BIBLOO: Pod/zimní romance pro váš šatník

Tipy k nákupuMóda 10. 11. 2021

Ať už vítáte přelom sezony s nadšením nebo s láskou vzpomínáte na letní období, je čas na obměnu šatníku. Být v teple stylově naštěstí není oxymóron díky BIBLOO - online obchodu s prémiovou módou. Zamilujte se do hřejivých kabátů, komfortní obuvi nebo stylových doplňků. Z nepřeberného výběru světových značek si vybere opravdu každý.

HŘEJIVÉ KABÁTY

Kabáty a bundy jsou pomyslnou třešničkou na stylovém dortu. V období pozdního podzimu vsaďte na nepřehlédnutelné barvy, které zahřejí na první pohled. Nebojte se výrazné růžové v podání italské značky Pinko - překvapivě snadno se kombinuje s ostatními barvami a rozsvítí šedé ulice i vaši náladu. Díky oversize střihu se pod kabát navíc snadno vejde i objemnější svetr nebo mikina.

BIBLOO pod/zimní trendy

TRENDY MIKINY

BIBLOO pod/zimní trendy

Sezona svetrů je tu. Pokud zrovna nepatříte mezi jejich příznivce, dejte šanci mikinám. Dají se kombinovat s džínami, formálními kalhotami, sukněmi i šaty. Sportovní nádech podpořte teniskami, a nebo jej naopak rozbijte elegantní obuví. Mikina z kolekce FAX OFF, za níž stojí spolupráce módního návrháře Jakuba Polanky právě s BIBLOO, je unikátním fashion kouskem, který váš šatník obohatí o královsky modrou osobitost.

NESMRTELNÉ DŽÍNY

Džíny jsou naprostým základem každého šatníku. Ty skutečně kvalitní vám vydrží mnoho let. V chladných dnech jsou obzvláště vhodné džíny ze 100% bavlny a s vyšším pasem. Skinny džíny na chvíli vyměňte za rovný střih - díky němu pod kalhoty můžete obléknout punčochy a získat tak další teplou vrstvu, kterou lze nechat ledabyle vykukovat díky potrhaným detailům. Zkuste třeba džíny od denim experta G-Star RAW.

BIBLOO pod/zimní trendy

KOMFORTNÍ OBUV

BIBLOO pod/zimní trendy

Nemusíte se chystat zrovna za polární kruh, abyste si mohli pořídit stylovou moderní obuv, ve které si na vás zima ani netroufne. Zimní kotníková obuv od Napapijri (značky, která nemá norskou vlajku v logu jen tak náhodou) se pyšní zatepleným vnitřkem, koženým povrchem i pořádnou podrážkou, která zaručí maximální komfort při nošení Udělejte pro své nohy maximum.

STYLOVÉ DOPLŇKY

BIBLOO pod/zimní trendy

Král kabelek a tašek Michael Kors dokazuje, proč se na vlně popularity drží již tolik let. Přišel totiž s doplňkem 2v1 - a to je něco, nač všechny ženy slyší. Jednou batoh, podruhé vkusná cross body bag. Záleží jen na vás, co zrovna potřebujete, nebo co se nejlépe hodí k vašemu aktuálnímu outfitu.

BIBLOO pod/zimní trendy

A jelikož je čas, kdy severní vítr začíná být krutý, nezapomeňte schovat také citlivou pokožku hlavy a uši - nejlépe pod stylovou čepici. Ta od Calvin Klein s podílem vlny a kašmíru opravdu dokonale hřeje a možná ji tak nebudete chtít sundat ani v teple domova.

Související obchody

Astratex.cz, BIBLOO, ZOOT, ASOS, About You

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se