Black Friday 2017 - burza nepadá, ceny ano

Tipy k nákupuNakupování  |  Slevové akce 7. 9. 2022

Hodiny strávené ve frontách, rvačky o poslední kusy zlevněného zboží, a nárok na jeden den dovolené strávený po nákupech. Připadá vám to jako šílenství? Přesně takový ale Black Friday může být. Pokud ovšem nenakupujete online.

Nechcete nic z výše zmíněného absolvovat, přesto byste rádi byli součástí toho všeho a užili si Black Friday? Žádný problém. Stačí prostě nakupovat online. Zjistili jsme vše, co potřebujete vědět, a rádi se s vámi o všechny poznatky podělíme. Jediné, co potřebujete, je číst naše články a 24. listopadu být online.

Kompletní seznam slev letošního ročníku

Prošvihli jste Black Friday 2017? Nezoufejte! Black Friday přichází i letos a my pro vás máme kompletní seznam všech obchodů, které nabízí slevy! Mrkněte na Black Friday 2018.

Zobrazit slevy Black Friday 2018 »

Kde se nákupní šílenství s názvem Black Friday zrodilo?

Když se řekne Black Friday, možná se vám vybaví krach newyorské burzy v roce 1929. A vybaví se vám zcela správně. Ačkoliv současná akce již s touto událostí nesouvisí, původně spolu měly společné úplně všechno. Po pádu burzy totiž přišlo zlevňování zboží. V té době se samozřejmě nejednalo o dobrovolnou akci. Obchodníci zkrátka neměli na výběr. V pozdějších letech se však akci rozhodli opakovat zcela dobrovolně...

Rádi nakupujete levně?

Nejvýhodnější cenu získáte, pokud zkombinujete cashback a slevové kupony. Nakupujte s Tipli.cz a zlevněte si každý nákup až o 33 %.



..A tak se zrodil nákupní den zvaný Black Friday. Koná se vždy koncem listopadu a má být jakousi předzvěstí nadcházejících vánočních nákupů. Obrovské oblibě se tento svátek pyšní zejména v USA. Zde se některé z obchodů otevírají již o půlnoci, a v některých státech mají zaměstnanci dokonce i nárok na dovolenou.

Black Friday Česká republika

Společnost Apple je obecně považován za revoluční společnost s revolučními nápady. Přinesl světu řadu výjimečných technologií a České republice Apple přinesl dokonce i Black Friday. Byla to totiž právě společnost Apple, která v poslední listopadový pátek roku 2011 zlevnila své produkty. Postupně ji začaly následovat i další obchody. A tak vznikl český Black Friday, který se rok od roku těší větší a větší oblibě. Nákupní šílenství se samozřejmě nemohlo vyhnout ani obchodům spolupracujícím s Tipli. Máte se tak na co těšit.

Nejoblíbenější kategorie, u kterých budou padat ceny

  • elektronika - během pátečních slev půjdou dolů ceny počítačů, televizí, telefonů, prostě všeho, bez čeho dnes neumíme žít
  • móda - na Černý pátek můžete obměnit i svůj šatník, slevy se totiž týkají i oblečení a dalších módních záležitostí
  • kosmetika - co může být lepšího, než pořídit si novou kosmetickou výbavu za zlomek ceny? Podle nás nic. Snad jedině pořídit si to oblečení za zlomek ceny
  • parfémy - abychom k tomu, že dobře vypadáme, ještě krásně voněly (nebo voněli, abychom nediskriminovali muže)
  • nábytek - aby se nám ještě lépe bydlelo, sedělo, spalo, žilo

Black Friday 2017 je tady

Slevy se týkají opravdu všech možných obchodů ve všech kategoriích. Tak tedy, 24. listopadu mějte oči na stopkách, počítač zapnutý a kartu připravenou. Se slevami přicházejí všichni.

CZC Black Friday

Rádi nakupujete elektroniku nebo výpočetní techniku na CZC.cz? Tak si jí nezapomeňte koupit 24. listopadu se slevou. Vypukne totiž CZC Black Friday. A slevy budou přímo fantastické

Alza Black Friday

Chcete levné elektroniky ještě víc? Máte štěstí. Alzák nemůže zůstat pozadu, takže si i on připravil tradiční masakr cen v rámci akce Alza Black Friday. O tom, že to bude stát za to, nemůže být pochyb. Tak pomalu začněte přemýšlet, čím si uděláte radost.

Alza Black Friday

Pořád toho máte málo? Nezbývá než využít Tesco Black Friday nebo některou z celé řady dalších akcí. A jak na Black Friday nakupovat? Úplně jednoduše. Stačí navštívit váš oblíbený obchod. Tam už vás sami upozorní na obrovské slevy. Ceny sundavá Mall.cz, ZOOT, Baťa, Notino, Tchibo, Kasa.cz a celá řada dalších obchodů, kde najdete slevy. Někde trvají dokonce i celý týden, tak si je vychutnejte naplno. Využijte také slev na AliExpress day!

A hlavně nezapomeňte přejít do vámi vybraného obchodu přes Tipli. Jedině tak mohou být vaše nákupy ještě o něco výhodnější. I u takto zlevněných věcí totiž platí, že dostanete část peněz zpět.

Black Friday shrnutí

Pokud by vás zajímalo, jak probíhaly i další ročníky této akce, můžete se podívat do článku o Black Friday, kde naleznete všechny informace, velké shrnutí a také seznam obchodů, které se zapojí do Black Friday v současném roce.

Související obchody

AliExpress, Baťa, Vivantis, Pilulka.cz, Kasa.cz, ZOOT, Tchibo, Bonprix, Mall.cz, Notino

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se