AliExpress tipy - USB flash, sushi set, dětský overal

Tipy k nákupuNákupy z Aliexpress 10. 11. 2021

Extra nízké ceny, doprava zdarma a virtuální regály plné vychytávek, za které byste v tuzemských obchodech zaplatili klidně trojnásobek. Je možné si nákupy na AliExpress nezamilovat?

Dnešní tipy z AliExpress.com rozbuší srdce fanouškům Star Wars a sushi, milovníkům veselých dekorací, maminkám malých rarášků, a zaplesají taky srdce knihomolská.

USB flash Star Wars

USB flash Star wars

USB Flash 32 GB pro milovníky Star Wars seženete nejlevněji na AliExpress.com.

Svěřte své cenné dokumenty do rukou Yody, Darth Vadera nebo jiné oblíbené postavy ze Star Wars. Garantujeme vám, že každý fanoušek bude z milého a praktického dárku vedle. Kapacita hvězdné flashky je 4, 8, 16, 32 nebo 64 GB. Hodnocení produktu: 4,8 z 5. Cena od 58 Kč.

USB flashky na AliExpress

Sushi set na přípravu sushi

Sushi set

Set na přípravu sushi koupíte levně na AliExpress.com.

Pokud ujíždíte na domácí přípravě sushi nebo se do ní chystáte proniknout, budou se vám hodit pomocníci z tohoto balíčku: dvě bambusové podložky na rolování, dřevěná lžíce a stěrka na rýži, pět párů hůlek v krásném designu. Hodnocení produktu: 4,8 z 5. Cena 154 Kč.

Zobrazit sushi set na AliExpress

Teplý dětský overal na spaní

Dětské body

Dětské overaly a pyžama v různých velikostech najdete na AliExpress.com.

Miminka jsou v hřejivém overalu krásně v teple a pohodlí; maminkám usnadní práci s oblékáním. Skvělý je taky jako pyžamo pro děti, které se v noci odkopávají zpod peřinky. Dostupné jsou velikosti od 3 měsíců do 2 let. Hodnocení produktu: 4,9 z 5. Cena 160 Kč.

Dětské overaly na AliExpress

Koupelnové předložky set

Koupelnová předložka a potah na wc prkénko

Koupelnové předložky a potahy na víko WC seženete na AliExpress.com.

Nalaďte se na jaro s roztomilým koupelnovým setem - koupelnová předložka + potah na WC prkénko. Veselý květinový motiv se zajícem vykouzlí úsměv na tváři vám i každé vaší návštěvě. Hodnocení produktu: 5 z 5. Cena 181 Kč.

Koupelnový set na AliExpress

Dřevěný stojan na knihu

Dřevěný stojan na knihu

Dřevěný stojan na knihu koupíte levně na AliExpress.com.

Čtete rádi v posteli, ve vaně nebo zachumlaní až po uši v hřejivé dece? Dřevěný stojan na otevřenou knihu nebo časopis je elegantní a praktický společník a rozhodně knihomolský must-have. Hodnocení produktu: 5 z 5. Cena: od 612 Kč.

Stojany na knihy z AliExpress

☝ Získejte slevu až 10 % na AliExpress

Nakupujete často na internetu? S Tipli získáte z každého online nákupu odměnu zpět na váš účet, a to nejen na AliExpress.com.

Začít získávat odměny

Související obchody

AliExpress, DealExtreme, GearBest, eBay.com

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se