Balíme na dovolenou U MOŘE

Tipy k nákupuDovolená a cestování 10. 11. 2021

Letní dovolená se blíží! Už se těšíte na popíjení koktejlů, ochutnávání zmrzliny, potápění a celodenní opalování? My už se nemůžeme dočkat! Balíme na dovolenou u moře!

Jedete letos o letních prázdninách na 14 dní do Chorvatska? Nebo letíte s celou rodinou do Řecka? Myslete na to, co s sebou budete nejvíce potřebovat. Víme, bez čeho se neobejdete!

Plavky

Nesmí chybět! Ať už se plánujete 14 dní jen válet u moře, potápět se nebo se procházet po pobřeží, bez dobře padnoucích plavek se určitě neobejdete. Vyberte si plavky podle typu své postavy a budete hvězdou celé pláže!

Push-up bikiny (999 Kč, Lascana), Plavky (449 Kč, Bonprix), Dvoudílné plavky (1 123 Kč, ZOOT), Sportovní jednodílné plavky (549 Kč, Tchibo)

Opalovací krém

U moře slunce pálí mnohem víc než u nás, tak ať se nespálíte! I pokud chcete nachytat bronz, natřete se aspoň krémem s nízkým faktorem. Naopak pokud máte světlou pleť a spálíte se jedna dvě, volte faktor co nejvyšší. Ať si nezkazíte dovolenou hned první den.

Dětský opalovací krém SPF 50 (239 Kč, Lékárna.cz), Daylong regular SPF 15 (319 Kč, Pilulka.cz), SunCare opalovací krém na obličej SPF 30 (114 Kč, Lékárna.cz), Daylong kids SPF 50 (499 Kč, Pilulka.cz)

Lehátko

Zvlášť pokud jedete do Chorvatska, kde jsou kamenité pláže, budete potřebovat pohodlné lehátko, abyste si při válení na pláži neodřeli záda. Nezapomeňte přibalit dost silné, aby vás nikde nic netlačilo.

Plážová rohož skládací (299 Kč, 4home), Lehátko plážové (249 Kč, Kasa.cz), Plážová podložka Happy Green (60 Kč, Kasa.cz)

Boty do vody

Pozor na mořské ježky! Pořiďte si pořádné boty do vody, kdybyste náhodou na nějakého šlápli. Botky vám rychle vyschnou a bude se vám v nich chodit pohodlně i po pláži.

Speedo Boty do vody (479 Kč, Mall.cz), Plážové boty Scubapro Kailua (325 Kč, Kasa.cz)

Potápěčské náčiní

Čisté moře si zaslouží naši pozornost. Nemusíte se rovnou potápět hloubkově s kyslíkovou bombou na zádech, abyste si užili čistou vodu a mušlemi poseté dno. Stačí pořádné brýle a dobře padnoucí ploutve a snadno si prohlédnete celý mořský svět.

Ploutve (520 Kč, Kasa.cz), Šnorchl (486 Kč, Mall.cz), Potápěčská maska (485 Kč, Kasa.cz)

Šaty

Lehoučké šaty ve světlých barvách patří na pláž i na večerní procházku přímořským městem. Volte lehké materiály a světlé barvy, aby vám v nich nebylo horko.

Tipli TIP: Nevíte, jaké šaty se na vás nejlépe hodí? Přečtěte si, jaké šaty podle typu postavy byste měla nosit.

Šaty s potiskem (899 Kč, Bonprix), Bílé šaty s mašlí (699 Kč, ZOOT), Šaty Winnie (1 199 Kč, Halens), Šaty (499 Kč, Tchibo)

Kniha

Nebaví vás se jen válet na pláži a poslouchat oceán? Dovybavte si knihovničku a sbalte si s sebou nějakou napínavou knížku. Jste na detektivky nebo humornou literaturu?

Deset malých černoušků (251 Kč, Knihy Dobrovský), Žízeň (319 Kč, AlbatrosMedia), Revival (294 Kč, Mall.cz), Stopařův průvodce po galaxii (223 Kč, Bux.cz)

Související obchody

Albatrosmedia, Pilulka.cz, Kasa.cz, Lékárna.cz, 4Home, ZOOT, Tchibo, Bonprix, Mall.cz, Knihy Dobrovský, Lascana, Bux.cz

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se