků, hraček a dalších chovatelských potřeb pro zvířata, čímž se odlišuje od klasických pet shopů. Díky Tipli cashbacku můžete na tomto eshopu nakoupit kvalitní produkty výhodněji. Získáte až 1,6 % nazpět z původního nákupu.

Nakupujte s Tipli.cz a ušetříte!

Související obchody

Pet-food, Reedog, pet center, Všepropejska.cz

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se