Chcete cestovat po celém světě? Půjčovna aut to umožní

Tipy k nákupuDovolená a cestování 10. 11. 2021

Toužíte procestovat svět autem a zažít dobrodružství? Ale bojíte se, že nevyjdete s penězi? Cestování nemusí být drahé! Ukážeme vám, jak funguje půjčovna aut a kde vybrat správné auto. Sbalte si kufry a vyrazte vstříc novým zážitkům!

Cestovat po světě se dá různě. Klidně i autem! Jízda autem je pohodlnější a nemusíte se mačkat v přeplněném autobusem s ostatními. Jste pány svého času. Půjčení auta je celkem jednoduché, stačí pár kliknutí. Ale jak vybrat správnou půjčovnu aut? Čtěte dál a dozvíte se více.

Proč si půjčit auto?

Chystáte se na dovolenou po krásách Česka nebo do zahraničí? Pronájem auta se vám vyplatí vždy, ať už cestujete kamkoliv. Půjčovny aut nabízí široký sortiment vozů a různé doplňkové služby. A vy se nemusíte už o nic starat. Bydlíte ve větším městě? Zkuste například půjčovnu aut Praha. S výběrem nešlápnete vedle ani s Rentalcars.com. Zažijte dovolenou jinak! S vhodnou autopůjčovnou ušetříte jak čas, tak i peníze.

Cestujete radši s cestovní kanceláří? Zjistěte si u delegáta, jaké jsou v dané zemi ceny za pronájem auta. Zvažujete půjčit si vůz na delší dobu? Rezervujte si auto za výhodnou cenu předem přes internet. A nebo vás baví cestovat na vlastní pěst? Hlídejte si akční nabídky leteckých společností, které nabízejí také zapůjčení aut za nízké ceny.

Půjčovna aut v zahraničí

Už máte představu, kam pojedete a jaký chcete typ vozu? Omrkněte srovnávač aut Rentalcars, kde si zaručeně vyberte nejlepší auto. Při výběru ideálního auta se zaměřte hlavně na velikost vozu, palivo a lokalitu, kde auto chcete vyzvednout. Zvýšenou pozornost věnujte pojištění vozidla a stavu auta před převzetím, ale také nezapomeňte na vaše cestovní pojištění. A co dalšího Rentalcars nabízí?

V čem je Rentalcars nejlepší?

  1. Špičkový servis - Zákaznický servis je vám vždy po ruce - před cestou, během i po ní. Pomůže vám v každé situaci.
  2. Spolupracuje s půjčovnami z celého světa - Vyberte si auto podle vašich představ, ať už cestujete kamkoliv.
  3. Vyzvednutí auta podle přání - Zapůjčené auto si můžete vyzvednout na letišti nebo přímo v centru. Vše si určujete vy.
  4. Uživatelské recenze - Co vám pomůže víc, než hodnocení od zákazníků? Cenné zkušenosti vám pomohou s výběrem správného auta.
  5. Nejlepší ceny - Našli jste stejný automobil za lepší cenu? Kontaktujte Rentalcars - proplatí vám rozdíl! Zákazník je u nich na prvním místě.
  6. Změna a zrušení rezervace - A to úplně zdarma! Do 48 hodin můžete rezervaci zapůjčeného vozu zrušit bez poplatků.

Tipli TIP: Chystáte na dovolenou vlastním autem? Navštivte Auto moto obchody a vyberte si to správné vybavení.

3 obchody, kde se postarají o vaše auto

  • Pneumatiky.cz – pneumatiky v nejvyšší kvalitě za nízké ceny
  • Auto Kelly – vše pro vaše auto i motorku
  • Conrad.cz – široký sortiment autodoplňků, od péče o auto přes audio až po osvětlení

Půjčovna aut na letišti

Pokud jste si rezervovali auto na letišti, hledejte po příletu logo autopůjčovny. Připravte si občanský průkaz, pas, řidičský průkaz a nejlépe kreditní kartu s dostatečnou hotovostí. Jakmile dostanete auto, zkontrolujte si stav paliva a vůz si vyfoťte. A můžete vyrazit na cesty! Při vracení automobilu doplňte nádrž - pokud máte tak uvedeno ve smlouvě. Klíč můžete vhodit například do schránky autopůjčovny.

Už jste slyšeli o Emirates? Patří mezi nejoblíbenější letecké společnosti. Známá půjčovna aut Emirates nabízí za příplatek k letenkám i zapůjčení vozu. Už se nemusíte bát, že se na letiště nedostanete včas. Emirates je tu pro vás!

Pronájem auta se zážitkem

Baví vás rychlá auta? Chcete zažít spanilou jízdu v Lamborghini nebo Ferrari? Zařiďte si nevšední zážitek na který budete dlouho vzpomínat. Allegria nabízí originální zážitky za super ceny.

pronájem auta Allegria

To vše a mnohem více nabízí firma Allegria. Stačí si jen vybrat vysněné auto, místo, provedete platbu a váš poukaz už je na cestě k vám! Platnost dárkového poukazu je až 15 měsíců. O nic se nemusíte starat. Všechny automobily jsou pojištěné a ve skvělém stavu. Hledáte vhodný dárek? Zážitek můžete darovat i blízkému. Allegria - firma na zážitky vám ráda vymění voucher za jiný a to zcela zdarma. Garantují i vrácení peněz do 14 dnů od nákupu. Své zákazníky si hýčkají a se vším vám rádi pomohou. Na co čekáte? Sedněte za volat luxusního auta a užijte si divokou jízdu!

Půjčte si auto se slevou!

Zapůjčení auta nikdy nebylo snažší. Chcete ušetřit? Vyberte si vhodnou půjčovnu automobilů a nakupujte online se slevou. Rezervujte si auto ještě dnes a jako bonus dostanete od Tipli část pěnez zpět.

Související obchody

Allegria - Firma na zážitky, Rentalcars.com, Pneumatiky.cz, Autotým, AUTODESK

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se