12.02.2018

Baťa boty: obujte se do české kvality!

Fenomén kvalitních bot za skvělou cenu začal Tomáš Baťa ze Zlína už v roce 1894. Apel na kvalitu Baťa obuvi pokračuje i po více jak 100 letech! Potřebujete nové Baťa boty? Prozradíme, jak koupit Baťa obuv za ty nejlepší ceny.

Česká firma Baťa má dlouholetou tradici a patří mezi největší české prodejce obuvi. Všechny společnosti Baťovy světové organizace si kladou za cíl rozvíjet a podporovat myšlenky a hodnoty, které u naší firmy vznikly před více než sto lety.

Jak to celé začalo...

Antonín, Anna a Tomáš Baťovi založili dne 21. září 1894 ve Zlíně firmu s původním názvem A. & T. Baťa. Rok po založení společnosti se vedení ujal výhradně Tomáš Baťa. Jejich závod, jeden z prvních „velkovýrobců“ obuvi na světě, tvořila skupinka šiček a ševců, kteří šili boty nejen pro své sousedy, ale i pro vzdálenější obchodníky.

Dnes Baťa prodává v síti svých společností ve více než 70 zemích průměrně 270 miliónů párů obuvi.

Baťa e-shop

Máte Baťa obchod daleko, nebo nechcete čekat fronty a chcete mít nákup vyřízený během chvilky? Zkuste Baťa obuv internetový obchod ! Objednávka se dá vyzvednout i vrátit zdarma na prodejně. Lhůta vracení zboží je 30 dní.

TIP: Pokud máte raději, když si boty můžete vyzkoušet, zajděte do prodejny, vyzkoušejte si vyhlídnuté boty a pak si je objednejte přes internet. S naším portálem Tipli získáte 4 % z celkové částky zpět při nákupu zboží na Baťa.cz.

baťa e-shop

Baťa e-shop - místo, kde najdete všechny vaše vysněné boty.

Baťa klub

Známé motto “Náš zákazník, náš pán”, které pochází z této firmy je na tomto obchodu prostě znát. Pro členy klubu má vždy Baťa něco navíc! Sbírat body můžete nejenom za nákupy v prodejnách, ale i v e-shopu! Jaké výhody má členství v Baťa klubu?

  • za nákupy získáte body - 1 Kč = 1 bod
  • 200 uvítacích bodů za registraci
  • 10 % sleva jako dárek k narozeninám
  • exkluzivní klubové akce a aktuální trendy na váš e-mail
  • dvojnásobek bodů za nákup dětské obuvi

Baťa boty - dámské

Dámy mají u zlínského Baťi na výběr boty ze 42 různých značek. Je libo polobotky, kozačky, mokasíny, či lodičky? Všechny Baťa boty najdete na e-shopu Baťa.cz

baťa boty dámské

Dámské boty? Baťa je správná volba! Zleva: kožené kozačky (Hogl, 4 599 Kč), červené lakované baleríny (Baťa, 599 Kč), lodičky s překříženými pásky (Insolia, 1 199 Kč)

Baťa boty - pánské

Časy, kdy se jen ženy zajímali o to, jaké boty si vezmou na sebe, jsou pryč. I pánové se zajímají o styl a to my jenom chválíme. U Bati v obchodě si vybere boty každý muž. Obuv vybírejte o 10 mm větší, než je vaše velikost, zabráníte tím možné deformaci prstů v botě.

baťa boty pánské

Nazujte si pánské Baťa boty.Zleva: kožené polobotky (Baťa, 1 599 Kč), pánské tenisky (Baťa, 1 999 Kč), kožené polobotky (Conhpol, 2 599 Kč)

Baťa boty - dětské

Na dětskou obuv si klade Baťa internetový obchod dlouhodobě vysoké nároky. Všechny dětské boty prochází důkladným testováním v nezávislých laboratořích AZL Otrokovice. Obuv Baťa garantuje, že jejich dětské boty jsou prodyšné a komfortní, odolné vůči potu, bez chemických výparů a bez alergenního Niklu.

baťa boty dětské

Pohodlné dětské boty od Bati, ve kterých se dětem bude šlapat s radostí. Zleva: Dívčí tenisky s velkou mašlí (Mini B, 599 Kč), dětské hnědé tenisky (Mini B, 599 Kč), kotníčkové tenisky (Bubblegummers, 599 Kč)

★Získejte dopravu zdarma na Bata.cz

Každý den se pro vás snažíme najít výhodné slevy a kupony na českém internetu. Dnes pro vás máme dopravu zdarma do obchodu Baťa, která by se vám mohla hodit při nákupu!

Baťa doprava zdarma