Aliexpre, Aliexpres Aliexpress.cz - hledáte snad AliExpress?

Tipy k nákupuNávod na AliExpress.com 10. 11. 2021

Oblíbený AliExpress už určitě všichni znáte. Napsat však správně jeho název, to může být mnohdy pořádně tvrdý oříšek. Proto se na něj v tomto článku zaměříme.

AliExpress, oblíbené internetové tržiště, určitě nemusíme dlouze představovat. Pro jistotu ale pár faktů zmíníme. Takže co to ten AliExpress vlastně je, kde vznikl a jak dlouho už funguje?

AliExpress.com - vše, co jste potřebovali vědět

AliExpress spatřil světlo světa již v roce 2010 a velmi rychle si vydobyl své místo na trhu. Jedná se o čínské tržiště sdružující tisíce prodejců nabízejících vše od oblečení a kosmetiky přes elektroniku až po nábytek nebo náhradní díly na auta.

Aliexpress

Všechno zboží na AliExpress.com nakoupíte za velmi příznivé ceny. Obávat se nemusíte ani o cenu dopravy. Naprostá většina produktů vám bude doručena zdarma. Zní to neuvěřitelně, ale je to tak.

Zajímá vás, jak nastavit AliExpress česky, jak je to s dopravou a clem nebo jak funguje mobilní aplikace AliExpress? Sledujte naše návody na AliExpress a dozvíte se vše, co vás zajímá.

Jak nakupovat na AliExpress

Mrkněte na naše video, ve kterém se rychle a stručně dozvíte, jak nakupovat na AliExpress.


Aliexpre, aliexpres, aliexpres.com, aliexpres.cz - tudy cesta nevede

Abyste všechny ty výhody mohli získat, stačí navštívit webové stránky www.aliexpress.com. Snadný úkon, který však dokáže pořádně potrápit. Zvláště ta dvě "S" na konci. Tak na to příště myslete, ať se dostanete tam, kam opravdu chcete.

Správně je jen Aliexpress.com

Když už jste téměř u cíle, můžete ze zvyku zadat v tomto případě chybnou koncovku .cz. I to je bohužel špatně. Když zadáte Aliexpress.cz, tak se sice na stránky čínského tržiště dostanete, nemůžete však využít cashback ani další výhody, které vám nabízí Tipli. A to je velká škoda.

A jak se tedy správně dostat na požadované stránky? Zkuste nehledat AliExpress.com přímo, ale prokliknout se na něj přes Tipli. Má to hned dvě výhody. Nikdy se nespletete v doméně, a ještě dostanete cashback. A casback od Tipli je dost vysoký na to, abyste se o něj chtěli ochudit.

AliExpress tipy

Abyste pořídili opravdové bestsellery, nemusíte na AliExpress nutně trávit celé dny. My je tam trávíme za vás. Díky tomu vám potom každé pondělí a pátek představujeme AliExpress tipy, které na tomto čínským gigantu najdete.

Související obchody

AliExpress, DealExtreme, GearBest, eBay.com

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se