AliExpress tipy - hodinky, obal na notebook, tapeta

Tipy k nákupuNákupy z Aliexpress 10. 11. 2021

Vydejte se s námi na největší čínské online tržiště a nakupujte z pohodlí domova. Na AliExpress se na vás těší tisíce super kousků za ceny, kterým nebudete chtít uvěřit. Doprava většiny produktů je zdarma. Ne, není to sen. Klidně vás štípneme, stačí říct!

Dnešní porci toho nejlepšího z AliExpress ocení nejen dámy se smyslem pro jednoduchou eleganci, ale taky váš notebook, obydlí i děti. Nahlédněte s námi nezávazně do virtuálních čínských regálů, ale varujeme vás, téměř jistě odtud neodejdete s prázdnou.

Dámské hodinky

TOP 5 produktov z AliExpress #31

Jednoduché hodinky s koženým páskem jsou pro dámy praktickým i elegantním doplňkem ke každému outfitu. Na výběr máte šest barevných modelů. Za tuhle bezkonkurenční cenu si jich můžete pořídit několik a střídat je podle oblečení nebo nálady. Hodnocení produktu: 4,7 z 5.

Koupit na AliExpress za 121 Kč

Pouzdro na notebook

AliExpress tipy

Ochraňte svůj notebook před škrábanci i nízkými teplotami. S teplým pouzdrem z vlněné plsti a s fešnými knoflíky uděláte parádu nejen na obchodní schůzce. Pečujte o svůj laptop, odvděčí se vám delší životností. Hodnocení produktu: 4,9 z 5.

Koupit na AliExpress za 118 Kč

Retro tapeta 3D

TOP 5 produktov z AliExpress #31

Tapety jsou trendy čím dál víc. Rozbořte stereotypy a ozvláštněte si interiér jedinečnou 3D tapetou s motivem cihlové zdi. Do vaší kuchyně, obýváku či pracovny dýchne kromě retro atmosféry taky vlna nové inspirace a kreativity. Hodnocení produktu: 5 z 5.

Koupit na AliExpress za 618 Kč

Dámské večerní šaty

TOP 5 produktov z AliExpress #31

Chystáte se na ples nebo jinou slavností událost a přemýšlíte, jaké šaty zvolit, abyste se cítila přirozeně, jedinečně a elegantně žensky? V této jednoduché a přitom neobyčejné večerní róbě budete hvězdou večera. Vybírejte ze čtyř barevných kombinací. Hodnocení produktu: 5 z 5.

Koupit na AliExpress za 1 203 Kč

Dětská jídelní sada

AliExpress tipy

Zpestřete své ratolesti stolování a nechte ho hodovat s jeho oblíbeným zvířátkem. Veselá jídelní sada obsahuje misku, talíř, hrnek, lžíci a vidličku. Nádobí potěší nejen mrňavé strávníky, ale i ekologicky smýšlející rodiče, je totiž vyrobeno z bambusových vláken. Hodnocení produktu: 5 z 5.

Koupit na AliExpress za 374 Kč

Související obchody

AliExpress, DealExtreme, GearBest, eBay.com

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se