Den dětí je tu! Vyberte dáreček s námi

Tipy k nákupuRodiče a děti 10. 11. 2021

Kdy je den dětí, ptáte se? Na našem území se slaví už od roku 1950 a každoročně tento radostný svátek připadá na 1. červen. Přichystali jste už pro své nezbedy nějaké překvapení?

Představte si tu upřímnou radost v dětských očích, kdy své ratolesti na Den dětí obdarujete něčím, po čem toužily. V projevování emocí jako ve spoustě jiných věcí se od dětí máme hodně čemu učit. Děti se dokáží nadchnout pro sladký bonbón stejně jako pro nový tablet.

My se na Den dětí 2018 připravujeme s předstihem - a máme pro vás pár tipů, kterými můžete své malé andílky potěšit. Nikdo je přeci nezná tak dobře jako vy. O čem vaše děti sní?

Tablet nebo mobil

Bohužel, v dnešní době se už ani děti bez mobilu na krok nehnou. Výhodu to ale má i pro vás – nemusíte se strachovat, kde běhají s kamarády, stačí jen zvednout telefon a zavolat jim. A tablet se jim hodí kromě her i na vzdělávání a ve škole.

Deň detí

Telefon Huawei P8 Lite DS (4 490 Kč, Kasa.cz), Samsung Galaxy J5 (4 990 Kč, Okay), Tablet Acer Iconia One 10 (3 836 Kč, Kasa.cz)

Sladkosti

Potěšte své drobečky čokoládou, bonbóny a nebo jim upečte buchtu, kterou mají nejraději. Čokoláda nemusí být jen nezdravá sladkost – ta s obsahem kakaa nad 70 % obsahuje i spoustu výživových složek jako je hořčík, železo, fosfor a vitamíny B1 a B2, které jsou důležité pro správný růst dítěte. Proto nemějte výčitky, když jim kakaovou pochoutku občas dopřejete :-)

Den dětí je tu! Vyberte dáreček s námi 1

Bílá křupavá čokoláda (56 Kč, Bioma), Bonbóny plněné malina a zelený čaj (60 Kč, Bioma), Čokoláda hořká lesní směs se stévií (103 Kč, Bioma), Zmrzlina Eis jahoda (76 Kč, Bioma)

Kreativní hry

Dětská fantazie nezná mezí! Dejte dětem do ruky interaktivní hračky a budete překvapeni, co dokážou vytvořit! Na podporu jemné motoriky, prostorového vnímání a představivosti se skvěle hodí stavebnice. Interaktivní hračky zabaví děti na delší dobu a navíc přispívají jejich správnému vývoji.

Deň detí

Play-Doh Zmrzlinový palác (539 Kč, Proděti.cz), Play-Doh Modelína Zubař set s vrtačkou (479 Kč, Proděti.cz), SES Skládání ze dřeva - zvířátka (399 Kč, Proděti.cz)

Plyšák

Ať už hledáte hračky pro holky nebo hračky pro kluky, univerzální volbou je plyšák. Chrabrý medvídek chrání děti během spánku před zlými běsi a během dne je nejlepším kamarádem. A nestrachujte se, pokud je váš drobeček alergik – na trhu dnes najdete i řadu antibakteriálních plyšáků.

Den dětí je tu! Vyberte dáreček s námi 2

Walt Disney Minnie plyš (153 Kč, Mraky Hraček), Dino WD Oslík (829 Kč, Proděti.cz), Star Wars Yoda (662 Kč, Mraky Hraček), HM Studio Medvídek (289 Kč, Proděti.cz)

Hračky na zahradu

To nejvzácnější, co dětem můžete věnovat, je váš čas! Vyberte jako dáreček hračku na zahradu a zahrajte si společně badminton, fotbal nebo stavte hrady z písku. Nebo sbalte kola a vyrazte na výlet do přírody. Pokud váš malý poklad ještě neumí jezdit na kole, vsaďte na odrážedlo - a nebo ho jako dárek ke Dni dětí naučte jezdit na novém kole!

Deň detí

Teddies Sada badminton (199 Kč, Proděti.cz), Basketbalový set (1 190 Kč, Proděti.cz), Zahradní nářadí (139 Kč, Proděti.cz)

Udělejte svému drobečku radost ke Dni dětí!

Ať už se rozhodnete pro hračku, sladkost, nebo něco praktického, vězte, že máme hromadu Slev na Den dětí, které jen čekají, až si některou z nich vyberete.

Slevy na Den dětí

Související obchody

Proděti.cz, Okay.cz, Mraky hraček, Kasa.cz, Bioma.cz

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se