BonPrix poštovné zdarma: Jak ho získat?

Tipy k nákupu 10. 11. 2021

Poštovné je zlo. Zvlášť, když si necháte posílat nějakou drobnost za pár stovek, na níž poštovné činí třetinu ceny. Jak se placení poštovného vyhnout na jednom z největších českých obchodů s oblečením BonPrix?

Neplaťte poštovné, když nemusíte. V době, kdy se mezi sebou eshopy předhání, který nabídne výhodnější cenu, je hračka se placení poštovného vyhnout.

Cena BonPrix dopravy?

Jak získáte na BonPrix poštovné zdarma? Zboží z BonPrix zpravidla dorazí za 4 - 6 dnů od objednání. Cena dopravy se odvíjí od způsobu platby.

Možnosti dodání

Balíček může přijít až domů nebo jenom na poštu v místě vašeho bydliště. V obou případech zaplatíte stejně.

Možnosti platby

Máte tři možnosti, jak za svůj balíček zaplatit. Lze to provést při převzetí na dobírku (129 Kč), online přes službu PayU (99 Kč) nebo kartou během objednávky (99 Kč). Následující obrázek prozradí, jaké jsou ceny za dopravu.

BonPrix cena za dopravu

BonPrix poštovné zdarma

Pokud se vám za dopravu platit nechce, počkejte si na speciální akci Poštovné zdarma, která se na BonPrix objevuje každou chvíli. Zboží zpravidla obchod zdarma doručí, pokud si objednáte balíček v nějaké minimální hodnotě (např. 500 Kč).

Pro uplatnění slevy budete potřebovat BonPrix poštovné zdarma kód, který vepíšete do příslušného políčka v průběhu nákupu. Vždy si dávejte pozor, abyste kód zadávali správně.

BonPrix cena za dopravu

Kde slevový kód BonPrix najdete?

Mrkněte na náš přehled míst, kde najdete slevový kupon pro dopravu zdarma.

  • Na hlavní stránce obchodu BonPrix ve výpisu zvláštních akcí nebo v záhlaví stránky.
  • V časopise BonPrix

Získejte díky nákupu na BonPrix až 5,3% zpět!

Na BonPrix seženete stylové módní kousky za super ceny. Díky cashback portálu Tipli však můžete navíc získat také část peněz z nákupu zpět. Stačí, když se zdarma zaregistrujete na Tipli.cz, prokliknete se do obchodu a nakoupíte v něm. Pak už se můžete těšit na odměnu až 5,3 %, kterou získáte zpět na účet.

Nakoupit na BonPrix s cashbackem »

Související obchody

Baťa, Answear, Astratex.cz, BIBLOO, Kasa.cz, ZOOT, Cellbes, Bonprix, Mall.cz, Notino

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se