Baťa boty: obujte se do české kvality!

Tipy k nákupuObuv 10. 11. 2021

Fenomén kvalitních bot za skvělou cenu začal Tomáš Baťa ze Zlína už v roce 1894. Apel na kvalitu Baťa obuvi pokračuje i po více jak 100 letech! Potřebujete nové Baťa boty? Prozradíme, jak koupit Baťa obuv za ty nejlepší ceny.

Česká firma Baťa má dlouholetou tradici a patří mezi největší české prodejce obuvi. Všechny společnosti Baťovy světové organizace si kladou za cíl rozvíjet a podporovat myšlenky a hodnoty, které u naší firmy vznikly před více než sto lety.

Jak to celé začalo...

Antonín, Anna a Tomáš Baťovi založili dne 21. září 1894 ve Zlíně firmu s původním názvem A. & T. Baťa. Rok po založení společnosti se vedení ujal výhradně Tomáš Baťa. Jejich závod, jeden z prvních „velkovýrobců“ obuvi na světě, tvořila skupinka šiček a ševců, kteří šili boty nejen pro své sousedy, ale i pro vzdálenější obchodníky.

Dnes Baťa prodává v síti svých společností ve více než 70 zemích průměrně 270 miliónů párů obuvi.

Baťa e-shop

Máte Baťa obchod daleko, nebo nechcete čekat fronty a chcete mít nákup vyřízený během chvilky? Zkuste Baťa obuv internetový obchod ! Objednávka se dá vyzvednout i vrátit zdarma na prodejně. Lhůta vracení zboží je 30 dní.

TIP: Pokud máte raději, když si boty můžete vyzkoušet, zajděte do prodejny, vyzkoušejte si vyhlídnuté boty a pak si je objednejte přes internet. S naším portálem Tipli získáte 4 % z celkové částky zpět při nákupu zboží na Baťa.cz.

baťa e-shop

Baťa e-shop - místo, kde najdete všechny vaše vysněné boty.

Baťa klub

Známé motto “Náš zákazník, náš pán”, které pochází z této firmy je na tomto obchodu prostě znát. Pro členy klubu má vždy Baťa něco navíc! Sbírat body můžete nejenom za nákupy v prodejnách, ale i v e-shopu! Jaké výhody má členství v Baťa klubu?

  • za nákupy získáte body - 1 Kč = 1 bod
  • 200 uvítacích bodů za registraci
  • 10 % sleva jako dárek k narozeninám
  • exkluzivní klubové akce a aktuální trendy na váš e-mail
  • dvojnásobek bodů za nákup dětské obuvi

Baťa boty - dámské

Dámy mají u zlínského Baťi na výběr boty ze 42 různých značek. Je libo polobotky, kozačky, mokasíny, či lodičky? Všechny Baťa boty najdete na e-shopu Baťa.cz

baťa boty dámské

Dámské boty? Baťa je správná volba! Zleva: kožené kozačky (Hogl, 4 599 Kč), červené lakované baleríny (Baťa, 599 Kč), lodičky s překříženými pásky (Insolia, 1 199 Kč)

Baťa boty - pánské

Časy, kdy se jen ženy zajímali o to, jaké boty si vezmou na sebe, jsou pryč. I pánové se zajímají o styl a to my jenom chválíme. U Bati v obchodě si vybere boty každý muž. Obuv vybírejte o 10 mm větší, než je vaše velikost, zabráníte tím možné deformaci prstů v botě.

baťa boty pánské

Nazujte si pánské Baťa boty.Zleva: kožené polobotky (Baťa, 1 599 Kč), pánské tenisky (Baťa, 1 999 Kč), kožené polobotky (Conhpol, 2 599 Kč)

Baťa boty - dětské

Na dětskou obuv si klade Baťa internetový obchod dlouhodobě vysoké nároky. Všechny dětské boty prochází důkladným testováním v nezávislých laboratořích AZL Otrokovice. Obuv Baťa garantuje, že jejich dětské boty jsou prodyšné a komfortní, odolné vůči potu, bez chemických výparů a bez alergenního Niklu.

baťa boty dětské

Pohodlné dětské boty od Bati, ve kterých se dětem bude šlapat s radostí. Zleva: Dívčí tenisky s velkou mašlí (Mini B, 599 Kč), dětské hnědé tenisky (Mini B, 599 Kč), kotníčkové tenisky (Bubblegummers, 599 Kč)

★Získejte dopravu zdarma na Bata.cz

Každý den se pro vás snažíme najít výhodné slevy a kupony na českém internetu. Dnes pro vás máme dopravu zdarma do obchodu Baťa, která by se vám mohla hodit při nákupu!

Baťa doprava zdarma

Související obchody

Baťa, ZOOT, Tchibo, DEICHMANN, Vemzu

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se