Dámský svět módy? Trendovo je to pravé!

Tipy k nákupuMóda  |  Dámská móda 10. 11. 2021

Vítejte ve světě dámské módy! Buďte trendy a kupte si na sebe nové, originální kousky. Trendovo vám nabízí stylové oblečení za přívětivé ceny! Tak na co ještě čekáte? Pojďte se podívat, jaký sortiment na Trendovo.cz najdete.

Dámy, chcete se obléct trendy, ojediněle a k tomu za skvělé ceny? Máme pro vás tip. Vstupte do světa dámské módy a oblečte se stylově s Trendovo.cz! Eshop vítá všechny dámy, které milují módu. A co nabízí? Pojďme se na to společně podívat!

Trendovo - dámský svět módy

Pánové si budou muset počkat, tento módní obchod je jen pro dámy. Pro ty, které mají rády stylové oblíkání, příznivé ceny a nakupování online. Na Trendovo koupíte od topů a triček, dámské šaty, tuniky, mikiny, svetry přes teplákové soupravy, bundy, kalhoty, šortky až po sukně a saka.

V obchodě můžete nakupovat pouze online. Doprava je za 120 Kč. Nakupujete toho na Trendovo více? Využijte dopravu zdarma na Trendovo při nákupu nad 2 199 Kč, která na tomto eshopu právě probíhá.

Trendovo sortiment

Trendovo.cz nabízí velký sortiment krásného a levného oblečení.

3 TOP dámské oblečení z eshopu Trendovo

Trendovo se pyšní tím, že prodává levné oblečení, které se řídí posledními trendy a originalitou. Které 3 TOP produkty jsme na jejich eshopu našli? Mrkněte na ně!

1. Černé šaty s květinami

Na romantickou schůzku, nebo pokec s kamarádkami. Tyto dámské šaty se hodí na všechny akce. Mimo to jsou velmi pohodlné. Mají v pase gumu a dekorativní vázání v dekoltu. Šaty mají volánovou sukni a rukávy jsou ukončeny opět volánem.

  • Kategorie: letní šaty
  • Velikost: univerzální, sedí na postavu XS-S
  • Materiál: 97% polyester, 3% elastan
  • Cena: 929 Kč

Koupit na Trendovo
trendovo černé šaty

TIP: Milujete šaty? Pak vám v šatníku nesmí chybět plesové šaty!

košile s plameňáky

2. Košile s plameňáky

Znak léta, slunce a pohody. Plameňák to řekne za vás. Nalaďte se na léto a pořiďte si jednu stylovou košili s plameňákem do svého šatníku. Košile má 7/8 rukáv, s možností vypnutí. Zadní část košile je delší. Zapínání je na knoflíky.

  • Velikost: univerzální, odpovídá velikosti S-L
  • Oversized střih
  • Materiál: 100% viskóza
  • Cena: 474 Kč

Koupit na Trendovo

3. Džínová sukně s perličkami

Džínovina + perličky + sukně = TOP! Na dámské oblečení je Trendovo prostě expert. Tato kombinace se skvěle doplňuje a společně vypadá úchvatně. Ať už jdete kamkoliv, tahle sukně zaručí, že se za vámi otočí všichni muži v místnosti. Zapínání sukně je na knoflík a zip. Kapsy má na předních i zadních částech. Zadní strana je bez ozdob.

  • Velikost: M
  • Materiál: 100% bavlna
  • Cena: 891 Kč

džínová sukně trendovo

Nakupujte na Trendovo levněji!

Zaujal vás eshop Trendovo? A co když vám řekneme, že na něm můžete ušetřit? Využijte cashback od portálu Tipli, který vrací část peněz z každého online nákupu. Jak funguje cashback?

Stačí jen nakoupit přes Tipli u jednoho z 450 partnerských obchodů a cashback se vám připíše na účet. Na Trendovo získáte zpátky 7,5 % ceny z nákupu!

Nakoupit na Trendovo levněji

Související obchody

Baťa, ZOOT, Tchibo, Lindex, Trendovo.cz

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se