BIBLOO.cz - Doprava zdarma na vše bez limitů

Tipy k nákupuMóda 10. 11. 2021

Sháníte značkové a trendy oblečení? Podívejte se na BIBLOO a vyberte si z nespočtu krásných kousků. Mějte přehled o exkluzivních kolekcích z prémiového módního světa. Získejte na každou objednávku dopravu zdarma!

BIBLOO je módní online obchod s širokým výběrem trendy produktů více než 100 prémiových značek a dopravou zdarma na území ČR na všechny kousky bez limitů výše nákupu.

Podle hodnocení Heureky si zákazníci BIBLOO nejvíc pochvalují kvalitu zboží a rychlost dodání, která je blesková. Svým zákazníkům poskytuje výjimečný servis - např. v podobě možnosti využití služby BIBLOO doprava zdarma na území Prahy a jejím okolí s doručením zásilky do 2 hodin od objednání.

BIBLOO EXPRESS: doručení módy do 2 hodin po Praze zdarma

  • Zapomněli jste na důležitou událost a nemáte co na sebe?
  • Chystáte se na fashion week a chcete svůj outfit na poslední chvíli vyšperkovat?
  • Nebo se své objednávky (třeba vysněné kabelky od Guess) prostě jen nemůžete dočkat?

BIBLOO EXPRESS je možné využít naprosto kdykoliv a naplánovat si konkrétní termín doručení - vyberte si jakékoliv 2 hodiny mezi 10 a 22 h a těšte se na příjezd kurýra. Služba je k dispozici každý den, včetně víkendů a svátků a je zcela zdarma. Objednávku BIBLOO můžete zaplatit online rychlým bankovním převodem nebo kartou přímo u řidiče.

bibloo.cz

Díky BIBLOO EXPRESS už vás nezaskočí ani náhlé nepříjemnosti (jako objevený flíček na košili před pracovním pohovorem) a vše vyřídíte v klidu domova nebo kdekoliv se zrovna nacházíte. Obchod BIBLOO nabízí kompletní módní sortiment - od triček, šatů, plavek, kalhot nebo kabátů až po obuv, kabelky, šperky a další doplňky, takže si určitě vyberete.

bibloo.cz

Navíc je možné stát se členem VIP klubu a užívat si tak řady dalších výhod. Kromě až 15% BIBLOO slevy na vše mají VIP klienti přístup k exkluzivním kolekcím určeným pouze jim, dvakrát ročně získávají módní magazín BIBLOO či pozvánky na módní akce a události - třeba představení jedinečných kolekcí ve spolupráci s lokálními návrháři.

Zdroj fotografií: Bibloo.cz

Související obchody

Answear, Astratex.cz, Bonprix, Orsay, Lindex

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se