Akce týdne: 5 tipů, kde ušetřit peníze

Tipy k nákupuAkční nabídky a výprodeje 10. 11. 2021

Co přináší den po Velikonocích? Jaké akce si pro nás obchody tento týden přichystaly? Sledujte náš týdenní výběr TOP 5 akcí, které se opravdu vyplatí.

Kde v týdnu 17.4. - 23.4.2017 ušetříte? Jaké exkluzivní slevové nabídky na vás tento týden čekají? A jaké obchody zvítězily v našem výběru TOP 5? Pojďme na to!

Douglas | Sleva 20 % na jarní vůně + 10% cashback

Akce týdne: 5 tipů, kde ušetřit peníze

V oblíbené parfumerii Douglas nakoupíte do 23.4.2017 jarní vůně se slevou 20 %. V nabídce najdete dámské i pánské oblíbené vůně známých značek jako je Lancôme, Boss, Gucci, Calvin Klein nebo Versace. Pro uplatnění slevy 20 % zadejte slevový kód: JARNIVUNE. Rozhodli jsme se zpříjemnit vám nákupy v Douglas ještě více a tak pro tento týden navyšujeme cashback na krásných 10 %. Nemáte zač. :-)

Nakoupit v Douglas

Euronics | BLACK FRIDAY

Akce týdne: 5 tipů, kde ušetřit peníze

Elektro Euronics nabízí až 80% slevy v rámci známé akce Black Friday. Ušetříte na koupi ledničky, pračky, televize, domácích spotřebičů nebo nového telefonu. Určitě také mrkněte na TOP 5 nabídku dne. S nákupem si pospěšte, Black Friday v Euronics bude končit 18.4.2017.

Black Friday v Euronics

Astratex.cz | 25% sleva na celou objednávku

Akce týdne: 5 tipů, kde ušetřit peníze

V internetovém obchodu se spodním prádlem Astratex.cz velikonoční nadílka pokračuje! Objednejte si spodní prádlo, plavky nebo poholdné pyžámko do 19.4.2016, zadejte slevový kód: VEL17 a získáte 25% slevu na celou objednávku. Na všechny objednávky do půlnoci 19.4.2017 platí navíc doprava ZDARMA.

Vybrat spodní prádlo na Astratex.cz

Pilulka | Doprava ZDARMA na objednávky nad 299 Kč

Akce týdne: 5 tipů, kde ušetřit peníze

Lékárna Pilulka.cz naděluje i po Velikonocích dopravu ZDARMA! Pro získání dopravy zdarma stačí objednat v celkové hodnotě nad 299 Kč a doprava zdarma je vaše!

Získat dopravu ZDARMA

Krasa.cz | Akce -25 % na přírodní oleje Sefiros

Akce týdne: 5 tipů, kde ušetřit peníze

Buďte ještě krásnější s Krasa.cz. V tomto obchodu probíhá akce na přírodní oleje Sefiros - unikátní řada nejkvalitnějších pečujících olejů pro hýčkání pokožky i vlasů. Vyzkoušejte bamucké máslo, kokosový olej nebo 100% marulový olej. Akce platí do 26.4.2017 nebo do vyprodání zásob.

Hýčkejte své tělo s Krasa.cz

Související obchody

Astratex.cz, Pilulka.cz, Krasa.cz, Euronics, Douglas

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se