Den matek - kupujeme dárek pro maminku

Tipy k nákupuRodiče a děti 10. 11. 2021

Naše nejmilovanější maminky mají svátek! Kdy se letos slaví Den matek? A čím obdarujete svojí maminku? Nevíte si rady? Přinášíme vám 5 tipů na originální dárek ke dni matek, kterými zaručeně potěšíte.

Den matek vznikl oficiálně v roce 1907 na počest Anny Reeves Jarvisové, která bojovala za práva matek. O sedm let později prezident USA Woodrow Wilson prohlásil den matek za celonárodní svátek.

Kdy se slaví Den matek?

Oficiálně se den matek slaví druhou květnovou neděli. Letošní den matek 2018 připadá na neděli 13. května. V České republice slavíme svátek matek už od roku 1923, a proto byste ani vy neměli zapomenout na vaši maminku a něčím hezkým ji obdarovat. Ale čím?

5 tipů na originální dárek ke dni matek

S přicházejícím dnem, kdy oslavujeme naše maminky, nastává čas vyřešit dárek. Vy se ale nemusíte obávat, že vás nic nenapadne, protože jsme dali hlavy dohromady a přinášíme vám 5 nápadů na originální dárek ke dni matek. Dárky pro ženy jsou přece jenom lehčí, než řešit co dát mužům k narozeninám, k svátku, valentýnu, nebo ke dni otců. Ani tady vás nenecháme ve štychu. Podívejte se na tipy na dárky pro muže.

1. Osvědčená klasika: kytice ke dni matek

Květiny jsou sice klasikou všech klasik, ale ženy je milují. Kupte proto mamince kytici v květinářství a rozjasněte ji den. Garantujeme, že jí uděláte obrovskou radost a bude moc ráda, že jste si na ní vzpomněli.

kytice ke dni matek

2. Ke dni matek darujte bestseller

Zajděte do online knihkupectví a kupte mamce něco, co ještě nečetla. Který žánr to bude? Detektivka, román, nebo něco dobrodružného? Výběr je jen na vás. Pokud si ale nevíte rady, vsaďte na bestseller a dárek pro maminku je na světě.. S tím nešlápnete nikdy vedle. A který to bude?

Muž a žena

Hana

Macbeth

den matek 2018
den matek 2018
den matek 2018

Autor: Michal Viewegh

Cena: 263 Kč, Bux.cz

Autorka: A. Mornštajnová

Cena: 268 Kč, Knihy Dobrovský

Autor: Jo Nesbo

Cena: 359 Kč, Knihy Dobrovský

3. Vyrobte DIY dárek ke dni matek

Každá maminka byla určitě šťastná, když jste ji jako malí dali vánoční DIY dárek. Proč se nevrátit trochu zpátky a něco mamce zase nevyrobit? Uvidíte, že bude mít ten šťastný výraz jako měla tehdy. A možná DIY dárek ke dni matek ocení víc, než ten koupený. Přece jenom si s dárkem, který vyrábíte dáváte víc práce. Přinášíme 3 tipy na DIY dárky ke dni matek.

Připravte mamce překvapení v podobě DIY dárku ke dni matek. Zdroj: laTerezAtelier

4. Pro EKO mámu: dárek z přírody

Jaký vybrat dárky pro maminky, které milují přírodní produkty, recyklují, nepoužívají plastové tašky a kupují BIO produkty? Darujte jim kus přírody domů. Co třeba vyživující tělové mléko s kokosovým olejem, energetickou BIO směs, nebo eco láhev Equa Active?

den matek 2018
den matek 2018
den matek 2018

Ceny zleva: tělové mléko: 235 Kč, Econea, BIO směs: 269 Kč, Vitalvibe.eu, eco láhev: 469 Kč, Econea

5. Víkend plný relaxace aneb kupte ji wellness pobyt

Kdo jiný si zaslouží odpočinek než právě maminka? Je to právě ona, která se vždycky starala a je nám stále oporou. Dopřejte ji wellness pobyt s masáží a vířivkou, dobrým jídlem, vínem a pobytem blízko přírody. Domluvte se s její kamarádkou, aby jely společně a užily si klidný víkend plný relaxace. Domů se vrátí načerpaná energií a plná sil.

den matek 2018

Jeden wellness pobyt vrátí mamku zpět plnou energie a optimismu.

Kde koupit wellness pobyt?

  • Hyperslevy - slevový portál nabízí široký sortiment zájezdů a dovolených, wellness pobytů, gastronomických zážitků, nejrůznějšího zboží, kosmetiky či fitness služeb.
  • Slevoking - ať už chcete koupit mamince wellness pobyt nebo si užít prodloužený víkend v jedné z evropských metropolí, Slevoking.cz vám to zařídí.
  • Pepa.cz - váš známý přes slevy, Pepa, poradí s výběrem toho správného wellness pobytu, zájezdu i zboží. Na Pepu je v tomto ohledu spoleh.

Související obchody

AliExpress, ZOOT, Tchibo, Mall.cz, Vemzu

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se