ČSOB povinné ručení

Tipy k nákupuFinance  |  Povinné ručení 10. 11. 2021

ČSOB možná znáte hlavně jako banku, ale tím její služby nekončí. Dceřiná společnost ČSOB pojišťovna nabízí produkty pro každého, kdo má rád jistotu. Zaměřili jsem se na její portfolio povinného ručení. Poradíme, z čeho vybírat a podělíme se s vámi o triky, jak ho pořídit se slevou, kterou na pobočce nedostanete.

ČSOB pojišťovna je společnost, která nabízí široké spektrum služeb v oblasti životního a neživotního pojištění. Jejími klienty jsou fyzické i právnické osoby. Pojišťovna je součástí finanční skupiny ČSOB, do níž patří samozřejmě i banka ČSOB, ale také Era Poštovní spořitelna nebo Hypoteční banka.

Výhodou povinného ručení od ČSOB je skutečnost, že automaticky získáte řadu dalších služeb. I v případě nejlevnější (základní) varianty Standard máte v ceně rovnou úrazové pojištění pro řidiče. Nemusíte tedy utrácet za připojištění navíc.

Povinné ručení nabízí ČSOB pojišťovna ve 3 variantách. Rozdíl mezi nimi je především ve výši pojistných limitů jednotlivých služeb. Všechny balíčky totiž obsahují stejné služby (jen Premiant má dvě navíc), ale liší se tím, jakou částku kryjí.

Každý balíček obsahuje tato pojištění: Povinné ručení, úrazové pojištění řidiče, pojištění osobních věcí řidiče a osobních věcí rodinných příslušníků. Ke všem také získáváte asistenční služby. Limity jsou následující:

  • Standard – povinné ručení 34/44, úraz řidiče 100 000 Kč, osobní věci řidiče a osobní věci rodiny 5 000 Kč za každé,
  • Dominant – povinné ručení 60/60, úraz řidiče 200 000 Kč, osobní věci řidiče a rodiny 10 000 Kč za každé
  • Premiant – povinné ručení 200/200, úraz řidiče 300 000 Kč, osobní věci řidiče nebo rodiny 15 000 Kč. Navíc Pojištění škody na vlastním vozidle do výše 10 000 Kč a 10 000 Kč na náhradní vozidlo.

Asistenční služby ČSOB pojišťovny

Na krizovou situaci nebudete sami, protože vám ČSOB pojišťovna kryje záda. Ať už jste v Česku nebo v cizině, můžete se na ně obrátit. Zajistí vše od výměny kola přes odtah vozidla a větší opravy až po případné náhradní vozidlo nebo tlumočnické služby a pomoc při jednání s cizími úřady.

Získejte část ceny objednávky zpět díky cashbacku

ČSOB povinné ručení

Proč platit za povinné ručení celou cenu, když nemusíte? Objednejte si ČSOB pojištění přes Tipli.cz a my vám 10 % z objednávky vrátíme. Čím dražší je pojištění, tím víc ušetříte! Na Tipli navíc nenabízíme cashback jenom na pojištění od ČSOB. Využít ho můžete také u dalších pojišťoven, nebo na stovky jiných produktů.

Slevy na povinné ručení ČSOB pojišťovny

Výši bonusu, kterou můžete dostat, se z webových stránek nedozvíte. Zjistíte ji až při individuální kalkulaci. Tu provedete online. Za sjednání po internetu přitom ušetříte 20 % z ceny pojištění.

O desetinu levněji!?

Na Tipli.cz není problém! Navštivte profil ČSOB pojišťovny na našich stránkách a pořiďte pojištění se slevou 10 %. Třeba povinné ručení tak získáte levněji než na pobočce.

Ušetřit 10 % na pojištění ČSOB

Související obchody

Generali Česká pojišťovna, pojisteni.cz, Allianz pojišťovna

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se