Dětské oblečení levně? 5 TOP jarních kousků z AliExpress

Tipy k nákupuNákupy z Aliexpress  |  Velikonoce 10. 11. 2021

Minnie, mimoni, jednorožci, ale taky parádní oblečení pro miminka v netradiční černobílé nebo vtipná trička pro tátu a syna. Dětské oblečení na jaro z AliExpress osvěží vaše šatníky, aniž by zruinovalo rodinný rozpočet. Pojďte se s námi pokochat nabídkou nejoblíbenějšího čínského online tržiště.

Už přivoláváte slunečné dny? Myslíme, že je nejvyšší čas. Dětské oblečení z AliExpress.com, které jsme pro vás dneska vytipovali, je z Číny u vás doma do 30 dnů. Potěšte své oko i šatní skříně originálními a kvalitní jarními kousky, které stojí pouhých pár desítek, max. stovek korun.

Teprve se mezi virtuálními čínskými regály rozkoukáváte a nevíte, kde vám hlava stojí? Nenecháme vás v tom. Mrkněte na náš návod na AliExpress.

Dětské oblečení Minnie

Dětské oblečení Minnie

Oblečení s potiskem legendární Minnie pořídíte levně na AliExpress.com.

  • Cena: 11.19 $ / 231 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Předpokládaná doba doručení: 19-30 dní

S dětským oblečením s potiskem veselé Minnie rozhodně nešlápnete vedle. Pokud se svou holčičkou válčíte v otázkách oblékání, máte po dobu letošního jara předem vyhráno. Teplákovou soupravu Minnie pořídíte ve žlutém, růžovém nebo červeném provedení a velikosti od 1 roku do 4 let.

Hodnocení produktu: 5 z 5. Kupující, kteří Minnie set ohodnotili, jsou spokojeni a nešetří hvězdičkami. V komentářích najdete i fotky a podle nich se produkt v reálu nijak zásadně neliší od obrázků na webu.

Zobrazit na AliExpress »

Dětské oblečení pro miminka

Dětské oblečení pro miminka

Oblečení pro miminka v černobílém provedení najdete na AliExpress.com.

  • Cena: 3.43 $ / 71 Kč
  • Doprava do ČR: 3.73 $ / 77 Kč
  • Předpokládaná doba doručení: 19-30 dní

Peckový set dětského oblečení pro miminka za bezkonkurenční cenu. Černobílý design ocení především rodiče, kterým už růžovou či modrou přetékají šuplíky, anebo se rozhodli nenechat si prozradit pohlaví zatím nenarozeného miminka. Set se skládá z čepičky, mikiny a tepláků a je dostupný ve velikostech 0-3 měsíce, 7-9 měsíců, 13-18 měsíců nebo 19-24 měsíců.

Hodnocení produktu: 4,9 z 5. Kupující jsou z oblečku nadšeni. V komentářích se sešlo pár protichůdných názorů na velikost 0-3 měsíce: podle někoho je příliš malá, podle někoho jiného zase až moc velká. Součástí zpětné vazby jsou nicméně fotky oblečku spolu s krejčovským metrem, takže si můžete velikost před zakoupením překontrolovat.

Zobrazit na AliExpress »

Dětské oblečení: set pro tátu a syna

Dětské oblečení: set pro tátu a syna

Ukažte, že k sobě patříte, díky tričku pro tátu a syna z AliExpress.com.

  • Cena: od 6.85 $ / 142 Kč (za kus)
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Předpokládaná doba doručení: 19-30 dní

Vtipný set triček pro tátu a jeho miniaturní kopii. Tričko "Me" je k dispozici v tatínkovských velikostech M-XXL a tričko "Mini me" od 12 měsíců do 6 let. Krásný dárek třeba ke dni dětí nebo dni otců, které mimochodem nejsou tak daleko od sebe (1. a 17. června).

Hodnocení produktu: 4,8 z 5. Ohlas na trička je velmi pozitivní. Doručení hodnotí zákazníci jako bezproblémové, materiál kvalitní, velikosti i popis produktu sedí, zdá se, do puntíku.

Zobrazit na AliExpress »

Dětská mikina s mimoněm

Dětská mikina s mimoněm

Dětské oblečení levně, a přitom kvalitně? Odpovědí je AliExpress.com.

  • Cena: 6.29 $ / 130 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Předpokládaná doba doručení: 19-31 dní

Kdo nemá ve skříni aspoň jeden kousek oblečení s mimoněm, jako by nebyl. Platí to i ve škole vašich ratolestí? Vyzbrojte je na jaro super mimoní mikinou s kapucou pro kluky i holky. Pořídíte ji v modré nebo žluté barvě a dětských velikostech od 2 do 10 let.

Hodnocení produktu: 4,7 z 5. Dle komentářů kupujících odpovídá popis i fotky produktu jeho reálnému vzezření. Materiál je prý tenký, mikinu tedy využijete spíš na jaro než zimní měsíce.

Zobrazit na AliExpress »

Dětské šaty

Dětské šaty

Dětské šaty na jaro koupíte levně na AliExpress.com.

  • Cena: 7.11 $ / 147 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Předpokládaná doba doručení: 19-30 dní

Ideální dětské šaty na jaro: z bavlny, s délkou ke kolenům a s dlouhým rukávem. Na výběr je 22 originálních motivů, jeden krásnější než druhý. Fandí vaše malá parádnice spíš jednorožcům, liškám nebo květinám? Vybírejte z velikostí od 18 měsíců do 6 let.

Hodnocení produktu: 4,8 z 5. Ve zpětné vazbě od kupujících téměř nenajdete jiné komentáře než "excellent" či "perfect". Zdůrazňují také příjemný a kvalitní materiál a rychlé doručení. Ne nadarmo se prodejce řadí na AliExpress mezi TOP značky.

Zobrazit na AliExpress »

☝ Získejte slevu až 10 % na AliExpress

Nakupujete často na internetu? S Tipli získáte z každého online nákupu odměnu zpět na váš účet, a to nejen na AliExpress.com.

Začít získávat odměny

Související obchody

AliExpress, DealExtreme, GearBest, eBay.com

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se